Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter IV (Konsol Basligi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Hayır Pal makine ile Ntsc oyunu online oynayamazsın. Aksi gözümün önüne Sokulmadıkça Eminim bundan :)

Oynayan arkadaş, Oyununu ve makine ni tekrar kontrol etmeni öneriyorum

Edit:
Kusura bakmayın, Eksik yazmışım. Biraz araştırma sonucu benim Ntsc oyunlarımın neden Sunuculara bağlanmadığını öğrendim. Bölge kodu neresiyse oranın sunucularına bağlanabilirsin. Yani oyunu amerikadan aldıysan Amerikan sunucularına bağlanırsın Ki Çok uzak olduğu için Oldukça güçlük çekersin sunucularda
Sosyal ağlarda paylaş

spawn o dediğin oyundan oyuna değişiyor. dediğin olay pes 2009 var ama gta 4 te yok mesela ben 1.bölge oyununa sahip bi arkadaşla multi oynayabiliyordum bölge kodu 2 olan oyn bende varken. ama sf4 te yok diye biliyorum bölge kodu uygulaması yani araştırdım yok dediler bi kaç forumda aldım. şu an mesela skate 2 oynuyorum bölge kodu 2 oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

spawn77 said:
Hayır Pal makine ile Ntsc oyunu online oynayamazsın. Aksi gözümün önüne Sokulmadıkça Eminim bundan :)

Oynayan arkadaş, Oyununu ve makine ni tekrar kontrol etmeni öneriyorum

Edit:
Kusura bakmayın, Eksik yazmışım. Biraz araştırma sonucu benim Ntsc oyunlarımın neden Sunuculara bağlanmadığını öğrendim. Bölge kodu neresiyse oranın sunucularına bağlanabilirsin. Yani oyunu amerikadan aldıysan Amerikan sunucularına bağlanırsın Ki Çok uzak olduğu için Oldukça güçlük çekersin sunucularda

Demiştim Region Free Olduğunu.Bu arada ps3'ün serverlari genelde xbox360'dan daha iyi.Ben amerikayla sf4 oynuyorum ve çoğu zaman hiç lag olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyede orjinal sanwa dugme ve seimitsu kol bulamadim, Hazirdan kastin hazir stick ise, xbox icin bulamadim hazir stick hic... Horiler ve Madcatzin SE leri cok cok dandik, Tournament Edition da aylar once preorderdan tukendi bitti. marangoz da 25-30 liraya yapariz demisti, ama ben daha kaliteli tahtayla yaptiracam, 50 liradan az olmaz.

Control pad'i parcaladim, kablo alacam elektrikcide, bu haftasonu baslarim, parcalar haftaya gelir herhalde.

14 sanwa dugme, 2 yedek battop bas, seimitsu ls-32 ve ls-40 stickler toplam 90$ tuttu, shippingle 105$

benim dan stick biraz burdakine benzeyecek ama dugmeler pembe / beyaz olacak :tu:

Sosyal ağlarda paylaş

hmm gzl şeyler yapmaşın ama benim hazırdan kastım.play-asia.com'da bayağa güzel stickler var.Shippingle 70$ cıvarına geliyor.Bende bi ara almayı düşünüyorumda ondan sordum seninkinin fiyatını sonuçta aynı paraya gelicekse bende custom bişiler yapmak isterim:D.

not:Bu arada benim bahsettiklerim direk sf arcade pad değil.Normal arcade pad işte.
Sosyal ağlarda paylaş

70 dolarlık stickler çok kalitesiz ve dandik oluyor, adam olması için yine bu parçaları alıp değiştirmen gerekiyor. İşe yarar tek commercial stickler SF 4 Tourney Edition ve Hori Real Arcade Pro serisi, ikisi de 150 dolardan başlıyordu ama piyasada kalmadığı için (toplam 3000 tane üretildi) ebayden 400-500 dolara gidiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...