Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Neler saçmaladım bilmiyorum ama çok güldüm =) hatta, sdfsdfsdf hehe !ÇokÇok eğlendim Çok uğraştım Çok çalıştım Çok yattım Çok Çok Çok eğlendim Çok güldüm Çok ağladım Çok boştum Saygılar, Esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bugün sipariş vern yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 motorcu pis sövücek sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 the motorcu: kızgın geldi bahşiş aldı mutlu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kaşarlı sucuklu dürüm?! istanbulun ne gudik bi yemek anlayışı var böyle, hala anlaymadım arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kaşarlı sucuklu tost gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 çok klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sen bostancıya çokda uzak olmayan bi yerde oturmuyomuydun yiğit ortaköy ne alaka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rakı + bira aldırmışlığımız var burger king'teki arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yurtta kalırken mahalle dürümcüsüne bira ve dondurma getirtmiştik. çok iyi adamdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: sen bostancıya çokda uzak olmayan bi yerde oturmuyomuydun yiğit ortaköy ne alaka:D olm evet ya ortaköy heryerde !!! evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sigarayı almış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 almış almış. sağ olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oha helal :D bahşiş ne kadar verdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 samsunu ona verdim bide 1.50 ytl samsuna gerek kalmadı varmış zaten yoksa çakallığımdan değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bahşiş bi toplumun gelişmesi için çok önemlidir bu yüzden bahşiş verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lan bari sigaranın yarısını vereydiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Garsonmusun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 1 samsuna tav mı oldu adam? 1.5ytl nedir ya? ben onu alcam getırcem bana 1.5 lira vercek adam kan çıkar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: lan bari sigaranın yarısını vereydiniz :/ hiç aklıma gelmedi dostum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sigaram yok o yüzden duygusal yaklaşıyorum konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Voys said: 1 samsuna tav mı oldu adam? 1.5ytl nedir ya? ben onu alcam getırcem bana 1.5 lira vercek adam kan çıkar orda gerek yok ya, tekel hemen yan dükkan çokta zahmet olmamıştır... bugün iyiliğim fazla üstümmdeydi, köprü trafiğinde 2 kere yolun ortasında durup çiçek aldım, yanda Range Rover camı silen adama bahşiş bile verdim, bunu niye yaptım bilmiyorum ama Range deki adama sinir oldum 2 kuruş vermiyor altında Range var. Noluyor lan niye kızdım ? sdfsdf. neyse, motorcuyada o kadar. şükretmesini bilmeli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 cam silene para vermek anlamsız bişey ama. onlar para kazandıkça devam edicek buna. ve kendılerıne gıtmıo verdıgın para bılıosun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 insanlar 8.5ytl ye waffle alıyor ülke refaha erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar