Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bünye meselesi o dela bi yerde öss compatible bi bünyen varmış senin mesela 5 saat çalışaibliosan hehe[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ergenlik, kisilik oturmasi oyle bir senede oluvermez. su anki egitim sisteminde, INSANLAR - bakin ogrenci demiyorum, genc demiyorum bunlar insan - birak orta okulu, ILKOKULDAN itibaren cilgin gibi bir calisma temposunun icine itiliyorlar. evet ben de itildim. VE KOTU IDI. insanlari once INSAN gibi yetistirmemiz, karakterlerini, kendilerini bulmalarini saglamamiz lazim. ancak ondan sonra diferansiyeli, termodinamigi ogretirsin. cunku ancak once kendisini bulduktan sonra ne .ok olup ne sekilde karakterinin parlayacaginin farkina varmis olur. ben lisede kendimi buldum diyen arkadaslara da bir tarafimla gulerim. lisede insan kendini bulmaz. daha coook kendinizi bulacaksiniz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bosverin öss'yi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şahsen boşveremiodum ben eheh oss ye girdiğim yıl içinde öss adına birşey yapmadığım gün sayısı yaptığım gün sayısına yakındır ama yapmadığım günler de hep birşeyler yapamamanın sıkıntısıyla geçti. baya yüklü bi stres .. bugün çok soru çözdüm dediğim gün 150 ye zor ulaştım. öss de 135 soru yetişmedi mesela ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 01:23 tarihinde demiş ki: zibidiye bak isin gucun ataridir karıdır kızdır kumardır calıs ulan calıs bak yasıtlarının isi gucu war cocluk cocugu karıstı bu bana değildir umarım, yalan vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Delanoresse, 13 Mayıs 2004 01:29 tarihinde demiş ki: unity, bu dediklerin o donemdeki her birey icin gecerli degil mi? egitim sistemi saglikli degil, ok. ama mevcut sistemde avantaji handikapi olan meslek liselerinin handikapini ortadan kaldirirsan nerede o soz ettigin esitlik? sorun da bu dediklerimizin tum bireyler icin gecerli olmasi. meslek liselerinin handikapi ya da ek puanla haksiz avantaji ayri bir konu. sorun su ki, ornegin fedaykin gibi insanlar gorup toplumda giderek artan maddiyatciligin yarattigi dejenerasyondan sikayet ediyor. eeeeeee. daha DOKUZ yasindan REKABETE ittirdigin nesillerden NE bekleyeceksin ki ? 9 yasinda anadolulisesi icin dersahneye yollamakla basliyor, ondan sonra artik hatta orta sondan uni icin dershaneler basliyor. 18 yasina boyle gelmis insanlar da boyle gidiyor haliyle.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 diyor ki insanlar, ben calistim didindim kazandim. iyi birsey bu. HAYIR. siz daha o yaslarinizda uzerinize yikilmamasi gereken sikintiya, sorumluluga itildiniz. bu da siz bunu istediginiz icin filan olmadi. baskalari oyle uygun gordugu icin oldu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 unity o konudada haklı(bu ne be herkese hak veriyorum ehe) ya saçma sapan bi sistemin içinde yaşıyoruz bi sistemin yokluğunu düşünemiyoruz şimdi size desem ki devlet olmasa sizce yaşam nasıl olur diye ne cevap verirsiniz merak ediyorum? lütfen cevap verin bone dela sizde cevap verin.. tmm?[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 01:40 tarihinde demiş ki: unity sistem dogru demiyoruz ama sadece bu haksızlık meslek liseliyiz biz neden calısmadan gral olmuyoruz dyennere bana kalsa ossyi SAT gibi yaparım universitelere giris sistemini amerikan sistremi SAT dedigim sinav her ay tekrarlanır istedigin kadar girer en iyi sonucların yolalrın universiteye amerikan sisteminde de her okul basvuruları kendi tek tek inceler lisede yaptıgın spor caldıgın enstruman yada ne biliyim koroda olman hatta bisiklete binmen her turlu sosyal aktiviteni yazarsn basvuruya adamlar kabul ederse eder etmezse etmez yane sadece 3 haneli bi puana bakıp girsin girmeisn omaz eee o daha beter bone ? adami resmen omrunun ilk YUZDE OTUZU boyunca TUM hayatini etkileyecek bir olay icin sikintiya sokup duracaksin. tam psikopatlik. oss, ortaogretim, yok efendim ek katsayi sacmaliklari olmadan, yani eski oys haliyle en dogru seydi. ozetle su demekti : "lan denyo, sen belki bundan onceki 18 sene gezdin tozdun, yelkenle avrupa turuna ciktin, ama al sana son bir sans. eger OGRENILMESI GEREKENLERI OGRENMISSEN gel, iyi bir universiteye gir, hakkini al." olmasi gereken de budur. sen adamin 'gecmiste calismis olup olmadigini' degil, bir seyi ogrenip ogrenmedigini olcmek icin sinav yaparsin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 universitede zaten goruyorsunuzdur, sirf resumesine yazmak icin arkeoloji topluluguna, ostaragostirizm topluluguna giren adam cok. bu da resmen sahte bir dunya yaratiyor. oyle yok efendim senin zctigin .okun rengini de yaz, seni uniye ona gore alalim dersen, resmen 'harvarda elit adam secen' amerikalilarin yaptigi gibi zuppe-kro sistemi olusturursun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bu arada bu ülkeye bişeyler öğrenmiş ve bilgi hamallığı yapan adamlar değil aldığı bilgileri öğrendiklerini yorumlayabilen insanlar gerekli olduğundan öss sistemindeki sorular fln çok doğru terih bence.. öys ne be ezberle gir saçma..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Norton_Antor, 12 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: hiç şikayet etmeyin siz bilerek girdiniz o okullara.biz anadolu lisesi'ne daha yüksek puanla girdik öküz gibi zorluo hocalar da tabii ki daha yüksek katsayı hakkımız.size baştan söyleniyor ne olacağınız girmeseydin kardeşim... ne demek daha yüksek katsayı hakkınız aynı sınava giriyoruz biz aynı soruları çözücez bi kere katsayı olayı saçma bende lgs sınavına girdim atlye gittim bende .oktan bi anadolu lisesine gitmeyi bilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Delanoresse, 13 Mayıs 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 12 Mayıs 2004 23:08 tarihinde demiş ki: said: unity100, 12 Mayıs 2004 23:00 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Unity o gelecek sene geçerli olacak, ama imam hatiplerle ilgili degisiklik eger gecerse bu seneden geçerli olacak. Yani amaç sistemi deistirmek degil göz boyayıp imam hatiplere gelecek avantayı daha bu seneden sağlamak. Artı, EA puanları 0.6 ile çarpılınca FM'ye muhendislik de okuyabilirim ekonomi de diyerek girip sonradan ekonomi diyenler mağdur duruma düşüyor. Çünkü mevcut sistemde 0.8 ile çarpılıyor puanları. Bu durumda olan bi sürü arkadaşım var, onlara yazık değil mi? nasi simdi daha detayli anlat ? eadan giren adamin puani hic dusurulur mu 0.6 ya ? FM'den ekonomi, işletme gibi alanlara girmeye çalışırsan mevcut sistemde OSSden EA puananın ustune + OÖBP katsayısı 0.8. Eski sisteme göre ekonomiye girerim TM okumak istemiyorum zaten ikisinde de katsayı aynı diyerek FM okumayı tercih eden arkadaşlarım var. Bunların hakları yenmiş oluyor. su mesajin oldugu sayfadan sonra okumadim malum OSSye calismak zorundayim ben de ama o arkadaslarina selam soyle kardesim. OSS sisteminde dandik tarih felsefe sorularini paragraf okur gibi yaparak ustune fen derslerini yapan bu uyanik arkadaslarinin EA secip ona gore hazirlananlarin yerine goz dikmesi pek hos degil. onlari hakki falan yok, yenecek bisey varsa gelsinler benim seyimi yesinler. İyi de onlara FM / TM seçme şansı sunulurken böyle denmedi. FM de TM de eşit katsayıyla giriyodu. Zamanında öyleydi de, ben ekonomi istiyorum isiyip FM'ye girenlere şimdi değiştirdik diyemezsin. Tma anlamıyla ortada kalmış olurlar.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bone'un dediği bi yere kadar doğru. OSS de SAT gibi bikac ayda bir yapılırsa sınava cok daha rahat girersin. Ama amerikan sisteminin kotu yanı OSSden kat kat daha stresli olması, ve o sistemde haksızlıklar vs. dizboyu. Haketmeyen bi suru insan çok ii unilere giderken yıllarca kasmıs, yok su aktiviteyi yapmıs yok su ortalamayı getirmis dediginiz insanlar acıkta kalabiliyo.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sanki herşeyde eşitlik varmış gibi bu eşit olmayan durumu eşit hale getircekler.bunca zamandır imamhatipler ve meslek liseleri var niye iş bu kadar ciddiye binmemişti.o zaman eşittik şimdi deiliz öle mi:) kardeşim herkes eğitimini aldığı sınırlarda eşit olabilir yok öle ben bundaydım bunu okumak istiyorum.o zaman baştan seçim yapmıcaktın.herkes bulunduğu konumun hakkını vermeli yada bedelini ödemeli.[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Neden kapatıyorsunki tornacıların önünü[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Meslek Liselerine haksızlık yapılıyor deniyor ama Meslek liseleri burda bir yem. Asıl olan İmam Hatipleri devlet hizmetine sokmak. Bu apayrı bi konuda. Ben açıkcası çok rahatsızım şimdi meslek liseleri daha avantajlı. Asıl şimdi eğitimde eşitlik yok...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya tasariya bi baktim da, biraz yersiz bitbit ediyomussunuz gibi geldi. bir kere tasarida en onemli degisiklik katsayi uygulamasi, o da HERKES icin gecerli oluyor. ikincisi de bu ea olayi icin bu sene lise 2 de olup da eski sistemden sayisaldan girerim diye dusunenlerin hakki korunuyor, 2005 te de sadece onlar onceden tercih etmis olduklari icin sayisal olmalarina ragmen ea tercihlerinde 0.80 ile carpilacak puanlari. eee sorun ne ? su anki sistem de resmen sirf imam hatipleri disarida birakmak icin duzenlenmis, sinav asiri basite indirgenmis, alinabilecek max sinav puanina boktan bi bahaneyle tavan getirilmis, resmen gerisi ortaogretime birakilmis ki, katsayi farki vasitasi ile imam hatip olayi engellensin. e be biraderim, sirf siyasi bir hareket yapicaz diye ulkenin en onemli sistemlerinden birini MAYMUNA cevirmek de dupeduz baska bir terbiyesizlik. al iste ellerinde patlatti akp adamlarin. simdi katsayi herkes icin esit olacak, ustelik sinavda tum mufredat olacak ki, sinavin onemi artsin. imam hatip olayina karsiyim ben. ama sirf imam hatibi hede edicez diye 1.5 milyon insanin kaderinin belirlendigi bir olayla da tavla gibi oynanmasini da istemem.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 aha hasss balon[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bitti... unity'nin butun argumanlari o balonun sisikligi ile ters orantili durumda... balon ne kadar sisikse argumanlar o kadar sönüyor yaninda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 unitycim orda herkesin bikbik ettiği şey ortaöğretim başarı puanı ve okulun başarı puanı şimdi mam hatiplere daha önceden okulları giremediği için tavan puan veriyolar okul başarı puanı olarak, ayrıca ortaöğretimbaşarı puanı denen şey ayrı bi bokluk. ben şunu anlamıyorum, TRde homojen eğitim var mı? YOK! e o zaman hangi akla hizmet insanların lisede aldıkları notlaragöre alabilecekleri puanlara bişiler eklersin? ben koçta okuyorum şimdi bu bana karşı ypaılan bir haksızlık değil mi? istanbulda kaç okulda beni kastıkları kadar kasıyolar öğrencileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Şimdi haberturk de izledim. Saçmalığa gel.... ÖSS KALDIRILICAKMIŞ. onun yerine başarı puanları ile girilicekmiş. Bu kadar saçma bişey olmaz.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tasarının yapılmasındaki amaç eğitimmiş gibi konuşmasın bazı arkadaşlar.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tasarinin amacinin ne oldugunun hepimiz farkindayiz. fakat bakiyorum ki imam hatipe ekstradan puan veren bir durum yok ? hatta su durumda onceden sayisalda olup da avukat olmak isteyen kisi icin daha kolay.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 başarı puanı deidği şey her senein sonunda yapılacak bir sınavla girilicek o yılın müfredatından daha mantıklı össye kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar