Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamburger yapan yer

riglous

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bahsetmiş , madem arayıp bulamıyosun sahil yolundan caddebostana giderken tam büyük klubun karşısında j burger var (jumbo burger) bi orayı dene. o dükkan cook uzun zamandır orda olduguna göre güzel yapıyordur die düşünüyorum. benim gitmişligim vardır ama oturup da adam gibi burger yemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
riglous said:
Iskenderi sadece HD'de yiyen bi adam icin, yedigi sey iskenderdir, kraldir, superdir. Ama otogardaki uludag kebapcisindan bir defa bile yiyen adam icin, iskender sadece taklittir. big king xxl de oyle iste. Bu nedenle tartismak mantikli degil.

otogar derken hangi otogar_?

uludag kebabcısı olan işte
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
ya bursada karfurun olduu mekanda vardı güzel bi dönerci

hacıoğlumuydu neydi.

döneri geç de, kayhanda pideli köfte

ooh. mendozayla gitsek şöle 1.5 yesek.

aslında haftaya haftasonu yapılabilir. eet sadece pideli köfte için bursaya gidilir.

pideli köfte dedinmi duracaksın

ULAAYN

en sevdiğim şey,direk
ne sabah uykusu,ne para,ne aşk
pideli köfte!
istanbudla bir tane güzel yer vardı,bu mereti yapan,taksime istavritin yanında,yandı ulan,garsonuyla karsılastım sarılıp ağlayacaktım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
update:
- Seneler sonra ilk defa islak hamburgerler midemi bozdu. Neyseki cabuk toparladim. Nahanda bambi benim icin artik bitmistir.
- JR'in hamburgerlerine baktim, abi fastfood zincirinden baska bir sey beklemezdim zaten. Iyi guzel de her zamanki gibi hazir kofte kullaniyolar. Adama sordum, yuzsuz yuzsuz yok abi kendi etimiz dedi, sonra buzluktan bi 30 tane hazir patty cikarip birisini ayirip bak diye gozume soktu... Tadina bakmadim ama beklentim oldukca dusuk simdiden...
- Matama'nin dedigi yeditepe yolundaki uludag kebapcisi'na gittim. Bi bursa yolu kat etmedigimden midir bilmiyorum ama tadi sanki bi degisikti. Yine de HD falan bilimum yerlere 10 basar.
- Kayhan'daki pideli kofteyi deneyecem bakalim haftasonu, umarim bozmamistir...
Sosyal ağlarda paylaş

reşitpaşa'da burger bar var, şaaaaahane!
hiç gitmedim, ama sürekli eve söylüyorum.
nefis hamburger yapıyorlar ama steak & cheese sandwich hamburgerden bile daha güzel diye son 5-6 siparişte hep ondan yiyorum ben, ehe.
tüm sandviçlerin içine ne konacağına kendin karar veriyorsun (mantardır, soğandır, mayonezdir, maruldur, köz soğandır, liste uzun baya...).
patatesleri de çok eğlenceli (tırtıklı var, bi de kibrit var)
süper felafel de var.
şahane hellim kızartması da var.
muhteşor chili & potato var.
daha ne olsun.
yiyiniz, yediriniz.

p.s. jumbo'nun mayonezi mayonezlik onuruna aykırıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...