paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Selam, Araç ile ilgili text yazan olursa sevinirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dunyanin en cirkin at arabasi olmus diyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 verim için üretilmiş bi konsept gibi duruyor. tekerlek şeklinden ve genel tasarımdan çıkarıyorum bunu. Ayrıca yine tekerleklerden anlaşıldığı kadarıyla olduka hafif olacak... Elektrikli bi araç da olabilir tabii. edit : konsola bakmadan yazmıştım, doğru düşünmüşüm zate. Elektrikli cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paramecium; Neden modarasyonunu yaptığın bölümü spamliyorsun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ahanda dikkat etmemiştim, tavanda güneş paneli de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 cirkin ama ilginc bir araba olmus. hosuma gitti acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Selam, MrMarvelous, sana kapalı alan sıkıntı bastırdı sanırım. Seni azcık hava almaya mı yollasak :P Seni 2 haber ver diye getirdik, serdin yumuşak tarafını yattın. Ekşınn beyler! Patinaj tayfası tembel etiketi yemeyelim lütfen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Selam, Az daha unutuyordum; Araç benim hoşuma gitti. Çok derli toplu ve sade. Evden işe, evden Polenezköye aracı olmuş tam :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben haberci değilim olm, agresyondur benim işim =) yeni bir turbo kavgası çıkarmadan önce minnet göstergesi olarak bi kaç hafta sakin takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Selam, Allah razı olsun :D Sana tag olarak aggression master yazdırmak lâzım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Varsa öyle bi tag gururla giyerim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 İğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar