Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eyvalla mustafa abi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok sevgili öğrenci evladım (bak ilk önce bana öyle evladım diye hitap etme.. indir elini.. önce elini indir)

öncelikle siz değerli öğrenci evladımı cok büyük bir şefkatle sevdiğimi ifade ediyor, her iki yanaklarından öpüyorum (bi git lan)

2008-2009 öğrenim döneminde yarıyılını derslerinize cok calışarak başarılarla dolu olarak tamamlamış bulunuyorsun (yoo pekte başarılı değildim valla 4 zayıf mustafa abi bişiler yap böhüü)

şuna kesinlikle inanıyorum: sömestri tatilinde dinlenmiş olarak okulunuzda ikinci dönemde ders başı yapacak, cok calışarak öğrenim dönemi sonunda sınıf geçmeye hak kazanacaksın (inş)

bu duygu ve düşüncelerle siz değerli evladıma anneniz,babanız ve bütün aile bireylerinizle birlikte saglık ve esenlik içnde bir yaşam diliyorum (eyvallah da ee ne istiyon sadete gel)

en içten sevgilerimle tekrar her iki yanaklarından öperim (oha yeter lan mustafa abi ?!)

Mustafa Sarıgül
şişli belediye başkanı
Mesaj tarihi:
ginaly said:
bu mesajı listendeki herkese ilet yoksa şişli'de çöpler toplanmayacakmış. ben de inanmıyordum bir arkadaşımın başına geldi, gerçek bu.

ahahahhaha
dagıtıyorum msnden valla:D
Mesaj tarihi:
viole said:
OogahBoogah said:
mustafa sarıgül....

sırf post atmak için
töbe töbe

küfredicektim adama ondan nokta koydum. hiç sevimli gelmiyo bana kendileri tam dolandırıcı kan emici hırsız tipi var o noktaların anlamı buydu

ha istediğim kadar post atarım its not your business okay ?
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
viole said:
OogahBoogah said:
mustafa sarıgül....

sırf post atmak için
töbe töbe

küfredicektim adama ondan nokta koydum. hiç sevimli gelmiyo bana kendileri tam dolandırıcı kan emici hırsız tipi var o noktaların anlamı buydu

ha istediğim kadar post atarım its not your business okay ?

english with me
  • Yeni Oluştur...