Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sabah gittim ben bilgisayarı teslim ederken anakartta arıza varsa bunu yapamayız demediler bana dedim. 30 dolar falan alamazsınız hayatta vermem dedim. 10 dolar verdim çıktım. Bilgisayarı başka bir tamirciye götürdüm anakartın çipi yanmış yeni anakart almam gerekiyormuş. Bu çip arızaları yapılmıyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yapılsa bile tamiri uğraştırır muhtemelen. 2003 yılının anakartının değeri ne kadardır ki sonuçta. Aynı ayarda ikinci el bir anakart alsan daha uyguna gelebilir. p.s. Artık ömür boyunca kasanın tozunu almazsın artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sayın mavi arkadaşımız çok iyi yapmışsın.. genelde zaten bilgisayar teknik servisleri o servis ücretinden para kazanıyor hemde inanılmaz. Sistemi şudur genelde.. getirirsin dersin pc açmıyor.. adam der şu şu arızalı sıfırı 180 $ + kdv 2. eli sana 100 dolara gelir istersen yaparız Servis ücreti almayız.. ama başka yere yaptırmak istersen 30 Dolar servis ücreti var.. Biz yıllarca bu şekilde çalıştık :) Ama büyük firmaların bazen teknik servisleri lanet oluyor tınlamıyor bakmıyorlar. Piyasa bu ara çok ucuz kendine yeni bir bilgisayar bile alabilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sonuçta o arızanın tespiti bi emek, 30 dolar normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mavi said: Bilgisayarı başka bir tamirciye götürdüm anakartın çipi yanmış yeni anakart almam gerekiyormuş. Bu çip arızaları yapılmıyor mu ki ? ahahsdşjkjl. tipik bilgisayarcı tamir tespitleri vol 123: anakartın çipi yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 benim anakart yandiginda eksen e goturmustum zamaninda (mecidiyekoyde profilo alisveris merkezine yakin bir yerde degil mi?) ve tamir etmislerdi anakarti, tabii 7-8 sene olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Evet mecidiyeköyde ki diğer şubesi. Ben kadıköyde yazıcıoğlunda ki şubesine götürmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar