Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Arkadaşlar birşey sorucam pc konusunda pek bi bilgim yok.Download var ve 2 saati var. akşama bitmesini istiyorum ancak benim evden çıkmam gerekiyor ve ailem eve benden önce dönücek. Ancak pc'yi açık görürlerse kızıcaklarını adım gibi biliyorum.Bu nedenle benim pcnin tahmini download bitimi yani 2 saat sonra kendiliğinden kapanmasını istiyorum. Windows'un böyle bi özelliği var mı ya da böyle bi program var mı? Saolun yardımlarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bunun için mini programlar var, google veya download.com yardımcı olacaktır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 download managerlarin bir cogu auto-shutdown iceriyor zaten. ornegin flashget, getright, idm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 torrentten indiriyosan utorrentte d ekapatma olayı var download bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Başlat/Çalıştır'a gir, shutdown.exe -i yaz, çıkan programı istediğin gibi ayarla. ek bişi yüklemene gerek yok, windowsun özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 roket adam said: Başlat/Çalıştır'a gir, shutdown.exe -i yaz, çıkan programı istediğin gibi ayarla. ek bişi yüklemene gerek yok, windowsun özelliği. oha +rep çok sevdim bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=zamman&lid=2229 baya bi önceden yazmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 notepad aç, shutdown.exe /f yaz, istediğin isimle uzantısı .bat olacak şekilde kaydet. görev yöneticisinden istediğin zamanda çalışacak şekilde ayarla. edit: pardon shutdown.exe /f oturumu kapatıyor, shutdown.exe /s olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar