Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Devilmanta said: nie onlar bizim gezegene geliyor hep biz ezikmiyiz biz gelişelimde önce biz gidelim onların gezegenine!. insanlarda hep bi eziklik var kesin bizden daha ileri bi teknoloji var diye Incoming oyununda dünyadaki uzaylıları yokettikten sonra son görevde uzaylıların Ay ve Mars'daki üslerine sefer yapıp özgürlük getiriyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hayır bu ingiliz pilotların yaptıklarını 5 yaşında çocuk yapmaz. 'aha ufo al ulan i.ne' diyip füze atmak-mermi yakmak nedir abi? e tabi bilemeyiz o zaman nedir ne değildir. sokağa çıksalar rejm edecez biliyo yaratık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 afyon lu teyzemizin objektiflere verdiği demeç aklıma geldi. gördüm evladım indi geldi yanıma önce uzaktan sordum uzaylımısın sen diye sonra cevap vermedi taş attım kaçtı. bkz: köylü gören masum uzaylı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 böyle konularla ilgilenen insanlara çok ilginç gelebilecek bir hadise olduğunu düşünüyorum vereceğim linkteki wikipedia articleında bahsedilenlerin. ben yıllar önce bir televizyon programında duyup kendim araştırmıştım, üniversitedeydim o zamanlar, duymamış/okumamış olanınız varsa ve bu konularla ilgileniyorsanız yararlanacağınızı düşünüyorum. http://en.wikipedia.org/wiki/1976_Tehran_UFO_incident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar