Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal: "Hesap sormazsan namertsin!"

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:
abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur.

yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi.

Basit. Kaleyi en kolay içten yıkarsın.

Öyle milletvekili fln değil, 3-5 parti üyesi yada ilçe başkanı fln yeterli. Yani yargıdan orduya, medyadan bürokrasiye bir çete ol ama içeri 2-5 adam koymayı yada ordan ayartmayı becereme?

Ben olsam elimdeki güçle birkaç kişi sokturur, abuk subuk konuştururdum, elimdeki medyaylada olayı dahada büyütürdüm. Al sana gayet etkili bir yıpratma.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi.

madem bu kadar kapsamlı bir örgüt hükümete de sızmış olmaları gerekmez miydi? birbirini tanımayan, saymayan, farklı kulvarlarda at koşturan tek ortak özelliği akpye muhalif olmak olan insanları saçmasapan bir iddianameyle yıllarca süründürmek başka amacı yoktur bu davanın.
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
Buyse said:

madem bu kadar kapsamlı bir örgüt hükümete de sızmış olmaları gerekmez miydi? birbirini tanımayan, saymayan, farklı kulvarlarda at koşturan tek ortak özelliği akpye muhalif olmak olan insanları saçmasapan bir iddianameyle yıllarca süründürmek başka amacı yoktur bu davanın.

"eğitim cahilliği alır, eşeklik baki kalır."

diye boşuna dememişler kemalist. adamlara gelde bunu anlat. körü körüne savunuyo adamlar 2 dakka dusunmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...