deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Karaltıma düştü aklım Bitmek bilmez gecemde. Zaman geçtiğini fark etmeden geçerken Ne vardı geride, Parlakken yüzüm, Severken, utanırken? Kaç yıldır kaçıyordum ki? Her gece boş gözlerle bakıyordum duvara Boş sözcüklerle yaşlanıyordum Ve seviyordum Sevgisiz kalbimle? Sevgisiz adamın sevgisini kazanmıştı Bir kadın yıllar önce Nedensizce sevilmişti uyuşmuş bir beyin tarafından Saçları dolaşmış adam Dolaşmıştı kadına Umarsızca çarpan kalbiyle Çarpan kalbiyle. Parlak gözleri Islak sesi Saçları kan rengi... Ölüme aşıktı adam; Kadına değil. Kızıldan vazgeçemezdi Fakat kızıl karaltısında o kadındı; Vazgeçemeyeceği. Kızıl karaltısında Ölüm'dü vazgeçemeyeceği Karaltıma düştü aklım yine Dalgalanır geçmişle Su yüzüne çıkan tahta parçaları gibi umutlar Unutulmuşlar, okyanusta. Kaç zamandır gidip geliyorum? Bekliyorum? Yüzünü bile unuttuğum birini Seviyorum? Bitmek bilmez gecem, sabaha karışırken Titreyen bedenim ve ıslak tenimle. Umarsız kalbimin sevgisi ne kadar ağır Yavaş ve bağışlayıcı. Öyle ki gölgem affediyor gölge istemeyeni. Karaltımda solar aklım Aşkımı bulduğu son gölgeye saklarken. Bu sevgisiz adamda. dipnot Kendimi topraklamak için yazdıklarımdan bir tanesi, bazen kavga eder gibi yazıyorum. Zor okunur oluyor yazdıklarım. Her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hadi edit. msn den söz vermiştim. yarın uyanınca düzgün bir kafayla okuyup yorumlarım Semih. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar