londonhair Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hani şu çinlilerin ana yüzen şehri varya orada 2 tane şey capture etmem lazım kaç saatir yapamadım adam yaratmadan kim oraya nasıl giderek capture edicek denizin üzerine barakada kurulmuyor yardım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tam hatırlamıorm da donusen bırımlerın var ya, onlardan varsa onları kullan rocket angellarlada olabiliodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 orda bi kara parçası olcaktı (bölümün ilk başında başlanılan yer) oraya mcv götür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sovyetlerde kaçıncı bölüm hatırlamıyorum da hani haritanın ortasında başlıyoruz alliedleri yok etmen lazım diye eşşek gibi para veriyolar sonra general krukov bütün paramızı alıyor sonra ona saldırmaya çalışıyoruz. ulan deliricem 10 kere oynadım bi yerden sonra para tıkanıyor bi alliedlar saldıyıyor bi krukov. ortadayız malak gibi yok mu bunun bi yolu yordamı sinir oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çözümü hazırlık yapmak generalin bir binasını yıkınca zaten pek bir işlevi kalmıyordu ben başta hazırlanıp sonra intihar saldırısı ile o binayı indirmiştim ally lar zaten fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 parayi biriktirmiycen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar