Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 temiz camı çamurlu kirli suyla ıslatıyorlar, kuruyunca cam daha da kirleniyor öyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oda onun mesleği çok takmıcaksın, sevabını cebine koy işine bak sevap sayılır dimi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sayılmaz. ayrıca bu bi meslek değil. meslek dediğin o motorcunun yaptığıdır. ücret karşılığı hizmet verir. ve o hizmet için talep bekler. ama cam silenin yaptığı dilenciliktir, hatta gasptır. zorla sana hizmette bulunmak ister sen kabul etmesen bile camını temizler (aksine pisletir) sonra hakkıymış gibi para ister. aldıgı paradanda tek kuruş vergi vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hatta hatta dolaylı yoldan sen bunları besledikçe, bunları çalıştıran adamlar para kazanır daha fazla kımsesız çocugu bu duruma dusurur ya da kaçırıp bu duruma düşürür. kötülük bile edıosun aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hatta ve hatta bu kimsesiz çocukları ilerde ufo kaçırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hay ama senin ciddiyetine Voys, kafamı katladın, aklımı aldın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 başkan, bu işler böyle. ben uyarmicam kım uyarcak. alkol alıo olmamla da ılgısı yok. çok ciddiyissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: hatta ve hatta bu kimsesiz çocukları ilerde ufo kaçırır ama ben para vermezsem kimsesiz kalmazlar ve büyüyüp savaş pilotu olup ufo vururlar ! lan ne önemli adamım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 heh mesela evet güzel bi noktaya barnak bastıdın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 espr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bart did it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Gif güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gif lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar