Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari'de Suv yine gündemde

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Bana da ferrari çok kıro arabası gibi geliyor hakkaten. Görmemişlikte sınır tanımamak gibi bir şey, son noktası yani, benim aşırı derecede param var ulan demek gibi sanki. Kırmızı, göze batan ferrarileri oldum olası sevmemişimdir. Diğer yandan, Porsche'ler biraz daha güzel gibi o yönden, hem zevk sahibiyim, biraz da param var mesajı verir gibi.

Ama bana kalsa gider Audi q7 alırım ne gerek var istanbulun köstebek yuvası yollarında eskiticez ferrarileri sdflksg
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi turkiyedeki porsche ve ferrari gruplarini gorunce

q7 cilerin tam ayi olduklarini soyleyebilirim :)

ozellikle ferraride guzel elit bir grup var, toplantilarinda falan hissediyorsunuz. ben dunyadaki bir kac toplantiya gittim oradada cok kafa insanlardi. Lambo biraz daha oyle bence, daha boyle rapper rocker tipler.

tabi birde su olay var :) caddeye bir ferrari ciktimi porsche kalmaz ortalikta hepsi kacar karizma kacar cunku. yinede bende ikiside ayni anda vardi cok farkli arabalar ayri zevkler.

oturupta q7 alirim demek absurt zaten ferrari sahibi olanin garajinda o jiplerden olur yani. ben gormedim butun parasiyla ferrari alip baska arabasi olmayan :) dedim ya ayri bir kultur bu isler, ama ferrari sahipleri kro derseniz diyenler neymis diye bir sorarim cunku benim bulustuklarim gezdiklerim turkiyede buluanamiyak derecede gerek entellektuel yonden gereksede egitim ve aile yonunden cidden ileri insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz soyle bir olay var haklisin

turkiyede para olan cogunluk kro daha dogrusu insanlarin cogu kro parasi oldukca krolugu daha cok disari vuruyor

ama soyle birseyde var sen duzgun bir adamsin, guzel bir kizla takiliyim diyorsun. ortada mankendir cart curt hepsi coook kro. hatta kro otesi :)

yani ulke kro
okumusluk bir konuda bilimsel bir fikrin olmasi assagilanma nedeni, herseyi yikarim ederim vurarim demek guzel

ulke yapisi bu

bununda temelinde kadin var, kadinlarimizi egitmedigimiz surecede herseye mahkumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi pardon ama bazı kişilik bozuklukları sezdim ben bu topikte bahsedilenlerden. tüm insanoğlu sırf gösteriş için yaşayan mahluklardan ibarettir gibi bir görüş hakim sanırım. pahalı araç alanların işi gücü ortamı yok da diğer araç sahipleriyle buluşma mı yapıyorlar, caddeye ferrari çıkınca neden porsche sahipleri kaçıyor bunlar hava atalım karı kaldıralım diye mi sokağa çıkıyorlar hep?
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar gösteriş yapmak istemeseler, neden lüks denen şeye ihtiyaçları olsun ki? lüks sadece rahatlık değil ki, gösteriştir aynı zamanda. şahsen bir suva binsem ferrari'ye bindiğimden daha rahat olurum ama zaten ferrarinin amacı rahatlık değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bozuk istanbul yollarında 1001 beygirlik, yere 1 cm bi araba sürmenin mantığı yoktur. Bu yalnızca ego tatmini ve lüks tutkunluğudur. Tıpkı Amerika'daki bir zamanlar hayvani jip kullanma çılgınlığı gibi (Hummer, Escalade gibi) E denilirse ki mal mı bunlar, hayır değil, adam öyle eğleniyor, kendini öyle mutlu hissediyorsa diyecek bir şeyimiz yok tabii.

En basitinden haberleri izlerken, kriz hede hödö haberleri esnasında "anasını satiym kapıda ferrari duruyo en kötü onu satarım" demenin olayı çok ayrıdır yani :))
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Ferrari sahipleri veya x araba sahipleri kırodur demedim, sadece çok param var diye bağıran, böyle herkesin hayali inanılmaz bi makinaya sahip olmanın iticiliğinden bahsettim, sadece benim fikrim bu tabii.

Ben almıyorum, para bassam da almayacağım yani, bu kadar. Alan alsın kardeşim alla allaa.

SUS CEVAP VERME.
Sosyal ağlarda paylaş

syn soyle bir olay var

kendimi ayri tutuyorum cogu zaman(ben evime gidiyorum:) :P ) caddeye ciktigin zaman cogu zaman gosteris icin cikiyorsun. Cadde boyle bir yer

ama benim dedigim daha genel bir problem

nebiliyim kendinizi dusunun, kaciniz gunluk sakal trasi oluyorsunuz adam gibi adama benzemek ne zamandir o istediginiz kizlari ortami sagliyor. Pis bir sakal birakmak, bir mekana gittiginde ben zenginim havasi vermek, starbucks a gidip mekanin sahibi gibi gozukmek bunlar hep herkesin yaptigi seyler. O kadar igrenc seylerki bunlar surekli gozume batan seyler benim cevremde. Insanlar mumkun oldugu kadar gormemis kro olmak icin kasiyorlar. Ha pis sakalli olmak kro olmak degil sadece genel anlamda diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...