Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Taam o zaman Dartanyan diince :D bu arada tamam farkettm adım geçince bi hışımla yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ergenekon sanat eseri gibi bakana göre farklı anlamlar katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dartanian said: Taam o zaman Dartanyan diince :D Yazdığını çözene kadar canım çıktı, bi virgül hayat kurtarır abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 odiflame said: dönis,buyse,horizon,jadelith... atos portos aramis dartanyan arkadaşlar üç silahşörler gibi takılıyorsunuz dikkat ettim.bir kişiye 4 kişi cevap veriyor.ilginç bir tavır beğendim doğrusu. Tespit yanlış , ben jokere mesaj yazdım. Çok garezli gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: sg-1 said: ahaha ona ne şüphe durmak yok şeye devam belki karıyım nerden biliyon tayyibe sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: sg-1 said: ahaha ona ne şüphe durmak yok şeye devam belki karıyım nerden biliyon Kadınım ol jadelith, gel seninle yeşil panjurlu, 3 çocuklu evimize yerleşelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Buyse said: abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur. yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi. Basit. Kaleyi en kolay içten yıkarsın. Öyle milletvekili fln değil, 3-5 parti üyesi yada ilçe başkanı fln yeterli. Yani yargıdan orduya, medyadan bürokrasiye bir çete ol ama içeri 2-5 adam koymayı yada ordan ayartmayı becereme? Ben olsam elimdeki güçle birkaç kişi sokturur, abuk subuk konuştururdum, elimdeki medyaylada olayı dahada büyütürdüm. Al sana gayet etkili bir yıpratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Buyse said: abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur. yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi. madem bu kadar kapsamlı bir örgüt hükümete de sızmış olmaları gerekmez miydi? birbirini tanımayan, saymayan, farklı kulvarlarda at koşturan tek ortak özelliği akpye muhalif olmak olan insanları saçmasapan bir iddianameyle yıllarca süründürmek başka amacı yoktur bu davanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Susurluk da AKP karşıtı hareketti zaten evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kemalisthllwndr said: Buyse said: abi şu ergenekonda niye akpli yok sorusu ne mantıksız bi sorudur. yahu hükümeti yıkmak için yapılan bir tezgahta neden hükümetten birileri olsun. hükümete muhalefet olan adam yapar bu işi. madem bu kadar kapsamlı bir örgüt hükümete de sızmış olmaları gerekmez miydi? birbirini tanımayan, saymayan, farklı kulvarlarda at koşturan tek ortak özelliği akpye muhalif olmak olan insanları saçmasapan bir iddianameyle yıllarca süründürmek başka amacı yoktur bu davanın. "eğitim cahilliği alır, eşeklik baki kalır." diye boşuna dememişler kemalist. adamlara gelde bunu anlat. körü körüne savunuyo adamlar 2 dakka dusunmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lol edilen küfürler içine eşek de katıldı. bi de şey derler: "argümanı olmayan durumu küfür ederek kapamaya çalışır" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sıçmak dil sürçmesi oluyorda eşek nasıl küfür sayılıyor onu da taraftarın yorumuna bırakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ağır küfür, şikayet butonuna tıkladım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 OHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA eşek dedi. YUH abi seviye çok düştü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ağır küfür demiş miyim? seviye çok düştü demiş miyim? yo dememişim nerenizle okuyosunuz postumu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Söyle bana postunu, söliyim sana dostunu Jade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu postlar boyboy xxyyzz kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Seviye şimdi düştü sanırım. /clap Jade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 her mesajı sarcasm dolu insanlarla doldu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar