obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Şimdi de siz bana anlayışsız mı demek istiyorsunuz falan dermiş ölürüm burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 verin topumu oynamıyorum,bir daha da çağırmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 atarlanmalarından eser kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yarın sabah tüm dünya bunu konuşcak ahah. rte time ın kapağında felan. ama gene rte daha ordan uçağa binip tr e gelmeden ermeni yasası jet hızıyla kabul de edilebilir, belli olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 utandım videoyu açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çevirmen başarısız (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bi cihada bakar telaviv. israili israilde yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hala çocuk gibi ben şukadar konuştum o bukadar konuştu diyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Adam forum kurallarına aykırı davranmış. Yönetici de müdahale etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 O zaman şikayet butonu var yoksa yörüngedışı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 RTE pası verdi golü bekliyoruz. JEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "basın toplantısında ortalıgı toparlamaya calısmaktadır. hani lise'de gaza gelip basket takımının kaptanına küfredersiniz, sonra da ya pardon hacı sana degildi lafım. bi de cok üstüme geldin sen de ama. kusura bakmıyorsun di mi? dersiniz ya, o hesap." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5ih7ekzGzHleDVPZdrK-i3cqG7sowD9610BTO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahah gelmem diyemedi yaaa.. tekrar tekrar söylüor tavrım moderatöre olmuştur diye :gtünebakabakageridönensmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bence milli görüşçü tabanı tekrar geri kazanmaya çalışıyor seçim öncesi. yada tayyipte 5 okka varmış diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yussssufff, yusssuuffff... a ama be enn mod eratörre kı kı zmış tımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi terk etti mi,etmedi mi? onunla alakalı bir şey demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Helal olsun rteye dıyenler hıc bunları dusunuyormu dısıslerı bakanlıgı bıle ne oldugun uanlayamıyor ... cocuk gıbı kustu gıttı gerı geldı dunya lıderlerı arasında :D Sıcak yorum oalrak verılmıs İsraille ilişkiler kesilmez Erdoğa'nın Davosta çıkışandan ardında Dışişlerınde şok yaşanıyor. Dışişleri Bakanlığı bundan sonra atılacak adımlar konusunda Başbakanlıktan talimat bekliyor ancak diplomatlara göre Zeynep Gürcanlı YAZIYOR İsrail'le olan ikili ilişkilerin Davos'ta yaşanan olaydan doğrudan etkilenemsı beklenmıyor. Yani Türkiye'nın Tel-Aviv'deki Büyükelçisinin, danışmalar ıçın geri çekilmesi, böylece dıplomatik ilişkilere fiilen düşürülmesı söz konusu değıl ancak Başbakan'ın bu çıkışının Türkiye'ye dolayı pek çok etkisi olması bekleniyor Dışişleri Bakanlığından bu olayın sonuçları olarak şunların olabıleceğı konusuluyor 1. 24 Nisan'da ABD'deki Yahudu lobisi yeni baişkan Obama'nın Ermeni olayları konusundaki rutın açıklamasında " Soykırım" sözcüğünü kullanmasına karşı lobi yapmaz. 2. ABD Kongresine gelebilecek herhangi bır soykıtrım tasarısı herhangı bır sıkıntı olmadan geçer. 3. İsrail'in son donemde kapalı kapılar ardından dile getirdiği "Hamas terör örgütü, bizim Hamas'la mücadelemizi eleştiriyorsunuz sizde aynısı kürtlere yapmıyormusunuz tezi artık daha yüksek sesle dile getirilir. PKK ile mücadele konusunda ABD vd Avrupa'daki Yahudi lobisinden gördüğü destek ortadan kalkar. 4 Bu konu Ermenistan ile Türkiye yakınlaşmasının da olumsuz etkileyebilir Ermenı Diasporosu tüm dünyadaki Yahudı lobilerinden destek almaya başlayabilir. 5. Türkiye’nin başta Ortadoğu sorunu olmak üzere tüm dünyada başlattığı “kolaylaştırıcılık-arabuluculuk” atakları sona erer. 6. Türkiye’nin BM Güvenlik Konseyi’ndeki “tarafsız ülke konumu” zarar görür. Hapı yuttuk :) iste ovdugunuz adamın verecegı zararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ergodan brushed past reporters outside the hall. His wife appeared upset. "All Peres said was a lie. It was unacceptable," she said, eyes glistening. Sen ne arıyosun orda layyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ulan sen kimsin İsrail gibi bir ülkeye kafa tutuyorsun. Şaşırmış bu herif ya . Nah şuraya yazıyorum en yakın zamanda ermeni soykırımı ile kapımızı çalıcaklar. Hiç bişey yapamıycaz. Araplar bile ağzını açıp birşey demiyor. Gelmiş bıdı bıdı konuşuyor ya. Ulan bi git pkk ile uğraş türkiye elden gidiyor bu herif nelerle uğraşıyor. En azından şuna seviniyorum dünya görmüştür nasıl bir insan olduğunu . Türkiye'de nasıl konuşuyorsa öyle konuştu şimdi. Yazılıp çizilip önüne koyulanı okumanın önüne geçince böyle bir herif çıkıyor ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi ne kadar gereksiz ünlü tip varsa davosta :D bırakın da gitsin kadınceğiz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pardon diplomasiden bahsedenler israil diplomasiyi çok mu takıyor ki?? bm'yi kazımıyorlar kismeyi kazımıyorlar diplomasiden bahsediyorsanız..gerçekten çıkarın at gözlüklerini yaa ben de nefret ederim kendisinden hatta diyorum ki muhtemelen bu konuştugu böyle kalacak fiiliyata dökemeyecek yine konuştuğuyla kalacak..ama cidden güzel bir tepki verdi teröristlere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: 1. 24 Nisan'da ABD'deki Yahudu lobisi yeni baişkan Obama'nın Ermeni olayları konusundaki rutın açıklamasında " Soykırım" sözcüğünü kullanmasına karşı lobi yapmaz. 2. ABD Kongresine gelebilecek herhangi bır soykıtrım tasarısı herhangı bır sıkıntı olmadan geçer. 3. İsrail'in son donemde kapalı kapılar ardından dile getirdiği "Hamas terör örgütü, bizim Hamas'la mücadelemizi eleştiriyorsunuz sizde aynısı kürtlere yapmıyormusunuz tezi artık daha yüksek sesle dile getirilir. PKK ile mücadele konusunda ABD vd Avrupa'daki Yahudi lobisinden gördüğü destek ortadan kalkar. 4 Bu konu Ermenistan ile Türkiye yakınlaşmasının da olumsuz etkileyebilir Ermenı Diasporosu tüm dünyadaki Yahudı lobilerinden destek almaya başlayabilir. olay buraya geliyor zaten. bugün sen adamın savaşına karışırsın, yarın o senin savaşına karışır. kim zararlı çıkar, tahmin etmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Zapatista15 said: pardon diplomasiden bahsedenler israil diplomasiyi çok mu takıyor ki?? bm'yi kazımıyorlar kismeyi kazımıyorlar diplomasiden bahsediyorsanız..gerçekten çıkarın at gözlüklerini yaa ben de nefret ederim kendisinden hatta diyorum ki muhtemelen bu konuştugu böyle kalacak fiiliyata dökemeyecek yine konuştuğuyla kalacak..ama cidden güzel bir tepki verdi teröristlere ;) hayııır. moderatöre kızdı o moderatöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar