paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Gayet oturaklı bir renkmiş. Sen kro sayılmazsın, geç çizginin diğer tarafına :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir dahikine kirmizi harbiden kirmizi yakisiyor alete nederse desin millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Mat eflatun diyorum, başka da birşey demiyorum... dene süper olur göreceksin! Ama kırmızı çok monoton oluyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 matama said: bir dahikine kirmizi harbiden kirmizi yakisiyor alete nederse desin millet rosso corsa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aga boyat sanayide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Cons amma krosun yaaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 MrMarv ilk buluşmada olsaydı da muhabbet nasıl daldan dala konar görseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 havalar guzel olsa mangal yapardik ben otobandan gidilen piknik yeri biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mr_Hand said: sadece düz gidersin ama. bi de kaza yaptığında kucağına v8i de alırsın :D doğrudur. o araçlarda ciddi bir mühendislik olduğunu sanmıyorum ben de. gerçi belli de olmaz, hayvan gibi para alıyorlar. peki bu ferrari'dir porche'dir ncap'te kaç alıyorlar. fiber karbon bişe alaşımı sanırım o araçlar. hep daha hızlı gitsinler diye şunu yaptıl bunu yaptık dediklerini okuyoruz da, daha güvenli olsun diye şunu yaptık dediklerini görmedim hiç. belki 2 tane ferrari alıp 1 tane aile arabası yaptırırım belli olmaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 valla 2 ay içinde mangal ı yaktınız yaktınız yoksa benm için zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ferrari dediğin kırmızı alınır... Başka hiç bir araba da kırmızı alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Selam, NCAP? Abi adamların yaptıkları hızlara baksana, zırhlı banka aracı bir nebze dayanır o hızdaki kazaya :) prozzak için en kötü ihtimal ocakbaşı yapalım o gitmeden. Ben kırmızı doğanlara(temelde şahin) bayılıyorum :) Onlara da güzel yakışıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 karbon fiber acaip güçlü bi malzeme. monokok karbon fiber şasi dediğimiz nane baya yüksek kuvvetlere dayanır, dayanamadığı yerde un ufak olarak da kaza esnasında enerjiyi dağıtır. F1 araçlarında da şasi böyle aynen. F430 falan alüminyum alaşım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 carbon fiber pahali cunku deli gibi pahali amerikada 2 kilo dussun diye bazi parcalarini carbon fiberle degistirmenin fiyati f430 da 10 bin dolar(tr 20 bin ) hatta adamin biri geyik yapmisti, ulan zayiflarim hem saglikli hem ucuz olur diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 @para : uygundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 matama said: carbon fiber pahali cunku deli gibi pahali amerikada 2 kilo dussun diye bazi parcalarini carbon fiberle degistirmenin fiyati f430 da 10 bin dolar(tr 20 bin ) hatta adamin biri geyik yapmisti, ulan zayiflarim hem saglikli hem ucuz olur diye :) çıplak binersin veya... şöyle ki 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sen bu memlekette yaninda ciplak polise yakalandin mi hic genc :) iyi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Off the record Bizim (LG) Secret diye bi model cep telefonumuz var, arka kapağı karbon fiberden. Karbon fiber olma sebebi hem şık görünmesi, pahalı algılanması ve en ucuz malzeme olmasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sony Vaio nun da karbon fiber kasalı modelleri vardı (eski SZ serisi) ama üretimi durduruldu. Şöyle ki; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kalite farkı da olabilir yalnız o malzemede. ya da üretim tekniğinden kaynaklanan (ki baya zahmetli şasi yapmak falan) maliyetler uçuruyo olayı. Bi de kaliteli plastiğe (malzemeci arkadaşlar daha iyi bilir heralde) karbon fiber deseni vermek zor olmasa gerek, bi ihtimal de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yok yanlış dedim. ama benim de bildiğim pahalı bir malzemasyon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 çıksın bi tane alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Vodan said: Off the record Bizim (LG) Secret diye bi model cep telefonumuz var, arka kapağı karbon fiberden. Karbon fiber olma sebebi hem şık görünmesi, pahalı algılanması ve en ucuz malzeme olmasıymış. al o arka kapağı kırmaya çalış bi, kırılmazsa kolay kolay cf dir. kırılırsa cf desenli plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, Desen ile malzemeyi karıştırmayalım lütfen :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar