yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 traji komik bi olay bilgisayar bi ara kafayı yedi ben de hafif sinirlenip ctrl+alt+del kombosuna giriştim hızlı ve agresif bi şekilde ne olduysa o tuş bölgesinde başka şeyleri de elledim heralde, ekran yan döndü (800*1280 oldu yani) başımı baykuş gibi yatırıp yazıyorum şu an bu yazıyı sdfds kafayı yicem çıldırcam ahah of ya ayarlara falan baktım edindim bulamadım ne garip bişey ya! acil yardımınıza ihtiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ctrl+alt+yön tuşlarını dene öle bişi olması lazım. olmadı ekran kartının ayarlarından rotate ile düzeltebilirsin(denetim masasından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 uf düzelttim aptal bi programı varmış ekran bağdaştırıcısının (ne salak bi kelime bu) kısayolları varmış ctrl+alt+ok yönleriyle ekran dönüyomuş. hey yarabbim neyse, dalganızı geçebilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahahah güldüm :D ekranı yan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bu konuyu ekranın yan dönükkenmi yazdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet :D laptop olduğu için ekranı yan da koyamadım tabi klavye de yan dönüyodu sdfd of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 xpnin bi kısayoluydu o sanırsam galiba heralde, lisede bilg. dersinde kızların pclere yapıp gülerdik falan edit: bi de renkleri ters çevirme vardı onu da yapardık hatırlıyorum evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben WoW raidinde becermiştim onu resmen ara verilene kadar anam ağlamıştı. Herşey ters delirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ctrl+alt+yön tuşlarını dene öle bişi olması lazım. olmadı ekran kartının ayarlarından rotate ile düzeltebilirsin(denetim masasından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 uf düzelttim aptal bi programı varmış ekran bağdaştırıcısının (ne salak bi kelime bu) kısayolları varmış ctrl+alt+ok yönleriyle ekran dönüyomuş. hey yarabbim neyse, dalganızı geçebilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahahah güldüm :D ekranı yan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bu konuyu ekranın yan dönükkenmi yazdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet :D laptop olduğu için ekranı yan da koyamadım tabi klavye de yan dönüyodu sdfd of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 xpnin bi kısayoluydu o sanırsam galiba heralde, lisede bilg. dersinde kızların pclere yapıp gülerdik falan edit: bi de renkleri ters çevirme vardı onu da yapardık hatırlıyorum evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben WoW raidinde becermiştim onu resmen ara verilene kadar anam ağlamıştı. Herşey ters delirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar