riglous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Iskenderi sadece HD'de yiyen bi adam icin, yedigi sey iskenderdir, kraldir, superdir. Ama otogardaki uludag kebapcisindan bir defa bile yiyen adam icin, iskender sadece taklittir. big king xxl de oyle iste. Bu nedenle tartismak mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 arkadaşlar bahsetmiş , madem arayıp bulamıyosun sahil yolundan caddebostana giderken tam büyük klubun karşısında j burger var (jumbo burger) bi orayı dene. o dükkan cook uzun zamandır orda olduguna göre güzel yapıyordur die düşünüyorum. benim gitmişligim vardır ama oturup da adam gibi burger yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 riglous said: Iskenderi sadece HD'de yiyen bi adam icin, yedigi sey iskenderdir, kraldir, superdir. Ama otogardaki uludag kebapcisindan bir defa bile yiyen adam icin, iskender sadece taklittir. big king xxl de oyle iste. Bu nedenle tartismak mantikli degil. otogar derken hangi otogar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 roket adam said: riglous said: Iskenderi sadece HD'de yiyen bi adam icin, yedigi sey iskenderdir, kraldir, superdir. Ama otogardaki uludag kebapcisindan bir defa bile yiyen adam icin, iskender sadece taklittir. big king xxl de oyle iste. Bu nedenle tartismak mantikli degil. otogar derken hangi otogar_? uludag kebabcısı olan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bursa eski otogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bursalı olarak eski otogardaki dönerden daha overrated bir şey var ise bu dünyada, o da angelina jolie'dir. bi kere gittim eh fena diil dedim. herkes aaa olur mu la öle şey dedi, ii dedim belki de ben yanılıyorumdur diye bi daha gittim. yine averaj yine averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ankara -> big chefs, num num Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Jade, once Uludag Kebapcisi'na, sonra Melike'ye, sonra bi de HD'ye git. Aradaki farki anlarsin. Ha bazilarinin bu farki anlamasi icin hepsini ardi ardina yemesi gerekir, kimininse aldigi tat aklinda yer eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 uludag kebapcisi yeditepe yolunda yeni sube acti :) bursa kadar iyi degil ama idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ne kadar para harcıyosunuz lan bambi'den ıslak karsidaki büfeden 1 kola alin 6.75 yapiyor hadi afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya bursada karfurun olduu mekanda vardı güzel bi dönerci hacıoğlumuydu neydi. döneri geç de, kayhanda pideli köfte ooh. mendozayla gitsek şöle 1.5 yesek. aslında haftaya haftasonu yapılabilir. eet sadece pideli köfte için bursaya gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 New York'ta DB Bistro Moderne da dünyanın en pahalı hamburgerini yiyebilirsiniz, $99 only :) ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bi arkadaşım yemişti iyi dedi ama yani 99$ ne lan adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ne ki olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dier malz. hatırlamıorum ama içinde Black Truffle die az bulunan (kilosu 400-500 pound felan lol) bi mantar olması lazım içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eet yeraltında yetişen özel köpeklerle bulunan bişi. değer mi? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 o mantarında olayı kokusu zaten. köpekler ya da domuzlara aratıyorlar, bir ara türkiye'de haberlere felan çıkmıştı papermoon'da yemeğin birine rendeleniyormuş da yemek en az 30 milyon daha pahalı oluyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Jadelith said: ya bursada karfurun olduu mekanda vardı güzel bi dönerci hacıoğlumuydu neydi. döneri geç de, kayhanda pideli köfte ooh. mendozayla gitsek şöle 1.5 yesek. aslında haftaya haftasonu yapılabilir. eet sadece pideli köfte için bursaya gidilir. pideli köfte dedinmi duracaksın ULAAYN en sevdiğim şey,direk ne sabah uykusu,ne para,ne aşk pideli köfte! istanbudla bir tane güzel yer vardı,bu mereti yapan,taksime istavritin yanında,yandı ulan,garsonuyla karsılastım sarılıp ağlayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dükkana hala gitmemişin glb bi git.jumbo da fena değildir. en azından mayonezi için gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hep himym'ın suçu bu konular:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 update: - Seneler sonra ilk defa islak hamburgerler midemi bozdu. Neyseki cabuk toparladim. Nahanda bambi benim icin artik bitmistir. - JR'in hamburgerlerine baktim, abi fastfood zincirinden baska bir sey beklemezdim zaten. Iyi guzel de her zamanki gibi hazir kofte kullaniyolar. Adama sordum, yuzsuz yuzsuz yok abi kendi etimiz dedi, sonra buzluktan bi 30 tane hazir patty cikarip birisini ayirip bak diye gozume soktu... Tadina bakmadim ama beklentim oldukca dusuk simdiden... - Matama'nin dedigi yeditepe yolundaki uludag kebapcisi'na gittim. Bi bursa yolu kat etmedigimden midir bilmiyorum ama tadi sanki bi degisikti. Yine de HD falan bilimum yerlere 10 basar. - Kayhan'daki pideli kofteyi deneyecem bakalim haftasonu, umarim bozmamistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bi marshall'ın başımıza açtığı işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 reşitpaşa'da burger bar var, şaaaaahane! hiç gitmedim, ama sürekli eve söylüyorum. nefis hamburger yapıyorlar ama steak & cheese sandwich hamburgerden bile daha güzel diye son 5-6 siparişte hep ondan yiyorum ben, ehe. tüm sandviçlerin içine ne konacağına kendin karar veriyorsun (mantardır, soğandır, mayonezdir, maruldur, köz soğandır, liste uzun baya...). patatesleri de çok eğlenceli (tırtıklı var, bi de kibrit var) süper felafel de var. şahane hellim kızartması da var. muhteşor chili & potato var. daha ne olsun. yiyiniz, yediriniz. p.s. jumbo'nun mayonezi mayonezlik onuruna aykırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 shake shacke gidiim ben de bi ara, canim cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar