adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Şimdi ben ispanyolca istiyorum bu sene bizim okulda yabancı dil dersleri kredisiz yani seçebiliyosun ama şöyle bi olayı var eğerki F alırsan o dersi bidaha almak zorundasın bende de tırstım şimdi bidaha alırsam onu bidahaki sene başıma dert açabilirsin herhangi bi dersimle çakışabilir falan diye şöyle bişi yapabilirmiyim onu merak ettim gidip hocasıyla konuşsam beni her ders'e alır mı acaba kayıtlı öğrenci gibi? daha önce bunu yapan oldu mu yada böyle bişi yapan birini duydunuz mu? yapamazsın diyosanız alternatif çözümler nelerdir saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yeditepe'de asistanlık yapan bir arkadasım var ve böyle birşeyin yani f aldıgın taktirde bir daha ki sene tekrar alman gerekmiyormus sadece kuru tamamlaman yetiyormuş.bursa ve not ortalamasınada etki etmiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 teşekküler ozaman add drop haftasında eklerim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya o bizim okulda efsane olmuş bir laf nasıl yayılmış bende anlamadım.Yabancı dil dersinden geçsende,kalsanda transkripte NC olarak gozukuyor.Non-credit yane,birdaha almana gerek kalmıyor.Bende japonca alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar