DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sigara dumanı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kafam girsin o bara rezillik diz boyu sigara dumanı olur kız arkına taciz olur erkek kaynarrr ne bilem herbi halt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoruK said: sigara dumanı olur mu? berbi blues iken (yılalr önce) olmazdı . lakin şu anda beri barda soluduğun şey %71 azot % 20 sigara dumanı %8 oksijen %1 diğer gazlar dan ibaret bazen soğan doğrarken daha az gözüm yaşarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 leş bi yer orası ya ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 got gote degecek arkada$! mantigiyla eglenmeye calisan insanlarin yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 google'da bery bornova yazınca ilk sırada bu başlık çıkıyo neden? - çünkü bery veya berry diye bir yer yok mekanın esas ismi beri blues :D:D buraya gidilcekmiş ondan arıyodum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bir kere gitme hatasında bulundum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben bu başlığı açtığımı hatırlamıyorum. neden açmış olabileceğime dair mantıklı bi açıklama da bulamadım neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gitmeyin abi çok leş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ismi blues olsada hiç bir zaman blues çalınmayan mekan. haa duman,mor ve berisi gibi grupları blues dan sayıyorlarsa bilemiycem tabi.arkadaş 4 sene evvel gitmiş sahne alan grup arap saçı çalıyormuş birde gecen hafta gitmiş gene sahne alan grup arap saçı çalıyormuş bizimkide zıçarım arabınada saçınada diyip çıkmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar