Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yarın sınavım var (altın vuruş olacak) bir kelimenin anlamına bakmak için PC'yi açtım 1,5 saattir paticikteyim. KAPATIN ULAN SİTEYİ ŞU FİNAL HAFTASINDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 roket adam gibi yörüngeye fitille kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4 saat oldu otomasyona giremedim hala. &%&% [&+^%/^+%/^+^%&'+'&/+%()+%/+'%^'&/'^!+&'(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masquerade said: roket adam gibi yörüngeye fitille kendini. roket adam yörüngeye mi çıktı? isminin hakkını veriyor adam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 vize dönemi küfür ettiydi banlanmak için. xD ha noldu mat ve fizikten kaldı yine asfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 seco boşuna kasma olm bana yolladığn notları nası bi insanevladı yazdıysa okunmuyo..kurduğu cümlelere kafam girsin zaten..bu sınav(lar)da da sen kurtarcan beni.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 seni allah kurtarsın koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar