Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 I. ve II. Dünya Savaşları'nı ti'ye alan bir askeri-komedi serisi... İlk bölümü bugün sublanmış, izleyip dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yeni animeler arasında göz gezdirirken konsept ilgimi çekti, izlemeye başladım ben de. yalnız 5dk'lık bölümler ultra-kısa olmuş, tv'de yayınlayamadılar diye biliyorum diplomasi hedelerinden ötürü. hoş gibiydi ama 5dk çok yetersiz fikir edinmek için henüz. karakterler filan ilginç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 indiriyorum simdi hoşuma gitti konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ikinci bölüm de çıktı, fena değil, eğlenceli. türkiye'nin çıkmasını bekliyorum, umarım vardır bıyıklı fesli bile olsa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ah italyanlar ahhhh http://www.geocities.jp/himaruya/srm.htm surda cikiyor turkiye en sonda (caponca bilenden tercume piliiiiiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yanniz cusunuz yuh oha filan demek istiyorum fes biyik filan direk avrupa yavsakligi hadi japonlar delikanlidir boyle bir salaklik yapilmadigina inanmak istiyorum diye yaklastim baya saglam maskeli kavuklu filan bri tip cikti ama devamida var maskesiz hali ise off bu japonlari cok sevdigimi daha once soylemismiydim :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aahahaha ok yay lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 LOL KKTC VAR ADSFASDFASDFASFD yunanistanla turkiyenin ufak cocugu gibi gosteriliyor sdfadsf ve isin komigi erkek agirlikli cast oldugu ve cogu bishounen oldugundan yaoi pairingleri baya unluymus korktum bi an dedim sakata gitmiyelim turkiyeye bir baktim offf turkiye X yunanistan asiri populermis dedim eyvahh bir actim ve yunanistan in hep altta oldugunu gorup her turk genci gibi rahat bir nefes aldim, aksi olsaydi buyukelcilik bombalardim heralde asdfsafds kesin bunu yapan adamin ailesinde veya yakin cevresinde turk var yani, kuzey kibris olmasindan killanmamak elde degil ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 merak ettim lan bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 G. Kore'lilerin bu animenin haberini alır almaz internette ayaklandığını filan duymuştum "bizi köylü gibi çizecekler lol" diye (türkiye koreye girdiğinde Seul zaten köyden farksızdı gerçi) O yüzden sanırım G. Kore çıkartılmış ve TVden web'e düşmüş. Yanılmıyorsam tabii. Kaçırmayın izleyin. Scanlation halini arıyorum şimdi. edit : Almanya ve Fransa'nın seiyuu'suna saygı duydum :)-D (Daisuke Namikawa'yı zaten çok severim) Bir de... Türkiye'yi bir zahmet Keiji Fujiwara seslendirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 lol türk çok kralmış, takdir ettim. daha bir merakla bekliyorum yeni bölümleri. yüz kere söyledim ama tekrar etmeden edemiyorum, çok kısa ama ya. :/ bir de kalite çok feci düşük heh. (animasyon değil de dosya kalitesi) evet aynen öyle olmuş, o yüzden böyle düşük kalite web'den yayınlıyorlar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 koreliler yuzunden yayindan bir haftami ne once iptal edilmis yapilan bolumleri netten dagiticaklarmis :( zaten cok dusuk butceli geocities de internet syfasi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ezik gösterilmediğimiz bir yapım vardı, o da başkasını ezik gösteriyor diye yayından kaldırılmış. adaletin bu mu dünya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hayda... ilginc bi fikirdi yazık olmul baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Kaç bölüm yapılmış ki iptal olmadan.Türkiyenin geçtiği bölüm yoksa daha izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 her bölüm 5dk, 25mb. 14400 devrinde 850mb hard disk'le bile izlenir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 turkiye cok coool ya uhuuuuu :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Cok sevdim bu animeyi cook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 webisode 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 of of italyanlar ateş püskürür seyretseler herhalde. (:P) japonya da geldi nihayet ama 5dk yetmiyor haftada bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hakkaten italya bizim şaban'ın n00b, dönek ve gay versiyonu gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 BUNEYAAHAHAHAHHAFHHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bu Japonlar çok seviyor İtalyanlara geçirmeyi animelerde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 italyanlar 2.dunya savsinda epic fail oldugu icin boyle oluyor allahtan maginot hattiyla filan fransa daha cok rezil olup on plana ciktida italyanin malliklari unutuldu yanliz yunan super olmus kucuk velet turkiyenin yaninda takiliyor sonra evden kaciyor filan turkiyeden nefret ediyor ama turkiye bunu iplemiyor fazla "I hate kids" diyip gecistiriyor evden kacmis kompleksli culsuz genc direk yunanistan bide yukardaki ortacag kiyafetiymis bizimkinin, 1-2. dunya savaslari icin ayri uniformasi var fesli bile olsa cok karizma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 AHAHAHAHAHAHA BENIM SUPER ARKADASIM ISTEGIM USTUNE YAPTI BUNU NIHAHAHAHAHA +rep supersin seni cok seviyorum okuyorsan asfasdfasfd sahane oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar