spawn77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Oyunun Makinenle uyuşmuyor olabilir. Mesela makinan Pal ise Ntsc oyun ile online oynayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 stick yapmaya basladim bu oyun icin. bitince resmini koyarim buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 spawn77 said: Oyunun Makinenle uyuşmuyor olabilir. Mesela makinan Pal ise Ntsc oyun ile online oynayamazsın Bu oyunda öyle bir şey mi var? Ben öbür oyunlarda gayet rahat oynayabiliyordum. Birde aldığım gün oyunu PS3 bozuldu bi kere bile oynayaamdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 öyle birşey yok.ps3 region free.Makinen ntsc ise pal oyunlada internette oynayabilirsin.(Ben oynuyorum ordan eminim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 valla bende oynanıyo diye biliyorum araştırıp aldım ama oynayamıyorum. gerçi makinada oyunda 3. bölge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 peki başka oyunları internetten oynayabiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Hayır Pal makine ile Ntsc oyunu online oynayamazsın. Aksi gözümün önüne Sokulmadıkça Eminim bundan :) Oynayan arkadaş, Oyununu ve makine ni tekrar kontrol etmeni öneriyorum Edit: Kusura bakmayın, Eksik yazmışım. Biraz araştırma sonucu benim Ntsc oyunlarımın neden Sunuculara bağlanmadığını öğrendim. Bölge kodu neresiyse oranın sunucularına bağlanabilirsin. Yani oyunu amerikadan aldıysan Amerikan sunucularına bağlanırsın Ki Çok uzak olduğu için Oldukça güçlük çekersin sunucularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 spawn o dediğin oyundan oyuna değişiyor. dediğin olay pes 2009 var ama gta 4 te yok mesela ben 1.bölge oyununa sahip bi arkadaşla multi oynayabiliyordum bölge kodu 2 olan oyn bende varken. ama sf4 te yok diye biliyorum bölge kodu uygulaması yani araştırdım yok dediler bi kaç forumda aldım. şu an mesela skate 2 oynuyorum bölge kodu 2 oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 spawn77 said: Hayır Pal makine ile Ntsc oyunu online oynayamazsın. Aksi gözümün önüne Sokulmadıkça Eminim bundan :) Oynayan arkadaş, Oyununu ve makine ni tekrar kontrol etmeni öneriyorum Edit: Kusura bakmayın, Eksik yazmışım. Biraz araştırma sonucu benim Ntsc oyunlarımın neden Sunuculara bağlanmadığını öğrendim. Bölge kodu neresiyse oranın sunucularına bağlanabilirsin. Yani oyunu amerikadan aldıysan Amerikan sunucularına bağlanırsın Ki Çok uzak olduğu için Oldukça güçlük çekersin sunucularda Demiştim Region Free Olduğunu.Bu arada ps3'ün serverlari genelde xbox360'dan daha iyi.Ben amerikayla sf4 oynuyorum ve çoğu zaman hiç lag olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 DadashNik0F said: counter attack nasıl yapılıyore ? süperler nasıl cancel ediliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bole dedim de en zorda yendim sethi kenle rahatim :D ne kadar kenci olsam da rankedlarda olmuyor kenle illaki degistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 geldi sonunda oyunum kapışmak isteyen ps3 sahipleri ekleyin beni Revangelis olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Herkes kenle oynuyor kafayı yedim geçenlerde.Artık ken'e karşı usta oldum oyunda.Alıyorum blankayı kay alttan,top ol uç gibi mütiş hareketler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ryu ile alayınıza gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ehehe gzlmiş.1-Ken 2-Akuma ikisindende nefret ediyorum.Gerçi akumanın defance'ı düşük çok damage yiyor.Kende oda yok:D.Bu arada akumaya karşı sorun yaşanyanlara tavsiyem balrog.Headbutt eşşek gibi vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oh be, sonunda parcalarim yola cikmis, kutuyu marangoza yaptirmam lazim bi ara, heycan yaptim yahu. Dan Hibiki Stick ile dunyayi domine edecegim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hazırı vardı abi:D.Ne kadara aldın bunu birde marangoz ne kadara yapar?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Turkiyede orjinal sanwa dugme ve seimitsu kol bulamadim, Hazirdan kastin hazir stick ise, xbox icin bulamadim hazir stick hic... Horiler ve Madcatzin SE leri cok cok dandik, Tournament Edition da aylar once preorderdan tukendi bitti. marangoz da 25-30 liraya yapariz demisti, ama ben daha kaliteli tahtayla yaptiracam, 50 liradan az olmaz. Control pad'i parcaladim, kablo alacam elektrikcide, bu haftasonu baslarim, parcalar haftaya gelir herhalde. 14 sanwa dugme, 2 yedek battop bas, seimitsu ls-32 ve ls-40 stickler toplam 90$ tuttu, shippingle 105$ benim dan stick biraz burdakine benzeyecek ama dugmeler pembe / beyaz olacak :tu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hmm gzl şeyler yapmaşın ama benim hazırdan kastım.play-asia.com'da bayağa güzel stickler var.Shippingle 70$ cıvarına geliyor.Bende bi ara almayı düşünüyorumda ondan sordum seninkinin fiyatını sonuçta aynı paraya gelicekse bende custom bişiler yapmak isterim:D. not:Bu arada benim bahsettiklerim direk sf arcade pad değil.Normal arcade pad işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 70 dolarlık stickler çok kalitesiz ve dandik oluyor, adam olması için yine bu parçaları alıp değiştirmen gerekiyor. İşe yarar tek commercial stickler SF 4 Tourney Edition ve Hori Real Arcade Pro serisi, ikisi de 150 dolardan başlıyordu ama piyasada kalmadığı için (toplam 3000 tane üretildi) ebayden 400-500 dolara gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 xbox 360 kontroler ı ile gayet rahat oynanıyor, birde bence orijinal stick ayakta durmadıkça çok zor oynanıcak birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 alisigim pcden arcade stick'e. cok rahat arcade stickler var. Padle de hic rahat oynanmiyor, cikarmak istedigin hareketlerin hepsini istedigin anda cikaramiyorsun cunku. Bazen bi ultra yapmak icin can cekisiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 lan hala easyde dayak yiyorum perfect yapıyolar. uyuz oldum satıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ehehhe belli bir ücret karşılığında sf4 dersleri verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar