Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antalya & havayolları

Farinal

Öne çıkan mesajlar

3-4 günlüğüne iki üç kişi antalyaya gidelim diyoruz. herşey dahil bi otele şöyle huzurlu bi şekilde kafa dinleyelim ama otel nereyi tavsiye edersiniz? fiyatlar şu sıralar geceliği 25 kadarmış sanırım? uçak biletleri ne kadardır birde ne kdar önceden alınırs bilet indirim oluyor? birde thy dışında onur air falan bunlara ben pek güvenemiyorum korkuyorum açıkçası aralarında çok fiyat farkı var mı? güvenilirler midir? bunların cevaplarını istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
uçak yerine otobüs yolculuğu daha eğlenceli oluyo tavsiye ederim
dahada hesaplı oluyo ayrıca otobüsde okadar yol çekilmez deme sıkıntıdan feci muhabbetler dönüyo olmadı uyuyosun zaten :D
otel önerileri için antalyalı arkadaşlar yarın itibari ile damlamaya başlarlar sanırım

yok abi ne hesaplısı, otobüs 59tl mi ne
Sosyal ağlarda paylaş

pegasus 39 ytl de onun vergisi yakit parasi filan yok ayricada tarihten 1 ay once alirsan bileti 39dan alabiliyorsun-gene vergiler harclar filan haric- The marmaraya gidebilirsin mesela Antalyadaki oyle abarti degil zaten gercek marmarada degil sadece isim hakki var ama guzel otel baya.Onun disinda geceligi 25e iiih iiih imkansiz gibi yani kaldiki cogu otel kapalidir zaten.Fetonun adami vardi-gazetelere filan cikmisti bi ara baya- ya adini unuttum onun oteli guzel baya.Sehir icinde istersen dedeman iyidir ucuzdurda digerlerine kiyasla.-marmarada sehir icinde- bide gecelik 25 olsa huun dogru demis yani
amara hotelleri guzel ozellikle dolce vita versiyonu.
bide su dunyasi mi waterworld mu oyle bi otel vardi balkonda bile havuz filan vardi o asmis bir otel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...