Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 böle notlar getirebiliyormuşsun. Ben ki , ortalaması zar zor 2 olan adamım bu dönem kendimi aştım, 3.30 civarı bişey olacak dönem ortalamam, mutlu oldum paylaşiim dedim. ama kız arkadaşımla ayrıldık ara tatilde, ikinci dönem böle olmıcaktır herhalde =), O tabloyu da koyacam sene sonu, Before and After modunda karşılaştırma yapıcam, sevgili varken ve yokken die.ps: o aşşadaki spa ve gpa doğru deil, sonradan düzelio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 2 üstüne çıkacaksın yani sonunda HELAL ADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ohahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oha notlara bak, en son 4. sınıfta böyle notlarım olmuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 okulu bu sene bitirriim die 7 ders aldım bi de. Advisorım da, ya gökhan sen yetemessin 7 derse, bence acele etme demişti. Ama başardım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 print yap duvarına as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Gökhan o spa/gpa daha sonradan artıyor mu azalıyor muydu hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 artio tabi orda 0,57 yazio SPA bu notlarla olur mu 3,3 falan olacak, GPA im de 2.2 idi, 2.4 e falan çıkacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OOO ANLAYALIM YANİİİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu da bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 SUPERSIN KANKA. demek ki ayni bolumden iki kiz arkadasin olsa ortalama 4.0 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben kız arkadaşım yüzünden devamsızlıktan kaldım, işe gitmedim bir ay, üstüne bir de çok geyik bir sebepten ayrıldık. Hayat adil değil Gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn: "kız arkadaşım" system error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o deil de sistemin kapanmasına 53 dakika kala benim de tüm notlarım açıklandı, ss alıp ilgini çalacağım asjfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Ben kız arkadaşım yüzünden devamsızlıktan kaldım, işe gitmedim bir ay, üstüne bir de çok geyik bir sebepten ayrıldık. Hayat adil değil Gökhan. ohş lez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aynı sınıfta 2 senedir ama 3 sınıftır çıktğm sevgilim sayesinde olan not ortalama tablom lise1=3.92 lise2=4.17 lise3=4.67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi sana o kadar zarar veren bi kızla geyik bi neden yüzünden ayrılamazsın zaten! Senin kurtulduuna sevinmen lazım ahmedim =) ben ise tam tersi ulan ne güzeldi diip daha çok üzülüorum =) Neyse geçti ikinci dönem de yanımda olacak derslerde vs çalıştırır eder ama eski motivasyon zor olur ama halletcem bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yeni motivasyon için el kremi falan al bence sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ayrıyeten: koydum çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ayrıyten ben kız arkadaş sayesinde girdim boğaziçine zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sçs gökhan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: ayrıyten ben kız arkadaş sayesinde girdim boğaziçine zuaaa FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahaha ^_^ ben ilk sene kız arkadaş yüzünden repeate düşmüştüm 0.8 ortalamafalan yapıp . Ne kadar çok kızlara bağımlıyız lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Lan guzel diye koydugunuz transkriptlere sokiim ben sizin, kizlar baya cirkinmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar