Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sufi said:
ısrarla bebek öldüren birinin "öldürdük bebekleri ama niye öldürdük bi dinleyin" konuşmasını alkışlama yüzsüzlüğünü gösterebilen bir uluslarası platformun yemesi gereken bir tokat vardı, yedi. gerisi boştur.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
said:
İstanbul'da Erdoğan'ı karşılama hazırlığı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.40'ta helikopterle Davos'tan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan'la eşi Emine Erdoğan da Zürih'e gitti.

Başbakan Erdoğan'ın saat 01:30 civarında İstanbul'da olması bekleniyor.

Bu arada metro seferlerinin 03:00'a kadar uzatıldığı, saat 00:30 ve 03:00 saatleri arasında Aksaray-Havalimanı metro hattının ücretsiz olacağı öğrenildi.

bu nasil bir harekettir yav. ben vergilerimi bunun icin vermiyorum.
senin vergilerinin bir kısmı da muhtemelen orada bulunacak şakşakçıların cebine gidecek bu gece.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
said:

Bu arada metro seferlerinin 03:00'a kadar uzatıldığı, saat 00:30 ve 03:00 saatleri arasında Aksaray-Havalimanı metro hattının ücretsiz olacağı öğrenildi.

Şimdi bu karşılamadaki milliyetçi reaksiyonları bazı arkadaşlar nasıl yorumlayacak çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
said:

şaka olsun pls?!
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
yoo daha kaç yıl oldu kıbrıs a çıkarma yaptık diye türk ün açlıkla,yoksullukla imtihanını yaşamadık mı?

kıbrısa çıkartma yapmakla bir forumda tepki göstermeyi mi kıyasladın? ben mi yanlış anladım? kıbrısın doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum da ikisi arasında bariz fark var.
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
yoo daha kaç yıl oldu kıbrıs a çıkarma yaptık diye türk ün açlıkla,yoksullukla imtihanını yaşamadık mı?

çıktık da kötü mü oldu? insanlar ölüyor diye çıktık. o gün açlık çektik evet, bütün tarihimiz 300 400 yıl dışında sıkıntı tarihidir bizim.

dedelerimden dinledim ben 5 sene askerlik yaparken yiyecek ekmek bulamazken süpürge saplarını yediklerini.

gerekirse açlık çektiler, ama namuslarını "diplomasiye" satmadılar.
Mesaj tarihi:
Daha görüntüleri izlemedim ama kimi gördüysem bu olayı anlatıyor :) Görüşleri şunları bunları bir kenara bıraktım da, sen gidip benim ülkemin başbakanını bekletiyorsun sonra az konuşma hakkı veriyorsun, konuşmasına saygı göstermiyorsun... Ee yeter ama artık ellerimizi önümüze bagdastırıp, kafamızı öne eğip durduğumuz, bir yerde de tepki vericeksin. Sen ezik kalmaya razı olursan, uluslararası ezik olarak kalırsın öyle. İsrailin de bize savaş açması affedersiniz de sıkar biraz arkadaşlar rüya görmeyin. Hele ki böyle uluslararası kamuoyunda tepki gören bir savaşa tepki gösterdik diye.
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
-007- said:
Yurtta barış dünyada barış demiş bir Ataya sahipken "bize ne" falan demek ters. Ha "neden sadece filistin" diyenler de cevaplanmalıdır evet.

isine geldigi gibi anlarsan oyle olur.en hakiki mursit ilimdir demis aynı lider ama basbakan gecen hafta gazete okumayın diye acıklama yaptı.

ne alaka ilimle gazete?
Mesaj tarihi:
@buyse

ben sadece genel uluslararası manevranın nasıl işlediği konusunda bir örnek vermek istedim.

kıbrıs ap ayrı bir konu belki sosyal bağımız olan bir yere tepki koymak,tavır göstermek anlayışla karşılanabilir ama filistin için mantıklı sebep nedir?

sınır komşumuzda şurdan iki şehir aşşağısında bombalarla insanlar paramparça edildi niye o zaman tepki göstermedi?

başbakan neden silah ticaretlerini iptal etmiyor? konyada eğitilen pilotlara niye en ufak dokunma yok?
Mesaj tarihi:
forumda olan bi olay yok ki
adam ben öldürdüm ama suçsuzum dedi
tayyip sen öldürdün ve katilsin

mesela bize ermenileri sorduklarında hergün savaş çıkması lazım o zman

moderatör karışmasaydı öyle bitcekti
yani tayyip buradaki sözleri daha önce de söylemişti sadece cumhurbaşkanlarının yüzüne deil
Mesaj tarihi:
ha bir de tartismalarda mod`un gorevinden bi-habersiniz galiba. sizi boyle tartismalar davet ederler, mod bu olacaktir, konu budur, katilanlar sunlardir, sureler boyledir derler. itiraziniz varsa onceden soylersiniz.

eger mod bunun disina cikiyorsa gayet medeni bir sekilde belirtirsiniz, itirazinizi kayda gecirirsiniz. onun haricinde tartismanin nasil gidecegi modun elindedir. basbakan olmaniz pek bir seyi degistirmez. en fazla ofke ile kalkip gidersiniz. hesap sonradan gelir.
Mesaj tarihi:
said:
Sesimin duyulmadığını sandığım için sesimi yükselttim

Sen o kadar sene o kadar siyasi görevde bulun, siyasetin tilkilerinden ol sonrada sesim duyulmadı ayakları yap, kim yer lan bunu, apaçık adam döndü erdogana bagırdı işte, kendiside duygusallaştı sonra bizimkide gaza geldi...
Mesaj tarihi:
İnanamıyorum yahu,gerçekten inanılmaz.Demokrat,özgürlükçü,liberal olma iddiasındaki insanlar için işinde Tayyip olunca hemen Yılmaz Özdil kıvamına gelebiliyor.Yürüyün be,kim tutar sizi tutarsızlıkta.
Mesaj tarihi:
siz filistini bırakın madem tayyip erdoğan bu kadar kimsesizin "kim"iydi 1 mayıs ta omuriliklerine kadar biber gazı yiyen insanlara karşı niye böyle anlayışla yaklaşamadı?

kimse kusura bakmasın ama RTE kendi vatandaşına göstermediği şefkati,merhameti alakasız bir ülkenin vatandaşına gösteriyor.kimini anasıyla beraber kovuyor,kiminin kimi oluyor.anlayışla karşılanabilecek bir olay değil.
Mesaj tarihi:
abi napmis ya yine bu adam,yok boyle bi olay."Mahallede misketlerini calan israil cumhurbasbakanina ates puskuren basbakan,tepkisini misketlerini alip oyunu terkederek gosterdi."bizim sokaktan gecmeyin bidaha, yoksa ustunuze iserim" diyen basbakan, ayriyeten ust mahalleden oyuna dahil olan rizayida döverek, misketlerine el koydu."

sgsd
Mesaj tarihi:
ya olaya bak ya istanbula geliyormus 1.30 da metro seferlerini uzatmıslar 3.00a kadar ve ücretsiz yapmıslar aksaray - havalimanı arasını ne güzel insiyatif kullanıyorlar sırf şakşakçılara bedava imkan falan ohh büyükşehir çalışıyor

link
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
ha bir de tartismalarda mod`un gorevinden bi-habersiniz galiba. sizi boyle tartismalar davet ederler, mod bu olacaktir, konu budur, katilanlar sunlardir, sureler boyledir derler. itiraziniz varsa onceden soylersiniz.

eger mod bunun disina cikiyorsa gayet medeni bir sekilde belirtirsiniz, itirazinizi kayda gecirirsiniz. onun haricinde tartismanin nasil gidecegi modun elindedir. basbakan olmaniz pek bir seyi degistirmez. en fazla ofke ile kalkip gidersiniz. hesap sonradan gelir.

söylüyor adam işte normal bir şekilde, konuşturmuyorsun diyor.

25 dk.ya 12 dk.lık cevap hakkı modluk olamaz bence.

Dürtmeleri falan katmıyorum bile.

Böyle mod mu olur?
  • Yeni Oluştur...