Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuşmayı söktüm bugün, yarın duymayı. Duyurmayı. Duyuramadım. Gitme dedim. Düğümlendim. Gittin. Duymadın. Bağırdım, duymadım. Arkanı dönüp el salladın. Öptüm seni. Görmedin, gördüm. Hissettim herşeyi, Fark ettim. Gittin. Gidecektin bugün. Dün bugün olmasın dedim. Bugün bitti, gittin. Yarın olsaydı bugün, Duyardın. Belki kalırdın ama.. Kaldım. Sen gittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kaba tabirle bana biraz kabız bir yazıymış gibi geldi. kabız derken ilerlemiyor. gittim,döndüm,oynadım,kaşındım tarzı kelimeler yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 duygulu bir yazı olacakmış ama kısır kalmış. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 -alatariel- said: kaşındım hehehe =) şu kafa ve moralle kelime dağarcığım bunlardan ibaret... hatta zaman geçtikçe bildiğim tek kelime gitmeymiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 duygulu kalemden çıkmış ama tam olmamış öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 anlaşılıyor zaten bir anlatamama durumu var hisleri. ama yazdıkça daha ifade edebileceğini düşünüyorum en azından akıcılık kazanır yazıların. eline kuvvet. edik:eline derken kalemine yani=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Anlatamadım olsa imiş sonunda bir de parantez içinde olabilirmiş :p.Üstteki yazılanlara katılıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gidecektin bugün. Dün bugün olmasın dedim. Bugün bitti, gittin. bayildim yalin ve guzel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar