Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kafam girsin o bara rezillik diz boyu sigara dumanı olur kız arkına taciz olur erkek kaynarrr ne bilem herbi halt olur
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoruK said: sigara dumanı olur mu? berbi blues iken (yılalr önce) olmazdı . lakin şu anda beri barda soluduğun şey %71 azot % 20 sigara dumanı %8 oksijen %1 diğer gazlar dan ibaret bazen soğan doğrarken daha az gözüm yaşarıyor :D
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 got gote degecek arkada$! mantigiyla eglenmeye calisan insanlarin yeri.
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 google'da bery bornova yazınca ilk sırada bu başlık çıkıyo neden? - çünkü bery veya berry diye bir yer yok mekanın esas ismi beri blues :D:D buraya gidilcekmiş ondan arıyodum8-)
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben bu başlığı açtığımı hatırlamıyorum. neden açmış olabileceğime dair mantıklı bi açıklama da bulamadım neyse.
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ismi blues olsada hiç bir zaman blues çalınmayan mekan. haa duman,mor ve berisi gibi grupları blues dan sayıyorlarsa bilemiycem tabi.arkadaş 4 sene evvel gitmiş sahne alan grup arap saçı çalıyormuş birde gecen hafta gitmiş gene sahne alan grup arap saçı çalıyormuş bizimkide zıçarım arabınada saçınada diyip çıkmış:)
Öne çıkan mesajlar