matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ya beyler simdi gercekci olalaim bende gecen sene porsche cayman s le ferrari f430 ayni anda vardi, iki aya yakin ikisinede bindim. tamam ayni seviyede degiller ama porsche gunluk kullanilacak araba rahat konforlu falan filan ama ferrari ye bindiginizde hersey degisiyor beyler hersey ama :) tamamen ayri bir dunya elinizdeki aletin size verdigi tepkiler, o his cok baska birsey. porsche bildiginiz audi gibi daha hizli daha spor ama ferrari cok baska birsey. turboyada cok bindim ayni sey. sokaga ciktiginizdaki tepki farkini soylemiyorum bile :) ama gercekten yani ikisi karsilastirilamaz ben 2010 da bir carrera almak istiyorum daha boyle gunluk kullanmak icin ama oturupta ferrari mi porsche mi derseniz karsilastirilamaz bile bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 99-2000 model ferrariler bile 100 bin euro civarlarındayken ferrariyle porsche yi karşılaştırmak hata :) ferrari ayrıcalıktır bana göre.porsche, bmw mercedes ve audiye daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Selam, Ben de Veyron'a o şekilde bakıyorum; ilah olarak. Mekaniksel bir mucize o araç. Gücün metal ile şekillendirilmiş saf hali gibi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 valla para coook cirkin veyron yakindan gorunce anliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 veyron güçlü olsa ne olur dönemiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ARKANSIS DEFOL GİTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gaz yok, yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 veyrondan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 MrMarvelous said: ARKANSIS DEFOL GİTT yani küfür etsem daha iyiydi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ONE MINTUES ONE MINUTES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Selam, Güzellik ve çirkinlik göreceli. Kaldı ki teknolojisi görsel kusurların üstünü örtüyor bende. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 one minutes one minutes bak para senin yasin benden buyuk, ama sen anca banlamayi yasaklamayi editlemeyi bilirsin benim icin patinaj forumu bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ordaki "one minutes one minutes" davos forumunda recep tayyip erdoğan'ın tercümanının yaptığı gaftır, burada alınmayı gerektirecek birşey göremedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 alınan görmüyorum ben pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ben arkansise kızmadım, moderatöreydi benim tepkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 matama bana f430'u 5 dakikalığına kiralasana. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mr_Hand said: alınan görmüyorum ben pek :P evet, saçmalamışım ama bunu günler sonra anlıyorum ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gunluk kiralayan bir yer var di 430 bir aralar :) ben kardesime bile vrmiyorum arabayi :) MeSh said: matama bana f430'u 5 dakikalığına kiralasana. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bırak kardeşimi babama bile vermem benim üstüme olduktan sonra zaten. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ya ben babami istanbul park a cikartiyim dedim hemde ferrarinin arabasiyla kendi arabamda degil yani o kadar tehlike yok, bizimki ben cikmam yagmur yagiyor ne isim var dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 iyi demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Valla bana Ferrari kro arabasi gibi gelmistir hep, Bagdat Caddesi'nin bundaki payi cok buyuk tabi. Amerika'da da SUV lerle yasaya yasaya, alirim tank gibi bi Lincoln, mutlu huzurlu olurum gorusundeyim artik :P Spor araba da illa lazimsa bi Porsche, hatta Audi TT yeter de artar. Tabi once bi para kazanmak lazim adam gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aslinda dunyada imaj tam tersi porsche tam kiro arabasi olarak geciyor :) turkiyede porsche kullanan bir gencsen seni linc ediyorlar, ferrariye bir saygi var valla ben hepsini severim, bir gun nasip olursa hepsinden isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 porsche daha hos bence, ferrariler genis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar