unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Mayıs 2004 20:10 tarihinde demiş ki: wanderer olucak sistemde kapasite zengin olucak. herkes girebildiği için insanlar istedikleri bölümlere girmeyi tercih edicekler. ders bitirme metoduyla olucak bu iş. bilgisayar ile, internet üzerinden. sınavlar peyderpey olarak okulda yapılacak. bunun haricinde isteyen okula da gidebilecek, biraz para ödeyip. bu da yığılmanın önüne geçecek. hem evden okuldaki ders izlenebilindiği ve bir dereceye kadar katılım da yapılabilindiği için sıkıntı olmayacak. olmıycak bi sistem diil. üzerinde düşünülmüş bişi. afaki konuşmuyorum. sinavlari komple kaldiracaksin. hersey uygulama olmali. sadece projeler. ve o dedigin sey olacak da. uzaktan egitim artik her tarafta tez arastirma konusu proje olmaya basladi. turkiyede bile odtu uzaktan bilisim teknolojileri sertifikasi veriyor. bu sadece bir baslangic.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: wanderer1985, 13 Mayıs 2004 20:18 tarihinde demiş ki: mesleklerin populeritesi kavrami ciddi sekilde azalir, zira giris serbest oldugu icin populer olmaya baslayacak butun mesleklerin bolumlerine akin olacagindan, piyasaya tonla o meslegin erbabi cikar, bu da olusmaya baslayacak populeritenin (ve tabii hayal edilen yuksek maaslarin) basini ezer. boylece mesleklerin "degeri", tamamen mesleklerin "zorluguna" bagli olur. e simdi zaten oyle ? daha da beter ? 10 sene once sinava girip de matematik ogretmenligi tercihi yapana 'baska yeri kazanamayacagi icin orayi yaziyor' gozuyle bakilirdi. simdi bir baktim, matematik ogretmenligi en yuksek puanli bolum tum universitelerde.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ogretmen liseleri ek puan aliyorlar, ondan o :)[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 en yuksek bogazici elektronik diil mi turkiye capinda?[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: wanderer1985, 13 Mayıs 2004 22:13 tarihinde demiş ki: en yuksek bogazici elektronik diil mi turkiye capinda? bogazici mat ogr olmasi lazim[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ek puanlilar haric canim, ek puandan dolayi abariyor iyi universitelerin ogretmenlikleri[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 iste ne sacma seymis oyle ek puan. bakiyorum tum uniler 300-372 puan arasinda siralaniyor, birbirine yakin puanda uniler arasinda resmen 2-3 puan oynuyor. durum boyleyken birine sen 10 puan verdin mi direk yuru ya kulum demis oluyosun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ogretmen liseliler ogretmenlik bolumlerine ek puan aliyorlar, baska bi yere de almiyolar ama sanirim. fizban daha iyi bilir gerci[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 300 den dusuk uniye girsen ne olur girmesen ne olur anladigim kadariyla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 e simdi bu sistemde, adam full yapsa 300 puan ordan alacak, gerisi ortaogretim ? o zaman 370 alacak adama 90 ortaogretim gelmesi gerekiyor bu nasil is ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tamam iste. ornek olarak bilkent bilgisayar 372 puan sanirim. bu durumda bir kisi buraya girecekse, full cikaracak sayisaldan, 300 puan alacak, sonra bir de okuldan orta ogretim puani 90 gelecek, bu da 0.8le carpilacak ki ancak 72 puan da oradan alip girerse ucu ucuna girecek bu okula ? ee bu durumda sinavin hic onemi kalmamis neredeyse ? zaten cok kolaymis deniyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yani simdi ? ortalamasi kac olana kac oobp geldi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 civisi cikmis artik olayin olay tamamen ortaogretim uzerine gibi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bıshop, 12 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: egitimde denge yokki karman çorman bi ton lise çeşidi var. Sanırım bunu M.E.B çalışan dayım söylemişti şuan Türkiye 80 küsür tane lise çeşidi varmış...Yane gerisini siz düşünün of ki ne off ...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 unity'nin dediği gibi öys ne güzeldi ya..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Mayıs 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 oys zordu. cok da caba gerektirirdi. ama bilirdin ki, calistikca puan alicaksin. yani oyle 300 de top oldu, turkiyede senin benzerin okullardaki insanlar 290-300 yapiyo gibi bi durum yoktu. icabinda okul ortalamasi 10 uzerinden 8.30, senin ortalaman 8.25 iken, oysde bir kasardin, turkiyede ilk 500 e girerdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 kim haklı programı var atv'de.. bizden beter ya.. bi çocuk çıkmış unity100 gibi tartışıyor eehhehe.. herkes gülüyor anlamış değilim neyse :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Mayıs 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 unity sözlü tartışmada iyimisin yollıyalım[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ayıptır ya. unityye yapılmaz bu yani. adam avatardan yedi bi tekme zaten... kınıyorum sizi. KIN![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 :lol::D:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::lol:[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bonecrusher, 14 Mayıs 2004 02:07 tarihinde demiş ki: bu ne cabım heryere heryere hmm kızdım sana *parmak sallar* (nası cıkıyordu yaw o kızma işareti)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 imam hatip mezunlarının hepsini yobaz, tek amacı din hizmetkarlığı olarak gören insanları şiddetle kınıyorum. Siz hiç bilmediğiniz insanlar hakkında bu şekilde konuşma hakkına sahip değilsiniz. Benim onlarca imam hatip mezunu arkadaşım var. Ve hiç biride ne yobaz nede onlara yobaz diyenlerden geri değil. Hatta iddia ediyorum ki bu şekilde onlara hitap edenlerden de daha ilerde oldukları kesin. Yobaz olucak insan zaten o okula girmesede yobaz olur. Bunun ailevi eğitimi var, eğitimsizliği var. Bırakın zorla gidenler gitsin, siz onlara yüksek öğretim hakkı vererek onların belkide yanlış olan düşüncelerini anlama hakkı vermiş olursunuz. Yani nasıl bir mantıkla o lisede o gencecik insanların yobazlaştırıldığını düşünürsünüz. Sen imam hatip'i en baştan dışlarsan yobaz olmayacak insanı bile yobaz yaparsın. Bilinci ve akılcılığı ancak özgürlükle verebilirsiniz. O okulları kapatmakla yada onların haklarını kısmakla değil. Bırakında kim daha başarılı ise o girsin istediği bölüme. Çalışan yine kazanır. Ayrıca ek olarak meslek liselerinde bilgisayar bölümünde okumuş bir insanın düz lisede okumuş birinden çok daha iyi bir mühendis olacağına eminim. Kusura bakmayın ama buraya gelip de +1717171 bilmem kaç ile olmuyor bu işler. Bir görüşe katılıyorsanız bunu burada adam gibi tartışan insanlar gibi yapmayı deneyin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bıshop sadece sandalyeden düştüğümde o abartı efekti yapıyorum :D noldu 3 kere arda ardına aynı hissi yaşadıysam, sandalyeden düşecek kadar güldüysem, çok mu görüyorsun bana, ağlıycam şimdi :([signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Bıshop, 14 Mayıs 2004 01:26 tarihinde demiş ki: unity sözlü tartışmada iyimisin yollıyalım Yada unity nin eline veririz bir klavye , camekanın arkasına geçer, yazılı olarak laf yetiştirir programdakilere. Büyük ekrandada yazdıkları yansıtılır , tabi eğer konuşmak istemiyorsa ... =][signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 iyi anadolu lisesinden alinsin muhendis digerleri tornaci olsun teknisyen olsun, boylece guzide bi kast sistemi olusturalim tepede genel mudurler altinda muhendis altinda tornacilar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar