Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cemad said: kağıthaneye kağıttepe demesi kağıthanedeki problemleri sallamayacağı anlamına mı geliyor? sanki istanbullu olsa tek tek dolaşıp şehirdeki problemleri çözecek. bu iş takım işi. 32213131231 tane rapor gelecek adamın önüne zaten. bırak kağıthanenin ismini, istanbulun ismini bilmesine gerek yok iyi yönetmek için. takımını yönetecek, gerekli sorumluluğu alacak gerektiğinde hesap verecek, liderlik yapacak ve kararları verecek. yapması gereken budur sen diyorsan ben istanbullu olmayan birinin istanbulu yönetmesini içime sindiremem; bu gayet mantıklı anlarım ama derseniz ki istanbullu olmayan biri istanbulu yönetemez; sadece komik olur ben istemiyorum evet. baştan söyleyeyim de soradan gaza geliosunuz, AKP ye oy vermedim, sevmem. istanbulun trafiği, çalışmaları, ne bileyim kontrol edilemeyen kalabalığı, yolların arap saçı gibi dolanıp uzaması vs birçok şey var istanbulda kusurlu. ben belediye başkanımın, bu sorunları bilen birisi olmasını tercih ederim açıkçası. ama istanbul belediyesinin başına rahmetli atatürk' ü koysan o da yoldan çıkardı muhtemelen. her türlü pisliğin döndüğü bir büyükşehir belediyesi. ben sanmıyorum gelen adamın, başkan olayım birşeyler düzelteyim diyeceğini. kağıttepe olayı dalga tabiki, umrumda değil isterse çankaya desin kağıthaneye. gelicek kişiler sonuç olarak, çözüm üretmeye fln gelmiyor. ne kadar para kaldırırm, ne kadar prestij yaparım onun peşindeler. şurda zannetmiyorum ki, kimse gelsin aksini savunsun. maksat tv lere çıkayım, 150 tane köprü yaptık yazısını üst geçitlere yazdırıp altına ismimi atayım gibi şeyler belediye başkanlığı, hele ki büyükşehir olunca söz konusu yer. gelen kişi, yandaşlarını getirtecek önemli yerlere, yolsuzluklar kim olursa olsun yapılacak, bir çok semt unutulacak, kendi evlerine giden yollar kaymak gibi olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Zeytin yağı gibisin sg-1 , kasımpaşalılar küfürbazmıdır ? Gayet haklı adam , iki tarafta bunu yapıyor. İşine gelene dil sürçmesi işine gelene yok o öyle düşünüyordu küfürbaz. Geçin bu ayakları. Bana göre ikisi de dil sürçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 odiflame said: KK ye bu kadar saldırdıklarına göre demek ki durum vahim.bir önceki seçimde sefa sirmene bu kadar saldırmamışlardı yüzde 30 civarı oy aldı.demekki kk daha fazlasını alabilir kazanabilir. varoş şehrinde, CHP mi kazanacak? abi cidden umut bağlamayın yani. istanbul burası, kimin kazanacağı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: sg-1 said: o kağıttepe olayını tv'den izlediniz mi bilmiyorum. adam semtleri sayarken tepeli bi semtin arkasından kağıthane yerine kağıttepe dedi, sonra da düzeltti. bariz dil sürçüğü yani. halisünasyon diyemeyen başbakanımız vardı hatırlarsanız, samsun'u da il yapıyordu. yandaş medyanın gazına gelmeyin hemen. tv de izledim zaten, ordan şey ettim. ama komik yani buna dil sürçmesi diyorsunuz, tayyip "yargının içine sıçmışlar" diyince küfürbaz oluo "yargının içine sıçmışlar" dil sürçmesi değil ne yazık ki. aklından geçeni yontamadığı için başbakan direk dudaklarından dökülüyor kelimeler birer birer. Bu da onun aldığı eğitim ve kültür seviyesi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 HAHHAHAHA ama yuh ya. mani inanıyor musun hakkaten şu son söylediğine? abi yapmayın cidden, bu kadar mı gözünüz kapalı "düşünüyorsunuz" ? şu dil sürçmesi değil şimdi öyle mi? şakasınız yemin ederim. neyse anlamsız bir topik oldu gene, bir umut tartışırız sandım bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: odiflame said: KK ye bu kadar saldırdıklarına göre demek ki durum vahim.bir önceki seçimde sefa sirmene bu kadar saldırmamışlardı yüzde 30 civarı oy aldı.demekki kk daha fazlasını alabilir kazanabilir. varoş şehrinde, CHP mi kazanacak? abi cidden umut bağlamayın yani. istanbul burası, kimin kazanacağı belli onu diyorum ya dünyanın en büyük şehrini köy haline getirmişsiniz ve bunada başarı diyorsunuz.işte muhallebicinizle gül gibi geçinin.neden wall of text kasıyorsunuz ki.devam edin umut bağlayan yok.tercihimizi yapacağız.buna hakkımız yok mu? yoksa tercih yapmakta mı ergenekonculuk oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Horizon said: Zeytin yağı gibisin sg-1 , kasımpaşalılar küfürbazmıdır ? Gayet haklı adam , iki tarafta bunu yapıyor. İşine gelene dil sürçmesi işine gelene yok o öyle düşünüyordu küfürbaz. Geçin bu ayakları. Bana göre ikisi de dil sürçmesi. öehh horizon level atladın bugün. kasımpaşalılık=küfürbazlık sonucuna orada bir tek sen varabilirdin, sen de vardın zaten. tayyibinkisi dil sürçmesi felan değil, bariz bir şekilde kontrolsüz, düşünmeden yapılmış yorumlar, dengesizlik, patavatsızlık. "ananı da al git buradan" bir dil sürçmesi değil, bir başbakana yakışmayacak bir terbiyesizlik örneğidir.aynı kılıçdaroğlu hakkında söyledikleri gibi. ona mı kaldı bir başka partinin yerel seçimdeki bir adayını eleştirmek? hem ben başbakanım bana saygı duyun diyecek, hem de mevkisine yakışmayan patavatsız, dengesiz yorumlar yapacak (biz de buna dil sürçmesi diyeceğiz). Önce etrafına saygı duysun, sonra kendisine saygı duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sıçmış dedi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Horizon said: Zeytin yağı gibisin sg-1 , kasımpaşalılar küfürbazmıdır ? Gayet haklı adam , iki tarafta bunu yapıyor. İşine gelene dil sürçmesi işine gelene yok o öyle düşünüyordu küfürbaz. Geçin bu ayakları. Bana göre ikisi de dil sürçmesi. "Yargının içine sıçmışlar" bu nasıl dil sürçmesi olabilir acaba ? "Yargının içine etmişler" Bunu demek istediyse gene olmamış. "Yargını içine bal döküp yalamışlar" Dur ulan bu hiç olmadı. ne alaka ? "Yargının içine .... Şimdi burda birşey derdim ama buraya çok güzel olur ama uymaz" Yok yok bunuda demek istememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ha bu örnek dil sürçmesi tabi, ama ben bu örnek özelinde konuşmuyorum, tayyibin genel tavırları ile ilgili konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oha neyse anında cevap geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hemen editle onu çabuk :P edit: aha editlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mani said: Horizon said: Zeytin yağı gibisin sg-1 , kasımpaşalılar küfürbazmıdır ? Gayet haklı adam , iki tarafta bunu yapıyor. İşine gelene dil sürçmesi işine gelene yok o öyle düşünüyordu küfürbaz. Geçin bu ayakları. Bana göre ikisi de dil sürçmesi. "Yargının içine sıçmışlar" bu nasıl dil sürçmesi olabilir acaba ? "Yargının içine etmişler" Bunu demek istediyse gene olmamış. "Yargını içine bal döküp yalamışlar" Dur ulan bu hiç olmadı. ne alaka ? "Yargının içine .... Şimdi burda birşey derdim ama buraya çok güzel olur ama uymaz" Yok yok bunuda demek istememiştir. cpu yetersiz kalmış ben sana yardımcı olayım "yargının içine SIZmışlar" zaten sıçmışlar dedikten hemen sonra düzeltmiş kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Böyle cpu lu hdd li konuşunca çok bi hoş oluyosun Jade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 heh artık öle açıklıyorum durumları :p karıyım hemde. çok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 O videodaki söyleşiden kelimenin nasıl söylendiğini duyup dinleyip bu yorumu yapıyorsanız hakatten diyebilcek birşey yok. Yuh diyorum. Sızmışlar Sıçmışlar Kelimelerin hiçbir benzerliğide yok harfler açısından hakatten. Tam anlamıyla sıçmışlar bile demiyor dikkatli dinlerseniz. Ağızda kelimeleri hızlı söylerken , yutkunmadan konuşurken dil diş ve tükürük karışır hani başınıza gelmiştir. Aynen o şekilde sıçmışlar gibi çıkıyor ağızdan. Hani bunu da burada ciddi ciddi tartıştırdınız ya helal olsun size. Komiksiniz yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Militanvari konuşmalar yakışmıyor kimseye.Biraz objektif olun.Adamın bariz dili sürçüyor.Yalnız bu masum dil sürçmesi genel hal ve hareketleri hödük olmasını sağlamış tayyibi fransız kontu yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Horizon said: Sızmışlar Sıçmışlar Kelimelerin hiçbir benzerliğide yok harfler açısından hakatten. Tam anlamıyla sıçmışlar bile demiyor dikkatli dinlerseniz. Ağızda kelimeleri hızlı söylerken , yutkunmadan konuşurken dil diş ve tükürük karışır hani başınıza gelmiştir. Aynen o şekilde sıçmışlar gibi çıkıyor ağızdan. İnsanın babası olsa anca böyle savunurdu. Helal olsun Hori :D. Davaya böyle inanan insanlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu savunma değil , videoyu seyredip kendi kendine anlayamayanlara ayrıntılı bir açıklama. O mesajı yazmaya zorlayanlar utansın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: mani said: Horizon said: Zeytin yağı gibisin sg-1 , kasımpaşalılar küfürbazmıdır ? Gayet haklı adam , iki tarafta bunu yapıyor. İşine gelene dil sürçmesi işine gelene yok o öyle düşünüyordu küfürbaz. Geçin bu ayakları. Bana göre ikisi de dil sürçmesi. "Yargının içine sıçmışlar" bu nasıl dil sürçmesi olabilir acaba ? "Yargının içine etmişler" Bunu demek istediyse gene olmamış. "Yargını içine bal döküp yalamışlar" Dur ulan bu hiç olmadı. ne alaka ? "Yargının içine .... Şimdi burda birşey derdim ama buraya çok güzel olur ama uymaz" Yok yok bunuda demek istememiştir. cpu yetersiz kalmış ben sana yardımcı olayım "yargının içine SIZmışlar" zaten sıçmışlar dedikten hemen sonra düzeltmiş kendini RTE aklından geçenleri tartmadan söyleyen bir insan. Belediye başkanlığı döneminden itibaren söylediklerinin haddi hesabı yok bu konuda. O yüzden "Yargının içine sıçmışlar" lafı bana göre o an aklından geçen ama ağzından kelimeler döküldükten sonra ne dediğini farkeden birinin lafı. Bu yüzden bana göre dil sürçmesi olamaz. Ha basına kapalı bir yerde, enseye tokat göte parmak muhabbetin edildiği bir yerde bu tarz konuşur bir insan ağzından çıkanları umursamadan. Bunu bir başbakan bile yapabilir. Ama kendisi ağzından çıkanları kontrol etmekte zorlandığı için ( bunun kanıtlarını sanırım son yıllarda görmek istemeyenlerde görmüştür) argo kelime kullanması bana asla "dil sürçmesi" olarak gelmiyor. Hayır ben de normal bir vatandaş olarak yargının içine sıçıldığına, sadece bunla kalınmayıp siyasetin, bilimin, sanatın içine sıçıldığınada inanıyorum bu ülkede. Ama benimle onun arasında ki fark onun başbakan olması. Ben vatandaş olarak ağzıma geleni söylerim bu beni bağlar ve kimsenin derdi olmaz. O söyleyince öyle olmuyor ama. Ha ettiği bu laf size göre dil sürçmesi olabilir bana göre aklından geçeni direk dile getirmiştir. Küfürbaz olduğu anlamına gelmez. "Sıçmak" kelimesini küfür olarak algılamıyorum tabi ki. Ama argo kullanımı ile yakın bağları, bugüne kadar etmiş olduğu patavatsız laflar, devirdiği çamlar ve yaptığı gaflar göz önüne alındığında "dil sürçmesi" benim için uzak bir ihtimal bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Koltuğa yayılarak-uyuyarak dinleyen Uğur Dündar,Sıçmışları duyunca şöyle bir uyanıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ne zaman adam biraz popüler oldu diye hemen BELEDİYE BAŞKANI gibi bu işlerle az çok alakalı olmayı gerektirecek bir mevkiye aday göstermeyeceğiz, o zaman belki biraz ilerleyeceğiz. Belediye başkanlığı az çok ihtisas isteyen bir dal. Kadir Topbaş hem mimar hem de sanat tarihi doktorası var. 42 yıldır da Beyoğlunda oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 RTE iett de memurdu belediye başkanı olmadan önce. Tam olarak görevi neydi bilmiyorum ama şehir planlamasıyla alakası yoktu. Ozaman bir sorun olmadığına göre günümüzde bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Kaldı ki bizim ihtiyacımız olan namuslu insanlar. Hiçbir belediye başkanı kavşak yapımında hesaplamaları kendisi yapmıyor. Önemli olan çevresinde çalıştırdığı danışmanları, insanları yönetme şekli ve denetimlere verdiği önem. Tabi birde vizyon sahibi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben şimdi anlamadım doktora yapması artı puansa eski başkanlardan biri profesördü onu yere göğe sığdıramamanız lazım veyahut bundan önceki ali müfit gürtuna ve tayyip lisans mezunu onları eleştirmeniz lazım. ben tam çıkaramadım, duruma göre adam doktoralı mimar(nasıl mimarsa şirketi ve muhallebicilik yapiyor) duruma göre istanbullu aday olsun bir önceki başkan istanbullu değildi ve lisans mezunuydu.kriterleriniz bir birine karışıyor net bir şey söyleyin öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mani said: Kaldı ki bizim ihtiyacımız olan namuslu insanlar. Öyle bir model yok ne yazık ki, hem belediye başkanı olup hem namuslu insan olamazsın. Mustafa Sarıgül' e övgü yağdıra yağdıra bitiremediler, çok dürüst adam, hiç rüşvet almaz vs. Neleri çıktı, ki şimdiye kadar ki en iyi belediye başkanı vs neler dediler. Çok uzak geçmiş değil, belediye başkanı olup nasıl dürüst olabilirsin. Sen de olsan, sen de rüşvet yersin, kıyak geçersin. Yok yani olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar