Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari'de Suv yine gündemde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler

simdi gercekci olalaim

bende gecen sene porsche cayman s le ferrari f430 ayni anda vardi, iki aya yakin ikisinede bindim.

tamam ayni seviyede degiller ama

porsche gunluk kullanilacak araba rahat konforlu falan filan

ama ferrari ye bindiginizde hersey degisiyor beyler hersey ama :) tamamen ayri bir dunya elinizdeki aletin size verdigi tepkiler, o his cok baska birsey. porsche bildiginiz audi gibi daha hizli daha spor ama ferrari cok baska birsey. turboyada cok bindim ayni sey.

sokaga ciktiginizdaki tepki farkini soylemiyorum bile :) ama gercekten yani ikisi karsilastirilamaz

ben 2010 da bir carrera almak istiyorum daha boyle gunluk kullanmak icin ama oturupta ferrari mi porsche mi derseniz karsilastirilamaz bile bu kadar basit :)
Mesaj tarihi:
99-2000 model ferrariler bile 100 bin euro civarlarındayken ferrariyle porsche yi karşılaştırmak hata :)

ferrari ayrıcalıktır bana göre.porsche, bmw mercedes ve audiye daha yakın.
Mesaj tarihi:
ordaki "one minutes one minutes" davos forumunda recep tayyip erdoğan'ın tercümanının yaptığı gaftır, burada alınmayı gerektirecek birşey göremedim açıkçası.
Mesaj tarihi:
ya ben babami istanbul park a cikartiyim dedim

hemde ferrarinin arabasiyla kendi arabamda degil yani o kadar tehlike yok, bizimki ben cikmam yagmur yagiyor ne isim var dedi :)
Mesaj tarihi:
Valla bana Ferrari kro arabasi gibi gelmistir hep, Bagdat Caddesi'nin bundaki payi cok buyuk tabi.
Amerika'da da SUV lerle yasaya yasaya, alirim tank gibi bi Lincoln, mutlu huzurlu olurum gorusundeyim artik :P Spor araba da illa lazimsa bi Porsche, hatta Audi TT yeter de artar.
Tabi once bi para kazanmak lazim adam gibi :)
Mesaj tarihi:
aslinda dunyada imaj tam tersi porsche tam kiro arabasi olarak geciyor :)

turkiyede porsche kullanan bir gencsen seni linc ediyorlar, ferrariye bir saygi var

valla ben hepsini severim, bir gun nasip olursa hepsinden isterim :)
  • Yeni Oluştur...