viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 selam "onun cok güzel sesi var" bunu ceviricemde "he has got sound very good" olarakmı sound olarakmı kullanıcam onu orda bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 He/she has beautiful voice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "has got" olması gerekmiyormu öyle değilse "got" u nerelerde kullanabilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 rio karnavalında mesela ben daha got kullanan birini görmedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 daha somut nesneler için kullanabilirsin. Mesela,"I have got a cinema ticket" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Misal; http://img212.imageshack.us/img212/2225/wtfpa7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: rio karnavalında mesela ben daha got kullanan birini görmedim:D ahahahhaha süperdi :d 0ne said: daha somut nesneler için kullanabilirsin. Mesela,"I have got a cinema ticket" he tamam anladım cok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 joscelin wins ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: rio karnavalında mesela ben daha got kullanan birini görmedim:D OKUMAZ OLAYDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 rio karnavali feci bisi olmus valla cuk diyo oturmus haha baya bi guldum... bu arada article koymayi untuma he/she has a beautiful voice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar