Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

masaüstüne atma...

vivavale

Öne çıkan mesajlar

benim laptop canımı sıkıyor.oyun oynarken masaüstüne dönüyor.bende anlamadım.mesela dota oynuyorum oyunu kapatmadan masaüsütüne dönüyo kendiliğinden.aynı şekilde battlefield 2 oynarken de aynı sorunu tekrarlıyo.laptop a reset attığım zaman düzeliyo fakat belli bir zaman sonra aynı sorunu yine yapıyor.anakartım c ve d olmak üzere bölünmüş halde.c de programlar vs. var d de ise oyunlarım var.işletim sistemi xp.
sorun nedir yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.şimdiden tşkkrler..
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar siklikta atiyor?
system tray de ki bisi atiyo olmasin? msn de mesaj gelmesi gibi bisi?

eger test edebilecek bir siklikta atiyorsa soyle yapardim ben. kaydetmen gereken herseyi kaydet (web sayfalari falan ne varsa ekran sifirlanacak az sonra cunku)

task manager da explorer.exe yi bul, end process tree de. sonra yine task managerda yukardan file-> new task de, orada explorer yaz exporer i geri getir. Bu islem bi cok uygulamayi kapatacaktir. Ondan sonra hic birsey acmadan oyun oynamayi dene. sorun gectiyse sorunun kaynagini soyle bulursun. explorer i kapattiginda kapanan processlerden biri sorun yaratiyodur. tek tek incelikcesin, birini kapatip oynicaksin, sonra ikincisini falan, ta ki asil process i bulana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

periyodik bir sıklıkta atmıyor.bir kaç gün normal oynuyorum.sonra aniden atıyor.masaüstüne atmaya basladığı zaman yaklaşık her 1-2 dk da bir oyundan çıkıyor masaüstüne dönüyor makina ama oyun kapanmıyor.altta simge durumuna geliyor.
ben mozilla kullanıyorum ayrıca explorer var zaten.dediğin işlemi sadece explorer.exe de mi uygulayayım yoksa firefox.exede de uygulayayım mı?
ayrıca önceleri garenaya girmek istediğimde already running diye bir uyarı kutusu çıkıyodu.dediğin gibi görev yöneticisinden sonlandırdığım zaman sorun ortadan kalkıyodu.
sorunu çözmek adına verdiğin öneri de haklısın galiba.fakat neden böyle bir sorun veriyor bunun ana nedeni nedir?
tşkkrler yardımların için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...