n0body Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ya forumlara bakıyorum hep nedense kendi ülkemize, halkımıza laf ediyoruz hep kötü yanlarını söylüyoruz dalga geçiyoruz falan.... o kadar da kötü bi ülkede değiliz aslında.... "bi türk'ü nasıl tanırsınız" forumu mesela ( bu konuda zaten bin tane şey yazıldı tek o forum diil genel olarak bu konu :) ) türklere has olduğu iddia edilen binlerce hareket... bunları sadece biz mi yapıoruz ki? sırf bizim ülkemiz mi bu kadar kötü? halkımız bu kadar cahil mi? hayır tam tersi... dünyadaki en güzel halka sahibiz bence... en sıcak halka... en misafirperver, en arkadaş canlısı, samimi halka.... yurtdışına giden bilir insanlar buz gibi ya kimsenin kimseyi taktığı falan yok.... Söylemek istediğim şu... Niye kendi ülkemizi bu kadar eziyoruz ya ?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bana olan olay işte adam olsun ezmiyelim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Kesinlikle en sıcak en insancıl birbirini düşünen filan insanlar değiliz. Git bakalım bir kişi sen yaya geçidinden geçerken sana en azından saygı gösterip duruyor mu? En basit bir örnek bu ya da bir yere giriyorsun çok insan var bak bakalım sırayla mı geçiyoruz herkes önce geçmek için seni mi ittiriyor? Oysa soğuk dediğin insanlar en azından birbitrlerine saygılılar. Egoist değiller.[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 çıkarcıyız egoistiz falan o ayrı tabi :D ama insanlar en azından birbirine nefretle bakmıo ya....[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 misafirperverlik gelen adama cay ikram etmek degildir. git bakalım turistlik tehsislere fiyatı o zaman 1milyon olan cornett dondurmayı 3.5milyona sattıklarını biliyorum..turist aptal nası olsa anlamaz. sıcak kanlı oldugumuz falnda yok.herşeyi aile içinde oldugu gibimi sanıyorsun.günlük gazete okusan türkiye hakkında biraz fikrin olur.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: n0body, 13 Mayıs 2004 22:46 tarihinde demiş ki: hayır tam tersi... dünyadaki en güzel halka sahibiz bence... en sıcak halka... en misafirperver, en arkadaş canlısı, samimi halka.... yurtdışına giden bilir insanlar buz gibi ya kimsenin kimseyi taktığı falan yok.... ben mukerrer tartismalarda bunu soylemisimdir zaten. gerci acikgozdur, kestirmecidir, belescidir turk insani ama, muhabbeti esprisi en yerinde guruhtur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Özal sağolsun 'benim işçim akıllıdır' diye getirdi liberalizmi,toplum olarak ne uyum sağladık nede bu işten büyük kazanclar sağladık.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 İyi o zaman bende misafirperverlik konusunda almanca öretmeninin anlattığı bişeyi anlatiim.... Almanyada hayatı anlatıyo : "Komşuların hiç birinin birbiriyle muhabbeti yok... Olsa bile evine davet etme en azından bir çay ikram etme gibi bi gelenekleri kesinlikle yok... korkuolar, "ya gelir evimden bişiler çalarsa" diye korkuolar hiç biri birbirine güvenmiyor bu konuda... Hatta bahçelerinde oturup yan bahçeyi izliyolar kıskanç kıskanç... Bahçede sizi görüolar selam vermiyolar falan. Benimde böle bi kaç komşum vardı.... Baktım hiç birinin konuşacağı yok falan ben merhaba dedim tanıştım falan bi kaç muhabbetten sonra evime çağırdım bi kahve içmeye. korka korka geldiler ... kahveyi içerken kurabiyeyi falan yerken içinde bişey var mı diye korktular... "Kesin bi çıkarları varki bizi evlerine çağırıolar, neyse öreniriz" diye geliolardı evime.... sonra alıştılar habire bize gelip "kurabiye partisi yapmıomuyuz, börek günü olmiyacak mı, çay vakti diilmi?" falan demeye başladılar... habire bi şey istiyolardı. Bizde her hafta bişeyler düzenlemeye başladık... ve onlar bi kere bile evlerine çağırmadılar bizi buna karşılık..... şimdi hangisini tercih edersiniz? böle aç, soğuk, güvensiz bi halk mı yoksa bizimki gibi bencil bi halk mı :)[ bu arada Tüm türk halkı böyle bencil değilki... Anadolu böylemi ya... cahiller ama sıcaklar.... ][signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 valla burda apartmanda buzdolabı indiricek olsan tanımadığın adamdan yardım iste, evi taşısın senle beraber. güzel şeyler bunlar.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tüm Türk halkı böyle değilse senin kankaların tümü de böyle değildir. Hem çekinmekte haklılar komşun olarak Senegalden bi tip gelse her verdiğini direk ağzına mı atarsız?[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ne yalan soyleyeyim evet oyleyiz, ama bir çok iyi yanımız da var... amerikada 2 yıl yaşamış tanıdıklarım ordakilere direk gerizekalı diyo... biz daha akıllıyız ama aklımızı kotuye kullanıyoruz, yani mesela virüs koruyucu program yapcaamıza, virüs yapıyoruz (cok alakasız ama öle işte :) )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Virüs yapmak daha zekice bence. Hem bir ideolojisi oluyor genelde.[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eger aklını hep kotuye calıstırrsan boyle damgayı yersin ama[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yaw siz bakmayın her vatandas kendi ulkesini kotuler.gelenekmidir bilmiyorum neden :p anladıgın dil ,yasadıgın vatan her sey den ustte gelir.hanginize yabancı espriler komik gelebilirki heleki basımızda yerlere yatıracak kadar gulememizi saglayan komedyenler var ise.(cumartesi gecesi sahsen Zaga ile kopuyorum) bole iste hep deriz ulkemiz bole bole diye ama onun bir parcası olmadan da gecemeyiz...[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 evet ama yabancılar biraz mal oluyor tam diyişi ile karıncalarda mal ama okadar çokki sayıları mantıklı birşey yapıyorlar mallıklar toplanıp toplanıp iyi bişi oluyor[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 almanyaya ne bakıyorsun ? adamlar w kere avrupayı yakıp yıkıp baştan kurdu.zaten soguk insanlar 1950den önceki tarihlerini bile konuşmaya utanırlar ki bu yanlıştır. yukarda demiş biri (bakamadım ismine sory) senegalden biri gelse verse yemem yani bi kıllarınırım ne katıyor içine nerden bilicem. illa biriylemi karşılaştırıckasın ? o zaman herkez almanlarla karşılaştırsın .. sıkıyosa eskimo, kızılderililer,agızka türkleri ile karşılaştır bak biz yanlarında alman kalıyoruz. senelerdir ülkenin cektigi acılar adi insanlar yarattı.kaç tane c.uzna var acaba. ülkenin meb ine baglı okullarında (meb e baglı olmayanda yok ki ben ne diyorum ) yönetimde görevli olupta para kacırmayanmı var? (doguda hariç) bizim anadolu insanımız içten, sevecendir plaza insanlarımız degil.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
ZaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yaw sizin sölediklerinizin türk,alman veya bilmemne olmala ne alakası var insanlık bu heryerde kötü bişe var yani ben sokakta kimseyi iteklemiyorum,yere tükürmüyorum ama türküm.Ama tabiki biz kendimizi eleştirecez yani başkasından bizene her ülkedeki insanlar kendi ülkesini eleştirir,beğenmez başka bi ülkeyi örnek gösterir çünkü orda yaşamadığımızdan orayı bi ütopya görüyoruz.Gerçeği örenmek için oralarda da yasamak lazım.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 evet takıntılıyız kardeşim.. ben de japonlar gibi 30 dolara 10mbit internet istiyorum. ingiltere'ye gittim. İnsanlar birbirlerine çok saygılı. Arabayla giderken birbirlerine yol veriyor, bizimki gibi "ben geçcem, hayır ben geçcem" kaygısı taşımıyorlar. Bir arkadaşım yola kusmustu. Ertesi gün temizlenmiş. Bizde olsa 4-5 yıl orda öylece kalır, doğa kendisi temizlemek zorunda kalır o yüzden.. Sidmouth'ta iki ayrı manzara görmüştüm. Biri, gece adamlar kapıları açık yatabiliyor, küçük bir kasaba diyelim, ama ondan küçük köylerimizde bile hırsızlık olabiliyor.. Ayrıyaten, bir tinercinin, yaşlı bir kadının yanında oturup gitar çaldığını görmüştüm.. İngilterede adamlar rahat yaşıyor. Biz ise her an kavga çıkarmaya çalışıyoruz. Bu kavga çıkarma olayı da kavgacı olduğumuzdan değil, altta kalamama dürtümüzden..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 görgüsüz, çıkarcı insanlar doğdukları gibi öyle olmuyorlar. şehir yaşamının inanılmaz bir etkisi var bunda[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ekonomik yönden rahat olmayan bir ülke için bu sonuç çok dogal aslında. gözleri para bürüdügü için cıkarcı, sinsi bir toplum haline geldi[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: ZaCk, 13 Mayıs 2004 23:20 tarihinde demiş ki: yaw sizin sölediklerinizin türk,alman veya bilmemne olmala ne alakası var insanlık bu heryerde kötü bişe var yani ben sokakta kimseyi iteklemiyorum,yere tükürmüyorum ama türküm.Ama tabiki biz kendimizi eleştirecez yani başkasından bizene her ülkedeki insanlar kendi ülkesini eleştirir,beğenmez başka bi ülkeyi örnek gösterir çünkü orda yaşamadığımızdan orayı bi ütopya görüyoruz.Gerçeği örenmek için oralarda da yasamak lazım. benim demek istediğim de bu ya.... her ülkenin eksileri kötü yanları var..... bizim de var tabi.... ama biz sadece eksilerimizi görüyoruz ve ülkemize nefret kusuyoruz, kendi kendimizi eziyoruz... arada artılarımızı da unutuyoruz... bi de ingilteredeki saygıdan bahsetmişsiniz.... bana sorarsanız önce sevgi gelir... gitmedim bilmiyorum ama ingiliz insanının soğuk ve mesafeli olduğunu duydum... gayet bayık tiplermiş...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 herkes soğuk felan diyor da, türkiyeden daha çok sevgi gördüm orda ben..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bi ingiliz olcağıma hiç yaşamıyım daha iyi. böyle acayip bir toplum daha görmedim ben bi yandan kibar falan görünüyor adamlar öbür yönden bakıyon holigandı falan, yok krallık. ayrıca bana göre soğuk insanlar. kurallara uyulması güzel birşey ama bilemiyorum Türkiyedeki sıcaklığı , yaşamı başka yerde bulmak zor. bizim burdada şehrin ortasında kapıları açık uyuyan insanlar var tek ingilterede değil.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ayrıca herkez ülkesine laf atar kanımca. ama laf atarken bi yandanda vatandaş kendi ülkesine birşeyler kazandırmalı , yoksa kendi kendine sövmekten farkı var mı bunun ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 herkez gördügünü söylüyor işte[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Öne çıkan mesajlar