viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 "Kutudaki parayı bilemezsem atlarım" dedi ve ikinci kattan atladı. bu herif Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde "Bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Var mısın yok musun' adlı yarışma programını izlerken çocuklarına "Son kutudaki parayı bilemezsem pencereden atlarım" diyen Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Bacağına korkuluk demiri saplanan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay dün akşam Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Süleyman Parmaksız (47), çocuklarıyla birlikte yarışma programını izlemeye başladı. 2'si erkek 3 çocuğu ile yarışmacının 6 numaralı kutusundaki miktar konusunda iddiaya giren Süleyman Parmaksız, kutuda 50 bin olduğunu savundu ve "Bilemezsem pencereden atlarım" dedi. Kutu açıldığında içinden 500 bin TL çıkınca Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Şaşkına dönen Parmaksız'ın çocukları, pencereden baktıklarında yerde yatan babalarının yaralandığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına bahçe korkuluğunun demir çubuğu batan Parmaksız'ı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Hep bunu yapmak istemiştim: Açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?13,3831785 Başlık adından dolayı bulamamış olabilirsin tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hatta 2 kere açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 failmi oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 en büyük hayali açılmıştı demek olan insanlar hala tükenmedi mi ya:D her gün ortalama 5 tane görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben hiç demedim ya, bi fırsat verin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 olayın 3. boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar