SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 buna benzer konular defalarca açıldı biliyorum ama herkesin olayı farklı olduğu için yeni bir konu açtım. eskişehirde kimya bölümü 2. sınıfta okuyorum. Kimyayı seviyorum derslerle ilgili hiçbir problemim yok rahat rahat bitiririm okulu ama kimyager(kimyacı) olmak istemiyorum. hatta bu bölümü bitirince Türkiye şartlarında ne olacağımıda bilemiyorum. Aslında istediğimde çok üst düzey birşey değil bursa eskişehir vb bir şehirde makine mühendisliği bunun içinde 250 civarı say2 ham puanına ihtiyacım var. Ailemlede konuştum. istersem dersaneye başlayabileceğimi falan söylediler ama onları umutlandırıp sonra pişman etmek istemiyorum. ne yapmam konusunda bana bir el atın yol gösterin güzel patiler... biraz gaza ihtiyacım var sanırım... kişisel mi eğitim mi karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Oha ciddi misin? E ne diye girdin o zaman Tufan :) Valla 250 zor değil, en azından yapılır yani yaparsın sen. Eğer ben paso milenyuma gitmem, edebimle çalışırım (abartmadan) diyorsan hazırlan öss'ye derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 samsunda hazırlanmam zaten abicim sen biliyosun samsundaki durumları ne şekilde zamanında hazırlandığımı. uzun zamandır aklımda zaten geyiği dönüyor ama ben cidden düşünüyorum bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sen kafaya koymussun abi , ben yürü derim. aynı durum bende de var ama kendime güvenmediğim için böyle bir işe karışmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 quuq said: sen kafaya koymussun abi , ben yürü derim. aynı durum bende de var ama kendime güvenmediğim için böyle bir işe karışmak istemiyorum. işte bendede aynı durum var ben hayatımda bi günde 100 soru bile çözmüş bi insan değilim. bu saatten sonra becerebilirmiyim onu bilemiyorum ama gözü kararttım. şu 3 haftalık tatilimde düşünüp karar verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 SPectre88 said: buna benzer konular defalarca açıldı biliyorum ama herkesin olayı farklı olduğu için yeni bir konu açtım. eskişehirde kimya bölümü 2. sınıfta okuyorum. Kimyayı seviyorum derslerle ilgili hiçbir problemim yok rahat rahat bitiririm okulu ama kimyager(kimyacı) olmak istemiyorum. hatta bu bölümü bitirince Türkiye şartlarında ne olacağımıda bilemiyorum. Aslında istediğimde çok üst düzey birşey değil bursa eskişehir vb bir şehirde makine mühendisliği bunun içinde 250 civarı say2 ham puanına ihtiyacım var. Ailemlede konuştum. istersem dersaneye başlayabileceğimi falan söylediler ama onları umutlandırıp sonra pişman etmek istemiyorum. ne yapmam konusunda bana bir el atın yol gösterin güzel patiler... biraz gaza ihtiyacım var sanırım... kişisel mi eğitim mi karar veremedim... Eskişehir de makine okumak istiyorsan okuldan aldığın puanı bilmiyorum ama diyelim ki 70 o zaman 255 260 gibi yapsan iyi edersin.250 ile çok riskli. ÖSS ye tekrar girmek konusunda ise sen eksiklerinden değil artılarından başlayarak düşün.Bence ilk üniversiteni bitir sonra ikinciye başla istiyorsan hala.Ha yok ben istemiyorum diyorsan da artılarına bak işte.Mesela kimya dan soru kaçırmazsın :p.Ek olarak fizik biyoloji matematik ne gördüysen üniversite de onları da düşün.Ona göre karar ver neyi yapıp yapamayacağına.Bizim sınıfta matematik 2. sınıf terk bir arkadaş var çocuk öss de 59/60 net yaptı matematikten fenlerden toplamda 15 20 neti var.Adam öyle kazandı bizim makine müh. liği.Gel sende bekleriz seneye 1. sınıf olacağız hazırlıktayız şimdi :p.Yapılamayacak iş değil korkmana da gerek yok.Bence ama ikinci üniversite şeklinde okusan daha hoş olur.İki meslek iki diploma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ilkini bitir sonra diğerine gir falan benim için yalan bir durum sadece kendimi kandırmış olurum. demin alcadrasta dedi onu ne yapıp yapamacağına bak falan diye bi deneme al şu halinle ne yapıyosun bak dedi. onun dediğini yapacam en kısa zamanda sonra okulu dondurmayı düşünmüyodum ama okuluda salabilirim. illa eskişehir değil puanı elime alınca sıralamaya göre mantıklı yerleri yazıcam 2 senedir meşelik dağındayım diye eskişehir olsun istiyorum sadece. bu arada okul puanım 72 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi deneme sınavına girip ölç kendini bakalım 3 saat 15 dakika oturabiliyor musun, test çözmeyi özlemişmisin, yapabiliyo musun vs. fikir edin sonra tekrar düşün iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yav said: bi deneme sınavına girip ölç kendini bakalım 3 saat 15 dakika oturabiliyor musun, test çözmeyi özlemişmisin, yapabiliyo musun vs. fikir edin sonra tekrar düşün iyi olabilir aynen öyle yapıcam bugün dersaneme gittim eski hocalarımla konuştum özellikle kimyacımla konuştum ki kendiside bölüm mezunu bakalım bi kendimi ölçecem ne yapabiliyorum görecem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 normal derslerini çalış abi öss'ye yakın birkaç ufak özel ders desteği al( mesala okulundaki mat okuyan arkadaşlarından da olur ) kolayca o puanı alırsın kolay gelsin bizim kimyada okuyan arkadaşta ikinci sınıfta girdi sınava şimdi adam memnun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar