Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost + Banlist kurulumu [soru]

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Dün uğraştım bi şekilde port açtım tmm artık eurobattle da host olabiliyorum.. Eskiden çalışan w3c banlist programım çalışmıyor.. bide gördüğüm ghost programı var onu kurmayı denedim onu da kuramadm. ki en sevdiğim özelliği oyun içnde bile kick yapabilmesi aynı zamanda banlistte oluşturuyorsa mükemmel.!

LainEthlite die program kurdum ghost buymuş sanırım tr kanalına giriyor fakar kurduğum oyunda komutları kullanamıyorum ve banlist benzeri bişeyi de yok..
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl aşağılık program oldu ghost ya.
program sayesinde istediğim oyuncuya komut yordamıyla hostluk verebiliorm.. Kendim host olup oyuna girmiorm.. adamı host yapıorm makinem server gibi çalışıyor..
Ayrıca en önemli özelliği: lag/spike optimizasyonu sayesinde lagı ve delayi ortadan kaldırıyor... Bağlantın nedeniyle lag olduğunda latency'yi artırarak lagdan kurtulabiliyor program.

çok kıl oldum yorumlarınıza.
eğer bi kişi bilseydi biliorm ki yardım ederdi de..
neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:
Dün uğraştım bi şekilde port açtım tmm artık eurobattle da host olabiliyorum.. Eskiden çalışan w3c banlist programım çalışmıyor.. bide gördüğüm ghost programı var onu kurmayı denedim onu da kuramadm. ki en sevdiğim özelliği oyun içnde bile kick yapabilmesi aynı zamanda banlistte oluşturuyorsa mükemmel.!

LainEthlite die program kurdum ghost buymuş sanırım tr kanalına giriyor fakar kurduğum oyunda komutları kullanamıyorum ve banlist benzeri bişeyi de yok..

Bunun adı custom kick wepla serverında kullanımı yasak northrendde kullanırsan ve yakalanırsan cd-keyin banlanır patide kullanırsan anana söverler zaten...

Programın yardımcı olan yönleri var ama sen bunun için istememişsin bu isteği senin aradığın customkick eh bu durumda da tepki görmen normal çünkü 2 gün sonra ezildiğin oyunda üzerinden geçen adamı da kicklemeyeceğini bilmiyor kimse...
Küfür edeni atıcam oyundan tamam bunu anlarım ama bunu kullanan adamlar genelde bu amaçla kullanmıyorlar o yüzden de ben yardım etmem bu tarz bir isteğe yine bir paticik kullanıcısının da böyle bi yardımda bulunucağını sanmıyorum...

Banlist kurulumu bile o kadar zor değil warcraftını c/p olarak yerleştirdiysen görmez registry dosyalarını ayarlaman lazım w3 fixxer diye bir program vardı buraya upload etmiştim bi zamanlar regedit bilmiyorsan o programı da arayabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Eurobattle'da oynuyorum.
Wepladaki accountumu bıraktığım zamanda bütün arklarıma verdiğim için bilmeyen yoktu.
423 olmasına rağmen id' banlandı.
Elimde olmayan sebeplerle...
Daha şimdi oyundan çıktım , Daha biraz önce kurduğum oyunda roll atılması gerekti adamin biri roll de düşük atmasına rağmen çıkmadı herkes diyo kickle anca fake atarak adamı çıkartmayı sağladım...
Host olacaksan otoritenin de olması lazım.

Patideki insanların birbirine güvendiğini zannediyodum...
Bu banlistte eurobattle serveri için bi ayar yok.
ayrıca usb modem kullanıyorum onu da gösteren bi ayar yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...