Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meslek liseleri düz liseler ayrımı ?

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

e? yahu adamı babası vermiş işte meslek lisesine okumazsa da bari bi iş sahibi olsun felan diye... sonra çocuk da kafası basan biri, girmesin mi üniversiteye? ööle kalsın yani? hani ya da eşitlik? olmaz abi saçma yani. insanı telafi edemeyeceği şeyler yapmaya zorlayamazsınız.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wanderer1985, 15 Mayıs 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
ne alaka canim
her zaman tornacilar muhendisler copculer olucak

fakat bunlardan birini olmak kisilerin ehil bilincleriyle yapacagi bir secim olmali.

15, hatta belki daha da erken ve baskalari tarafindan telkin edilecek gudulecek bir secim degil[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de secim ayagi yapmayin hepimiz biliyoruz anadolu liseleri, kolejlere hali vakti daha yerinde olanlarin gidebildigini, hem cevre olarak uygun dusuyor, hem de ilkokulda dershaneye hocaya bunlar para ayirabiliyor. digerleri ancak duz liseye de gitmesin, para da yok anca meslek okuluna gider iste hesabiyla oraya gonderiyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an öyle.
diyorum ki ben, müfredat artı ingilizce ağırlıklı eğitim veren süper liseler gibi, özel azınlık okulları gibi, müfredat artı dini(islam dini) eğitim veren okullar açılsın, akabinde imam hatip liseleri de olması gereken hale gelsin. tavrım, yaklaşımım budur.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 Mayıs 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
iyi anadolu lisesinden alinsin muhendis digerleri tornaci olsun teknisyen olsun, boylece guzide bi kast sistemi olusturalim tepede genel mudurler altinda muhendis altinda tornacilar.

Herkes eşit olsn, başımıza da pala bıyıklı bi Stalin geçiririz (-:
Ya olur mu öyle şey. Toplumda her tabakaya ihtiyaç var. Bunun en güzeli brave new world'deydi okunlar bilirler. Herkes alfa olursa yaşanmaz bu dünyada. Orduda da herkes subay olursa çalışmaz ordu. Çöpçüler, çavuşlar gerekli bu dünyaya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...