unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 e o da absurdmus matematik fen bolumunden ne ekonomisi ne iktisadi tm olmasi gerekmiyor mu onun[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 iktisatda da analitik düşünce gerekiyor öngörü vs için ama işletme olması saçma olmuş hatta aktuarya vardı bildiğimiz sigortacılık onu da fm ye atmışlar iyice komik olmuş en iyisi gidip nalbant olmak şimdi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 piştiiiiiiiiii unitycimm eşitlik eşitlik adam ister tm okur ister fm hepsine eşit puan isteriz ühehehehe[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ha birde tm mf ne bu bölücü akımlar gibi. Herkez eşit bir şekilde aynı müfredatı görsün :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şimdi "banane yaa ben fen bilgisi okumam anlama kafam basmaz benim" diyecem yalan olacak hem ünideyim hem de lise 1 de alan seçmeden önce fen derslerim sözel derslerimden yüksek ti, :D[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki: piştiiiiiiiiii unitycimm eşitlik eşitlik adam ister tm okur ister fm hepsine eşit puan isteriz ühehehehe hayir abicim bana kalsa evet aynen oyle. harbiden de esit mufredat gorulsun. hayir yani resmen uniye gidince bazi hocalar utanmadan lisede gordugunuzu unutun diyor zaten.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Unity müfredatta da eşitlik lazım değil mi, orada ayrımcılık bize yakışır mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Unity müfredatta da eşitlik lazım değil mi, orada ayrımcılık bize yakışır mı? tamam ben ne dedim ? oyle olmali zaten.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 O zaman bütün meslek liselerini anadolu liselerini kolejleri filan kapatalım tek müfredatın olduğu tek bir lise modeli oluşturalım eşitlik için, yanılıyormuyum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: O zaman bütün meslek liselerini anadolu liselerini kolejleri filan kapatalım tek müfredatın olduğu tek bir lise modeli oluşturalım eşitlik için, yanılıyormuyum? tamam neden olmasin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 abi ben tıkandım ne diyeyim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya baba ben çizdim oynamıyorum... *!kalkar masadan*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hö? Aksiyon bitti. *!Masaların örtülerini silker sandalyeleri ters çevirir kapatır* hadi daalın kapatıyoruz.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 niye tikandiniz[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hiç şikayet etmeyin siz bilerek girdiniz o okullara.biz anadolu lisesi'ne daha yüksek puanla girdik öküz gibi zorluo hocalar da tabii ki daha yüksek katsayı hakkımız.size baştan söyleniyor ne olacağınız girmeseydin kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Norton_Antor, 12 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: hiç şikayet etmeyin siz bilerek girdiniz o okullara.biz anadolu lisesi'ne daha yüksek puanla girdik öküz gibi zorluo hocalar da tabii ki daha yüksek katsayı hakkımız.size baştan söyleniyor ne olacağınız girmeseydin kardeşim... oha genc damardan girdi ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 norton biz bütün anadolu liselerini kapattık sen gecikmeli geliyorsun anlaşılan ne katsayısı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Brütal yaklaştı konuya... Norton ezseydin[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şimdi formaları dizayn edelim eve bu sene s,iyah dize akdar bot üstüne pastel lacivert askeri takım sol kolda kırmızı bant da betyaz yuvarlak fon içine gamalı haç yapıyoruz bayanların pantalon giymesi yasak onlara da opan beyaz külotlu çorap ve diz altına kadar gri etek üstü yine erkeklerdeki üniformalar gibi kol bandi vs[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki: norton biz bütün anadolu liselerini kapattık sen gecikmeli geliyorsun anlaşılan ne katsayısı :) abicim kinaye siviyorsun zannimca. tabii kapaticaz. liselerin, ortaogretimin amaci, genclere dusunmeyi ve ogrenmeyi ogretmek olmali. gunumuzde her gecen ay yeni bir teknoloji cikiyor. 10 yil icinde herhangi birini birak universiteyi, 7 den 32 ye doktoraya kadar bir egitime sigdirmak mumkun olmayacak. dahasi, internet gibi dehset boyutta bir ortak bilgi alani var, MIT daha gecenlerde universitede verilen BUTUN kurslarin, derslerin, mufredatin dokumanlarini internete koydu. dolayisiyla bundan sonra benim futuristik dusuncem o ki, genclere ogrenmeyi ve arastirmayi ogreten bir lise egitimi yapilmali. surada google a bir atiyorum searchi, yahu, ne kelime yazsam alakali birsey getirebiliyor. 10 yil sonra daha da ileri olacak durum. zaten simdiden muhendislikte yapilan cogu karmasik islemi/hesabi web uzerinden yapan siteler mevcut.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 üçüncü dünya savaşının nelerle yapılacağını bilmiyorum. ama emin olun ki dördüncüsü taşlar ve sopalrla yapılacaktır. albert einstein[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kim meslek lisesine gidenleri zorla o okullara soktu? kafanıza silah dayayarak yada sınav sonrasında tercih yaparken kafanıza vura vura "la olum bak burayı yazacan" mı dediler size? saçma sapan konuşmayın ya.. imam hatip bakın imam yetiştirmek adı altında açılan bu okullardan mezun olanlar önceleri sadece ilahiyat okuyabilirken, şimdi üniv. sınavında e.a bölümünden sınava sokularak direk olarak felsefe ve sosyoloji bölümüne ayrıcada hep atlanan ve asıl önemli olan "ÖĞRETMENLİK" bölümlerine sokulmaya çalışıyor.. pekii bunun amacı nedir sizce? tek amacı var kendi kafasında ki insanları yani yobaz cahil tabiiri caizse öküz insanları öğretmen yaparak kendileri gibi bir sürü insan yaratmak ve zaten 6 yaşında alınarak zorla okula gönderilipte zamanını kaybetmesini sağlayıp düşünmesini ve düşünerek bu devlete zarar(!?!) vermesini engelledikleri çocukları tamamiyle ot hale getirip kendi klonları şekline sokup istedikleri bir devlet haline getirmek türkiye'yi ve ardındanda uzun yıllar iktidarda kalarak salak salak işler yaparak arada göz byayıpta diğer kesim sesini çıkarmasın amacıyla ufak tefek şeyler yapıp asıl amaçları olan bu ülkeyi gerizekalı hale getirme işlemini yürülüğe sokmaya çalışıyorlar.. ulan demokratik devletiz biz ha? eh tabi ben cahil değilim oy kullananların (zaten 10 milyon adam oy kullanıyor) yarısından çoğu cahil ve ne bok yediğini bilmeden zevkine göre oy veriyor. benim yerime ben istemediğim halde bu adamları başımıza getiriyor. böyle demokrasi mi olur? mecliste bakın sözde halk iradesi halk meclisi değilmi demokrasinin temeli? sorarım size halk meclisinde %1 dahi olsanız söz hakkınız yok mudur esasında? bizim güzel ülkemizde %10un altına düştüğünüzde sesinizi çıkarttırmıyolar sizi yok sayıyorlar.. allah ya bakın çok sinir oluyorum.. hep diyorum kardeşim devlet olmasın boşverin yöneten olmasın ne güzel anarşizm sonuna kadar.. eh..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Mumu, 12 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki: kim meslek lisesine gidenleri zorla o okullara soktu? kafanıza silah dayayarak yada sınav sonrasında tercih yaparken kafanıza vura vura "la olum bak burayı yazacan" mı dediler size? saçma sapan konuşmayın ya.. imam hatip bakın imam yetiştirmek adı altında açılan bu okullardan mezun olanlar önceleri sadece ilahiyat okuyabilirken, şimdi üniv. sınavında e.a bölümünden sınava sokularak direk olarak felsefe ve sosyoloji bölümüne ayrıcada hep atlanan ve asıl önemli olan "ÖĞRETMENLİK" bölümlerine sokulmaya çalışıyor.. Ben de ayni seyleri yazdim ama super bilgili orta yas grubumuz pek sallamadi nedense, ben de tartismayi sallamamaya karar verdim dolayisiyla, sana da aynisi olmaz insallah pek saygideger scissorman amca :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kafam giresice sistem budur; said: Bıshop, 12 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: egitimde denge yokki karman çorman bi ton lise çeşidi var. +Piskopat hocalarla uğraşmak zorundasın... +Okulda Sorun çıkarmıyacaksın.. +Kopya çekeceksin.... daha bir yığın tirelelli... ben ölürken düzelicek mi? sanmam...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sonuna kadar destekliyorum bu görüşü bagg.. abi böyle iş mi olur ya? onların keyfi yüzünden benim başım zora giricek.. evet bencilim evet kendimi düşünüyorum. çünkü sizi ben yollamadım oraya..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar