hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ekşi sözlüğü seviyo yada sevmiyo olabilirsiniz ama eğer starwars'ı seviorsaniz bu linki bi okuyun dedim çünkü beni yardi geçirdi ... çoğu tezahuratı gözünün önüne getirince daha da zevkli oluyo ... neyse gülmek isteyenlere edit : may include explicit language and should be parental advisory ( meali : küfür dolu bir sürü entry var , haberiniz ola ) [signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " [Bu mesaj hired_gun tarafından 15 Mayıs 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 elşi sözlükten buraya bişi koymak pek güzel değil..ama okudumö ve yerlerdeyim:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 fanatik futbol tezaruhatları gibin olmuş.. bizim lisede çok kullandığımız bi laf vardı: "cedayız biz çekeriz cedaa kui gon cin bizi bırakmaa" linkte bu varmı bilmiyorum da çok sevmiştim :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar