viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 cok sevgili öğrenci evladım (bak ilk önce bana öyle evladım diye hitap etme.. indir elini.. önce elini indir) öncelikle siz değerli öğrenci evladımı cok büyük bir şefkatle sevdiğimi ifade ediyor, her iki yanaklarından öpüyorum (bi git lan) 2008-2009 öğrenim döneminde yarıyılını derslerinize cok calışarak başarılarla dolu olarak tamamlamış bulunuyorsun (yoo pekte başarılı değildim valla 4 zayıf mustafa abi bişiler yap böhüü) şuna kesinlikle inanıyorum: sömestri tatilinde dinlenmiş olarak okulunuzda ikinci dönemde ders başı yapacak, cok calışarak öğrenim dönemi sonunda sınıf geçmeye hak kazanacaksın (inş) bu duygu ve düşüncelerle siz değerli evladıma anneniz,babanız ve bütün aile bireylerinizle birlikte saglık ve esenlik içnde bir yaşam diliyorum (eyvallah da ee ne istiyon sadete gel) en içten sevgilerimle tekrar her iki yanaklarından öperim (oha yeter lan mustafa abi ?!) Mustafa Sarıgül şişli belediye başkanı
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ps: babanlara söyle bana bassınlar seçimlerde. eveti.
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 iyide ben oy kullanmıcamki oy kullanmam için 2gb ram ve 1 tr harici disk istiyorum
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu mesajı listendeki herkese ilet yoksa şişli'de çöpler toplanmayacakmış. ben de inanmıyordum bir arkadaşımın başına geldi, gerçek bu.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 inanmayan arkadaş mesajı sildi ve bir hafta içinde doğalgazı kesildi.
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OogahBoogah said: mustafa sarıgül.... sırf post atmak için töbe töbe
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ginaly said: bu mesajı listendeki herkese ilet yoksa şişli'de çöpler toplanmayacakmış. ben de inanmıyordum bir arkadaşımın başına geldi, gerçek bu. ahahahhaha dagıtıyorum msnden valla:D
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: OogahBoogah said: mustafa sarıgül.... sırf post atmak için töbe töbe küfredicektim adama ondan nokta koydum. hiç sevimli gelmiyo bana kendileri tam dolandırıcı kan emici hırsız tipi var o noktaların anlamı buydu ha istediğim kadar post atarım its not your business okay ?
Bah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OogahBoogah said: viole said: OogahBoogah said: mustafa sarıgül.... sırf post atmak için töbe töbe küfredicektim adama ondan nokta koydum. hiç sevimli gelmiyo bana kendileri tam dolandırıcı kan emici hırsız tipi var o noktaların anlamı buydu ha istediğim kadar post atarım its not your business okay ? english with me
Öne çıkan mesajlar