Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hetalia : Axis Powers

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

yeni animeler arasında göz gezdirirken konsept ilgimi çekti, izlemeye başladım ben de. yalnız 5dk'lık bölümler ultra-kısa olmuş, tv'de yayınlayamadılar diye biliyorum diplomasi hedelerinden ötürü. hoş gibiydi ama 5dk çok yetersiz fikir edinmek için henüz. karakterler filan ilginç. :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz cusunuz yuh oha filan demek istiyorum

fes biyik filan direk avrupa yavsakligi hadi japonlar delikanlidir boyle bir salaklik yapilmadigina inanmak istiyorum diye yaklastim baya saglam maskeli kavuklu filan bri tip cikti ama devamida var

maskesiz hali ise off

bu japonlari cok sevdigimi daha once soylemismiydim :D :D :D

Sosyal ağlarda paylaş

LOL KKTC VAR ADSFASDFASDFASFD

yunanistanla turkiyenin ufak cocugu gibi gosteriliyor sdfadsf

ve isin komigi erkek agirlikli cast oldugu ve cogu bishounen oldugundan yaoi pairingleri baya unluymus

korktum bi an dedim sakata gitmiyelim turkiyeye bir baktim offf

turkiye X yunanistan asiri populermis dedim eyvahh bir actim ve yunanistan in hep altta oldugunu gorup her turk genci gibi rahat bir nefes aldim, aksi olsaydi buyukelcilik bombalardim heralde asdfsafds

kesin bunu yapan adamin ailesinde veya yakin cevresinde turk var yani, kuzey kibris olmasindan killanmamak elde degil ehahah

Sosyal ağlarda paylaş

G. Kore'lilerin bu animenin haberini alır almaz internette ayaklandığını filan duymuştum "bizi köylü gibi çizecekler lol" diye (türkiye koreye girdiğinde Seul zaten köyden farksızdı gerçi)

O yüzden sanırım G. Kore çıkartılmış ve TVden web'e düşmüş. Yanılmıyorsam tabii.

Kaçırmayın izleyin. Scanlation halini arıyorum şimdi.

edit : Almanya ve Fransa'nın seiyuu'suna saygı duydum :)-D (Daisuke Namikawa'yı zaten çok severim) Bir de... Türkiye'yi bir zahmet Keiji Fujiwara seslendirsin!
Sosyal ağlarda paylaş

lol türk çok kralmış, takdir ettim. daha bir merakla bekliyorum yeni bölümleri. yüz kere söyledim ama tekrar etmeden edemiyorum, çok kısa ama ya. :/ bir de kalite çok feci düşük heh. (animasyon değil de dosya kalitesi)

evet aynen öyle olmuş, o yüzden böyle düşük kalite web'den yayınlıyorlar maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

italyanlar 2.dunya savsinda epic fail oldugu icin boyle oluyor
allahtan maginot hattiyla filan fransa daha cok rezil olup on plana ciktida italyanin malliklari unutuldu

yanliz yunan super olmus

kucuk velet turkiyenin yaninda takiliyor sonra evden kaciyor filan turkiyeden nefret ediyor ama turkiye bunu iplemiyor fazla "I hate kids" diyip gecistiriyor

evden kacmis kompleksli culsuz genc direk yunanistan

bide yukardaki ortacag kiyafetiymis bizimkinin, 1-2. dunya savaslari icin ayri uniformasi var fesli bile olsa cok karizma ya

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...