ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İkidir ba$ıma geliyor sinir oldum yaziyim dedim, Ben pirates of the caribbean'ı indirmeye calı$ıyorum hele $ukur bu sabah 715mb lik dosyanın 650 mb'sini indirdim .. Sonra dı$arı cıktım geri geldiimde bilgisayar kapanmı$tı actım, Bi baktım kazaa'da traffic BOMBO$ kafayı yemek uzereyim nerede 650 mb ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bendede oluyor, i$ik kesilmelerinde ozellikle. kafayi yedirtecek bir$ey.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 usp ne bu arada ? Onun dı$ında dmx cozumu felan yokmu bunun ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Zeuz, bir çözüm buldun mu bu olaya?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kazaa lite'ın sitesi kapandı yerine aptal bi adam parayla satışa başladı. ne güzel kazaa lite k ++'ın sitesinde adamlar en ince detayına kadar FAQ yazmıştı, bu sorunu giderecek şeyler de vardı..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya kazaa dan nasıl oyun indiriyosun ben www.verifieds.com dan ekliyorum kazaa ya ,filmleri indiriyo ama oyunları bi türlü indiremiyo,remotely... diyo hep oyunlar için ayrı bi olay varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 klitekpp242e kullaniyorum yaklaşik 10 divx film çektim geçen hafta kazaa dan hiçbi sorun olmadi sen bence bu versiyonu kullan ayrıca bende hiç öle pc kapama olayida olmuyodu hiç bi kazaa sürümünde ilginç bi sorun seninki :p -mandrake- o oyunlar çok kişide olmadiğindan remotely queued oluo fazla share eden yok çekende çok olunca sana sıra filanda gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 abi nfs underground örneğin şu an en popüler oyunlardan adam pirates of carribean ı indirmiş ondan daha popüler en azından,indiremiyorum geçen warcraft frozen throne u indiriyim dedim,60 adam buldum search ten ama indirmiyo,birinden en azından başlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kazaa lite k++ kullanıyordum, ama aartık kullanılamaz hale geldi. dosya bulmuyor?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar