KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dün uğraştım bi şekilde port açtım tmm artık eurobattle da host olabiliyorum.. Eskiden çalışan w3c banlist programım çalışmıyor.. bide gördüğüm ghost programı var onu kurmayı denedim onu da kuramadm. ki en sevdiğim özelliği oyun içnde bile kick yapabilmesi aynı zamanda banlistte oluşturuyorsa mükemmel.! LainEthlite die program kurdum ghost buymuş sanırım tr kanalına giriyor fakar kurduğum oyunda komutları kullanamıyorum ve banlist benzeri bişeyi de yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kusura bakma da kick programı aşşağılık bi program o yüzden yardım bekleme bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Küfredenleri kick leyerek seviyeyi yükseltebileceğime inaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 oyundaki eşitlik ve oyun zevki de yükseliyor mu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 O adamı BL'ye alırsın bi sonraki oyun giremez. Ancak eğer adamı kicklersen oyundaki denge bozulabilir emeğe ve harcadğın zamana yazık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Benim ne yapıp yapmayacağıma karışmayın.. Yardım ediyorsanız edin etmiyorsanız.....etmeyin. Warcraft bölümü mü böle ya. paticiğin diğer bölümlerinde insanlar birbirine yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sorun o ki WC3 Banlist i de kuramadım dediğim gibi.. kurulum sırasında BNET yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paticiğin hiç bi bölümünde insanlar bu tip aşşağılık programlar için yardım etmez bunu geçcen! İstersen bi de Maphack yollayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aahahh bambaşkaymışsın sen killjoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 eurobattleda kicke ihtiyac yok ki zaten 10 oyundan 9 u quitterlar yuzunden gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ya nasıl aşağılık program oldu ghost ya. program sayesinde istediğim oyuncuya komut yordamıyla hostluk verebiliorm.. Kendim host olup oyuna girmiorm.. adamı host yapıorm makinem server gibi çalışıyor.. Ayrıca en önemli özelliği: lag/spike optimizasyonu sayesinde lagı ve delayi ortadan kaldırıyor... Bağlantın nedeniyle lag olduğunda latency'yi artırarak lagdan kurtulabiliyor program. çok kıl oldum yorumlarınıza. eğer bi kişi bilseydi biliorm ki yardım ederdi de.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 KillJoy said: Dün uğraştım bi şekilde port açtım tmm artık eurobattle da host olabiliyorum.. Eskiden çalışan w3c banlist programım çalışmıyor.. bide gördüğüm ghost programı var onu kurmayı denedim onu da kuramadm. ki en sevdiğim özelliği oyun içnde bile kick yapabilmesi aynı zamanda banlistte oluşturuyorsa mükemmel.! LainEthlite die program kurdum ghost buymuş sanırım tr kanalına giriyor fakar kurduğum oyunda komutları kullanamıyorum ve banlist benzeri bişeyi de yok.. Bunun adı custom kick wepla serverında kullanımı yasak northrendde kullanırsan ve yakalanırsan cd-keyin banlanır patide kullanırsan anana söverler zaten... Programın yardımcı olan yönleri var ama sen bunun için istememişsin bu isteği senin aradığın customkick eh bu durumda da tepki görmen normal çünkü 2 gün sonra ezildiğin oyunda üzerinden geçen adamı da kicklemeyeceğini bilmiyor kimse... Küfür edeni atıcam oyundan tamam bunu anlarım ama bunu kullanan adamlar genelde bu amaçla kullanmıyorlar o yüzden de ben yardım etmem bu tarz bir isteğe yine bir paticik kullanıcısının da böyle bi yardımda bulunucağını sanmıyorum... Banlist kurulumu bile o kadar zor değil warcraftını c/p olarak yerleştirdiysen görmez registry dosyalarını ayarlaman lazım w3 fixxer diye bir program vardı buraya upload etmiştim bi zamanlar regedit bilmiyorsan o programı da arayabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Eurobattle'da oynuyorum. Wepladaki accountumu bıraktığım zamanda bütün arklarıma verdiğim için bilmeyen yoktu. 423 olmasına rağmen id' banlandı. Elimde olmayan sebeplerle... Daha şimdi oyundan çıktım , Daha biraz önce kurduğum oyunda roll atılması gerekti adamin biri roll de düşük atmasına rağmen çıkmadı herkes diyo kickle anca fake atarak adamı çıkartmayı sağladım... Host olacaksan otoritenin de olması lazım. Patideki insanların birbirine güvendiğini zannediyodum... Bu banlistte eurobattle serveri için bi ayar yok. ayrıca usb modem kullanıyorum onu da gösteren bi ayar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kick programı eurobattle da kesinlikle kullanılması gereken bir program.wepla yı bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 BonePART said: eurobattleda kicke ihtiyac yok ki zaten 10 oyundan 9 u quitterlar yuzunden gidiyo bi ara waxxiden daha azdı quitter sayısı bnette. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ga-re-na. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar