unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki: ee peki unity neden bunu burada bize bik ibkliyorsun işin gücün yoksa git çeşitli derneklerle meslis önünde protesto et bir şey yap ne bilim gir kafana yatan bir partiye onları örgütle protestonu yap kamuoyunu bilgilendir... hem biz ne kadar çözüm sunsakta sen yine muhalif duruma geçeceksin eheheheeheh demek ben muhalif duruma geciyorum, siz ise 'cozum uretiyorsunuz' eheiheihii. 'cozum ortaklarim' benim. e iyi de senin urettigin cozum de cikmiyor meydanlara hani ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 O zaman meslek lisesine gitmesin bu kadar basit.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Mayıs 2004 22:34 tarihinde demiş ki: sanırım bu konudaki prosedürleri pek ii bilmiosun bizim buradan mezun olduğumuzda bildiklerimizi düz liseden giden kişilere aynıları öğretecekler hiç bi fark yok burada 3 programlama dili + flash + html + php + yüksek derecede donanim mimarisi gösteriliyor çok rahat bir şekilde yaratıcılığı ortaya serer her bişiide yaparız ayrıca meslek liselilere tamirci gözüyle bakmayalım tamirci gozuyle bakmiyorum tabiki de, yanlis anlasilma olmasin, ama bir elektronik muhendisi olarak elektronik meslek lisesinde ogretilenlerle elektronik muhendisligi okunurken ogrenilenler arasindaki farki da cok iyi biliyorum. Ayrica yaraticilikla her birseyi de yapamazsin, yaraticiligin yaninda teorik bilgi de gerekmektedir bolca, tecrubeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Unity ya böyle bir sorunu tam sınav öncesinde yaşarsan ve kafan çok karışık olduğu için sınavda iyi yapamazsan o zaman haksızlık değil mi? Her insan lise 1'de kendini bulmak zorunda değil, gayet de bu olay lise 3'e sarkabilir. Yani benim demeye çalıştığım ergenlik falan ii de bi yere kadar. Haklısın, bu dönemde insaların denenmesi saçma buna aynen katılıyorum. Fakat bu sadece bizim ülkede olan bi sorun değil. Liseden universiteye gideceksen mutlaka bi seçim yapılır bu maalesef o dönemdeki başarına göre oluyor. OSS de bu doneme girer. Bu sistem bana göre çok saçma, çünkü insanın başına herşey gelebilir bu süre içerisinde ve haksızlığa uğrayabilirsin. Ama bir gerçek de var ki o da kimsenin elinde daha iyi bir sistem olmadığı. Bu genel olarak söylenmiş bişey, sadece Türkiye'ye ait degil. Esas saçmalık hayatının 3 saate bağlı olması. Ortaöğretim başarı puanı en azından bunu biraz azaltıyo, bundan bence daha ii bi adım. Ha daha iyi bi sistem bu sınavın lisede her yıl yapılması olurdu, veya lise 3 yılında ayda / iki ayda / altı ayda bir OSS sınavları yapılır sene sonunda en yüksek yaptığın sınav alınır ve ona göre yerleştirilirsin. Bu çok daha mantıklı. Unity'e bi noktada katılıyorum, o da sınavın zor olması gerektiği. Bi ay sonra OSSye girecek biri olarak söylüyorum, kasan birinin sınavda 300 yapamamasının tek sebebi insan olması. Malum, insanlar hata yapmak için yaratılmış. Güya dersaneleri kırmak için sınavı kolaylaştırdılar tam tersine dersaneler coştu. simdi bazi noktalarda guzel tezler var diyorsun simdiki sistem boyle oldugu icin mecburen de, alternatifi daha bile kotu. bachelorate nedir ? sinavsiz kabul nasil isler ? sen gidersin bir hede okulunda esseek gibi kasar bir not ortalamasi yaparsin, hede hocandan tavsiye mektubu hodo hocandan tavsiye mektubu alirsin, sonra gidersin bir universitede mulakata girersin, minimum standardi asarsan adamlar seni BEGENIRSE kabul edilirsin. boyle olursa resmen karpuz gibi adam secmece olur, esitlik buhar olur, aynen amerikada oldugu gibi elitizm olusur. bana sorarsan universite sinavi turkiye cumhuriyetinde insanlarin esit olabildigi ender olaylardan biridir. tek sorun 3 saat olmasi, ve bir sefer olmasi. ama bu yine de 3 sene boyunca surekli baski altinda olmaktan inan ki daha iyi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 inandığım şeyi yapıcam bu yolda karşıma her ne çıkarsa çıksın ezer geçerim mutlaka birisi bi gün çıkıp bu duruma dur diyecek belki biz göremicez ama geleceği kurtarırlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki: bende "Türkiye İslam Cumhuriyeti" ni kurmak istesem ben de moloz bir gençlik isterim karşımda ama öyle değilim YAŞASIN LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ Budur..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki: ileride eğer ki yüksek bir statü sahibi olursam uygulanması için destekleyeceğim işlk şey bu oalcaktır yukarıda okuyabileceğin gibi beli bir yerde olmam lazım yada işimin gücümün olmaması lazım fakat ben bir öğrenciyim ve elimden hiç bir şey gelmez daha bir 13ok değilim anlayacağın ne olduğumu ve ne olmadığımı biliyorum ve emin olaiblirsin ben elimden geldiğince yazdıklarımın burada kalmamasına çaba gösteriyorum en azından "moloz"lara elimen geldiğince olan bitenleri nereden nereye geldiğimizi anlatıyorum[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Baggio, 12 Mayıs 2004 22:26 tarihinde demiş ki: unity, kimse kimseyi hicbirseye zorlamiyor, meslek lisesine kimse kimseyi zorla sokmuyor. Doktor olacaksa BASTAN duz liseye gidecek, yok marangoz olacaksa meslek lisesine gidecek, din gorevlisi olacaksa da imam hatiplere gidecek. Ozellikle imam hatipte okuyan sikmabaslar saga sola yayilip doktor, avukat, hatta OGRETMEN oldugunda 'butun vatandaslar esittir' ilkesini super uygulamis olacagiz evet, peki sonra laiklik ne olacak? baggio ayrıca budur abi...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Mayıs 2004 22:43 tarihinde demiş ki: inandığım şeyi yapıcam bu yolda karşıma her ne çıkarsa çıksın ezer geçerim mutlaka birisi bi gün çıkıp bu duruma dur diyecek belki biz göremicez ama geleceği kurtarırlar inşallah iste bakiniz magdur durumda olan birisi. iste bu cok yanlis. universiteye giren ve mezun olanlar bilirler, x ya da y unisinden mezun olmanin ne kadar cok seyi degistirdigini.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 değiştirdiğini bildiğimizden bu itiraz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 22:42 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Unity ya böyle bir sorunu tam sınav öncesinde yaşarsan ve kafan çok karışık olduğu için sınavda iyi yapamazsan o zaman haksızlık değil mi? Her insan lise 1'de kendini bulmak zorunda değil, gayet de bu olay lise 3'e sarkabilir. Yani benim demeye çalıştığım ergenlik falan ii de bi yere kadar. Haklısın, bu dönemde insaların denenmesi saçma buna aynen katılıyorum. Fakat bu sadece bizim ülkede olan bi sorun değil. Liseden universiteye gideceksen mutlaka bi seçim yapılır bu maalesef o dönemdeki başarına göre oluyor. OSS de bu doneme girer. Bu sistem bana göre çok saçma, çünkü insanın başına herşey gelebilir bu süre içerisinde ve haksızlığa uğrayabilirsin. Ama bir gerçek de var ki o da kimsenin elinde daha iyi bir sistem olmadığı. Bu genel olarak söylenmiş bişey, sadece Türkiye'ye ait degil. Esas saçmalık hayatının 3 saate bağlı olması. Ortaöğretim başarı puanı en azından bunu biraz azaltıyo, bundan bence daha ii bi adım. Ha daha iyi bi sistem bu sınavın lisede her yıl yapılması olurdu, veya lise 3 yılında ayda / iki ayda / altı ayda bir OSS sınavları yapılır sene sonunda en yüksek yaptığın sınav alınır ve ona göre yerleştirilirsin. Bu çok daha mantıklı. Unity'e bi noktada katılıyorum, o da sınavın zor olması gerektiği. Bi ay sonra OSSye girecek biri olarak söylüyorum, kasan birinin sınavda 300 yapamamasının tek sebebi insan olması. Malum, insanlar hata yapmak için yaratılmış. Güya dersaneleri kırmak için sınavı kolaylaştırdılar tam tersine dersaneler coştu. simdi bazi noktalarda guzel tezler var diyorsun simdiki sistem boyle oldugu icin mecburen de, alternatifi daha bile kotu. bachelorate nedir ? sinavsiz kabul nasil isler ? sen gidersin bir hede okulunda esseek gibi kasar bir not ortalamasi yaparsin, hede hocandan tavsiye mektubu hodo hocandan tavsiye mektubu alirsin, sonra gidersin bir universitede mulakata girersin, minimum standardi asarsan adamlar seni BEGENIRSE kabul edilirsin. boyle olursa resmen karpuz gibi adam secmece olur, esitlik buhar olur, aynen amerikada oldugu gibi elitizm olusur. bana sorarsan universite sinavi turkiye cumhuriyetinde insanlarin esit olabildigi ender olaylardan biridir. tek sorun 3 saat olmasi, ve bir sefer olmasi. ama bu yine de 3 sene boyunca surekli baski altinda olmaktan inan ki daha iyi. Tamam iste ben de 3 saatlik olmasına karşı çıkıyorum zaten. Yoksa yurtdışı başvuruları yapmış biri olarak da biliyorum, o sistem OSSden çok daha beter. 3 saatlik bi sınav yerine lisenin her yılında yapılır, veya lise son senesinde bikaç kere yapılır en yuksegi ile girersin. Sonucta onemli olan zeka, yani kapasite. 3 saatlik bir performans deil. Meslek liseleri konusunda fedaykin, edi +1[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bak unity bu salak tartışmaya girmeyeyim diye deli kasıyorum ama olmuyor. Şimdi madur edebiyatına girilecekse bu kanun çıkarsa bütün ülkenin tam anlamıyla anasını sikecekler. Evet küfür ettim, aslında daha da ağırını ediyorum bu deli yumuşatılmış hali. Ben bu ülkenin yönetim kadrolarını şeriatçı çapulculara teslim edilmesi için çıkartılmaya çalışılan yazayı haklı göstermek için aslında yasanın çıkma sebebi ile uzaktan yakından alakası olmayan kişilerin ortaya sürülmesini ve onlar üzerinden propaganda yağılmasını kabul etmiyorum. Yasa çıkmazsa mağdur olacak biriymiş, esas mağdur olan koca bir ülke be...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Bak unity bu salak tartışmaya girmeyeyim diye deli kasıyorum ama olmuyor. eheihi neden kasiyorsun ki. said: Şimdi madur edebiyatına girilecekse bu kanun çıkarsa bütün ülkenin tam anlamıyla anasını sikecekler. Evet küfür ettim, aslında daha da ağırını ediyorum bu deli yumuşatılmış hali. Ben bu ülkenin yönetim kadrolarını şeriatçı çapulculara teslim edilmesi için çıkartılmaya çalışılan yazayı haklı göstermek için aslında yasanın çıkma sebebi ile uzaktan yakından alakası olmayan kişilerin ortaya sürülmesini ve onlar üzerinden propaganda yağılmasını kabul etmiyorum. Yasa çıkmazsa mağdur olacak biriymiş, esas mağdur olan koca bir ülke be... iste simdi bak bu tespitin yanlis. su anki taslakta onerdikleri sey, sadece imam hatip de dahil olmak uzere, kendi alanlari disinda bolume yerlesmeye calisanlarin katsayilarini degistirmek, herkes icin. ornegin simdi bir mat-fen bolumunde okuyan ogrenci, sinavda 'ulan ben avukat olucam' deseydi, ortaogretim puani 0.8 yerine 0.3 ile carpilacakti. yani maymun olacakti. simdi ise esit agirliklidan girerse, 0.8 yerine 0.6 ile, tamamen alakasiz bicimde sozelden girerse 0.45 ile carpilacak. ve sanirim bu herkes icin gecerli. yani sadece ozellikle imam hatibi etkilemiyor bu olay.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ne biçim adamsın yaa sıonuxunda adamlar imam hatibin önünü açmak istiyorlar anlamıyor musun? aloo idrak yolların mı tıkalı bre cahil yolalyalım snei de İran'a biraz kamçıyla kaşısınlar seni...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ama çıkartılma sebebinin sadece imam hatipler olduğunu mısırdaki sağır sultan bile biliyor. Yoksa diğer meslek lisleri rte'nin umrunda bile değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 e tamam biz bisey mi dedik cikarilma sebebi imam hatip degil diye. elbette cikarilma sebebi imam hatip.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ee o zaman ne savunuyorsun bu tasarıyı direk savunmayacaksın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 unity hakkaten döverim lan seni :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 fakat bir yandan, degerli yokun daha onceden hazirladigi sistem de, sirf imam hatipleri disarida birakabilmek icin koca sinav sistemini zkmis atmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Unity o gelecek sene geçerli olacak, ama imam hatiplerle ilgili degisiklik eger gecerse bu seneden geçerli olacak. Yani amaç sistemi deistirmek degil göz boyayıp imam hatiplere gelecek avantayı daha bu seneden sağlamak. Artı, EA puanları 0.6 ile çarpılınca FM'ye muhendislik de okuyabilirim ekonomi de diyerek girip sonradan ekonomi diyenler mağdur duruma düşüyor. Çünkü mevcut sistemde 0.8 ile çarpılıyor puanları. Bu durumda olan bi sürü arkadaşım var, onlara yazık değil mi?[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Unity o gelecek sene geçerli olacak, ama imam hatiplerle ilgili degisiklik eger gecerse bu seneden geçerli olacak. Yani amaç sistemi deistirmek degil göz boyayıp imam hatiplere gelecek avantayı daha bu seneden sağlamak. Artı, EA puanları 0.6 ile çarpılınca FM'ye muhendislik de okuyabilirim ekonomi de diyerek girip sonradan ekonomi diyenler mağdur duruma düşüyor. Çünkü mevcut sistemde 0.8 ile çarpılıyor puanları. Bu durumda olan bi sürü arkadaşım var, onlara yazık değil mi? nasi simdi daha detayli anlat ? eadan giren adamin puani hic dusurulur mu 0.6 ya ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tabii ki de dışarıda bırakacak... imam hatip okuyan adamın ideolojik amacı var demektir birinin çıkıp da samimi olaraktan "imam oalcam ben" demesini hiç beklemiyorum ha derse eğer gider sosyoloji psikoloji edebiyat okur sonra gider dityanet işlerinin KPS sınavına girer imam olur[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yasanın bu seneye yetiştirilmeye çalışılıyo gözükmesinin sebebi işi bu yıl uygulamaya sokmak filan değil. Bu konu daha öncede tartışılmış ama iş büyümeden rte geri çekmişti. Zira şu an gelen tepkilerin o zaman da geleceği biliniyordu. Ancak rte'nin hesabı AB'ye giriş sürecinde son derece önemli bir dönemde olmamızdan faydalanılarak ordu kötü gözükmemek için tepki veremez düşüncesiyle bu zaman diliminden faydalanılarak yasayı çıkartmaktı. Hesapları tutmadı o ayrı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben ders çalışacam kardeşim yeter ya ben de ekonomist olmak istiyordum iktisata girdim memnunum hayatımdan eskişehir i kazansaydım oraya da giderdim alla alla insanın içinde okumak varsa her yerde okur ya oku baban gibi eşşek olma[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 23:00 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Unity o gelecek sene geçerli olacak, ama imam hatiplerle ilgili degisiklik eger gecerse bu seneden geçerli olacak. Yani amaç sistemi deistirmek degil göz boyayıp imam hatiplere gelecek avantayı daha bu seneden sağlamak. Artı, EA puanları 0.6 ile çarpılınca FM'ye muhendislik de okuyabilirim ekonomi de diyerek girip sonradan ekonomi diyenler mağdur duruma düşüyor. Çünkü mevcut sistemde 0.8 ile çarpılıyor puanları. Bu durumda olan bi sürü arkadaşım var, onlara yazık değil mi? nasi simdi daha detayli anlat ? eadan giren adamin puani hic dusurulur mu 0.6 ya ? FM'den ekonomi, işletme gibi alanlara girmeye çalışırsan mevcut sistemde OSSden EA puananın ustune + OÖBP katsayısı 0.8. Eski sisteme göre ekonomiye girerim TM okumak istemiyorum zaten ikisinde de katsayı aynı diyerek FM okumayı tercih eden arkadaşlarım var. Bunların hakları yenmiş oluyor.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar