paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Selam, said: Stuttgart’taki Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG’nin mühendisleri 911’in en yeni nesli için yeni bir spor egzoz sistemi geliştirdiler. Bu sistem Şubat 2009 itibariyle yeni modellerde seçenek olarak yer alacak. Bu özel egzoz müşteriye aracın özel sesini de kendi bireysel, kişisel tercihlerine göre ayarlama imkânı sunuyor: Bir düğmeye basıldığı anda egzoz sistemi sportif ve heyecan verici bir sese geçiyor. Bu ses özellikle sürücünün gerçekten dinamik sürüş tarzını tercih ettiği zamanlarda duyuluyor. Yeni spor egzoz sistemi modifiye edilmiş paslanmaz çelik ana susturuculardan oluşuyor ve çift başlı iki egzoz borulu eşsiz tasarımıyla açıkça öne çıkıyor. Sistemin kalbi her bir ana susturucuda bulunan, motorun elektronik kontrol sistemi tarafından etkinleştirilen ve sürücü o ses modunu etkinleştirdiği anda daha sportif bir sese geçen egzoz kapaklarından oluşuyor. Sistemin kendisi merkez konsoldaki ayrı bir düğmeyle etkinleştiriliyor ve egzozun sesini motor yükünün, yol hızının ve motor hızının bir fonksiyonu olarak değiştiriyor. Spor egzoz sisteminin Avrupa’daki fiyatı vergiler hariç 1.610 Avro. Porsche Nisan 2009’dan itibaren güçlendirme için sistemin bir Tequipment versiyonu da sunacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hoş birşey ama bence çok da gerekli değil. Anca geceleri sürerken ses kısılır, millet rahatsız edilmez. Başka avantajını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 benim anladigim dugmeye basinca sesi kismiyor, aksine arttiriyor. kisacasi mevcut egzoz ses seviyesi zaten aynen duracak, ustune daha bir bagirtacak dugmeye basildiginda. yanlis mi yorumladim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hoş bi özellik ama ben istemezdim açıkçası. Spor araba dediğin rölantide bile gürleyecek, düğmeye basmanı beklemeyecek. Bi ferrari ya da M6 yanaştığında o rölantideki hırıltısı bile insanı heyecanlandırıyor çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tam bize göre birşey. Bağırta bağırta caddede dolaşılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 İşte zevk veren örnek ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ne kekolar var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yeni carrera 4s te sunulan en güzel özellik bence el freni olayı. El frenini bi kademe çektiğinde bi bip sesi geliyor ve aktarma ön tekerleklerden kesilip tamamen arkaya veriliyor. Arkadan itiş oluyor araç sadece drift yapabilmek için =) el frenine entegre etmeleri hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 egzostan çıkan abartı sese bi tek ben mi kıl oluyorum? motor sesiyle çok karıştırılıyor sokaklarımızda ve sanki arabanın gücünü gösteriyormuş gibi beyaz şahininin susturucusunu söken, jigleli(?) taktıran adam sokakta bağırta bağırta gidiyor, bunun hoş gözüktüğünü zanneden ilkel insanları da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 DoruK said: egzostan çıkan abartı sese bi tek ben mi kıl oluyorum? Yok ama azınlık olabiliriz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Selam, 4 karbüratörlü V8 alacaksın tam olacak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 porsche 959 sesini özlemişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 DoruK said: egzostan çıkan abartı sese bi tek ben mi kıl oluyorum? motor sesiyle çok karıştırılıyor sokaklarımızda ve sanki arabanın gücünü gösteriyormuş gibi beyaz şahininin susturucusunu söken, jigleli(?) taktıran adam sokakta bağırta bağırta gidiyor, bunun hoş gözüktüğünü zanneden ilkel insanları da sevmiyorum. Peugeot 106 ya remus eksoz yapanlar bizim de hoşumuza gitmiyor... Ama bi corvette falan geçti mi de rahatsız oluyosan mal düşmanlığı var biraz demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar