Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 PC oyunlari forumunda eski bir thread'i var ama burasi Konsol forumu ve bizi burasi ilgilendiriyor sahsen :P Pc oyunlarin ustun oldugu bir cok genre var, ama fighterlarimi yer zaman konsolda oynamak istemisimdir ve SF4 'u heycanla beklemekteyim. Gamecatz'in Street fighter'a ozel cikardigi "Fight Stick" ten aldim bugun. Gamestop satiyor 80$'a, shipping cok tuzlu olsa da (60$ :/) kaliteli bir stick'e benziyor ve oldukca eglendirecektir beni kendisi suphesiz :) Oyunun kendisine gelince, eminim videolari coktan gormussunuzdur her yerde, buraya da koymak icin cok tembelim acikcasi, o yuzden bu konu biraz da oyunun cikmasina 20 gun kala heycanla bekleme, ve ciktiktan sonra da oyun / karekter tartisma threadi olsun. Goukenle oynamak icin sabirsizlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben oynadım guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konsol başlığı denmiş, pcde vardı denmiş de, pcye çıkıyor mu ki sf4? çıkmadığına emindim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Çıkıyor, muhtemelen daha iyi grafiklerle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Capcom bir de çıkıp özellikle pcye yapmayacağız, bu bir konsol oyunu demişti. Hay allah ne güzel iş olmuş öyle :) , devil may cry'ı da resi 4 ü de pcye çıkarttıklarında anlamalıydık zaten, bu adamlar yavaş yavaş imana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 PC cikis tarihi belli degil, konsol cikisi 19 subat. Grafikler daha iyi olur olmaz bilemem, ama yakin zamanda cikiyor pasalar gibi. Simdi oyun cok kral, ankara fantasylandde var cabini ve arkadasla cocuklar gibi eglendik eski gunlerdeki gibi. Konsollarda arcade'de oynayamadigimiz karekterlerle de oynayabiliyoruz, gouken falan mesela sadece konsolda seciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Arcade kutusunun Türkiye'ye bu kadar kısa sürede gelmesi gözlerimi yaşarttı. Madem bu gelmiş, half-life 2 arcade'i de getirselerdi keşke. Yoksa getirdiler mi :) Peki pc versiyonu için internetten multi oynama imkanı olacak mı, bu konu hakkında bir açıklama mevcut mu? Ladder sistemi falan olsa tadından yenmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Kesin vardir. Online modundan ben de cok umutluyum, hatta banlanmis xboxumun yanina sirf bu oyun icin taze bir xbox daha alacagim ve firmwaresiz olacak, sirf online SF oynamak icin. Arcade stick te aldim. Atariciye gitmeyeli yillar oldu ama son 1 aydir cocuk gibi arkadaslarla her firsatta sakaryaya ugrayip bi iki el sf4 atiyoruz cunku gercekten de cok eglenceli. Kutuyu turkiyeye getirenlere de ayri bir rep veriyorum, aletin reseller fiyatlari 15-20k dolar civarinda ki... kabinleri dahil hersey orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sf3 3rd gen'deki abidik karatler mi var yine yoksa honda dalsım guile gibin klasikler mi? bu arada pc versiyonunda online olacaksa pc'sini alırım heralde. (adamlar o kadar ps3 yaptılar hala grafikler leş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 grafikler de leş değil konsolda ya, çizgifilm abi işte. sfnin genel teması bu. ayrıca pcde iyi grafikli olması hoş olur da, optimizasyon iyi olur inşallah çünkü on-the-board ekran kartlı laptopumda oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 klasik charlar var hep (sf2 nin kadrosu oldugu gibi var) arti 4 tane yeni adam (daha once gormedigimiz) ve Gouken, Akuma, Sakura gibi tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Eulogy said: grafikler de leş değil konsolda ya, çizgifilm abi işte. sfnin genel teması bu. ayrıca pcde iyi grafikli olması hoş olur da, optimizasyon iyi olur inşallah çünkü on-the-board ekran kartlı laptopumda oynamak istiyorum. leş derken sf4 için demedim. gta4, final round 3 dmc4 oynadım. ne anti alasing var ne bişi var tırtık tırtık heryer. hele dmc4'ü hem pc de hem ps3 te oynadım pc'nin grafikleri çok daha güzeldi. belki ilerde geliştirirler ps'nin grafiklerini ama şimdiki oyunlarda hiç iç açıcı değiller, hele pc'de farcry2'yi oynadıktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sakarya da bende oynama firsati buldum bi kac defa da oturdugum gibi kalktim her seferinde :P. normalde tekken e daha yatkınım ben ama sf4 cok derin duruyor muhtemelen edinicem bende ps3 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bende oynadım. AHELEY olmuş çıksın alalım. sagat fanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Taygır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yok tiger'mis tamam. yok bisi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 GIEF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Tiger tabi allahın zopiği, yanlış bilgi yazılımcı katleder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 en ust tier charlar ryu, akuma, sagat, zangeif ve bison (Bazen balrog da giriyormus) olarak degerlendiriliyormus turnuvada. Vay breh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Preorder ettim bekliyorum. Çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 xbox 360 için malum yerlerde ve region-free Street Fighter IV RF XBOX360-KFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oyun COK iyi. Stick gelsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Dan çok salak bir karakter, Alpha'da da sevmezdim. Yeni karakterler de çok ibiş (özellikl Rufus). ama taygır, aduket, aryuken ve aleksbu diyorum, şen şakrak oyun olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yahu benim anlamadığım bişey var belki burada sormamam lazım ama oyungezer inceledi bunu, kendileri demiyolarmıydı ön inceleme versiyonları ile inceleme yapmıyoruz falan diye, nereden edindi bunlar? aynı şey killzone 2 için de geçerli, hiç birşey de yazmamışlar bu konuda (ya da benim gözümden kaçmış) neyse alıcam ben de ps3 için (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oyun mukemmel. Dan zaten geyik bir karekter, hic bi zaman ciddi degildi... SF 2 doneminde sukse yapan Art of Fightingle dalga gecmek icin yapilan bir tip (AoF de ryo vardi hatirlarsaniz, kiyafetleri hareketleri falan hersey ryuyu andiriyordu). Rufus ise tip olarak sevmeseniz de ilginc bir oyun tarzina sahip. Tum karekterlerin ilginc taktikleri combolari var ve EX hareketleri ile birlikte cancel ve ultra finishler de eklenince eski superin ustune muthis kombo yapma imkani oluyor. Ben cok feci egleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar