Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merce arklar bi bakın

Soth

Öne çıkan mesajlar

Simdi lvl 50 merce template i olarak aklimda 3 secenek var.
1. 41 slash
42 parry
50 dw
2. 44 slash
39 parry
50 dw
3.50 slash
50dw
31parry
tabi bu hesaplarda auto oalrak gelisen thrustta gelen 12 skill dehesaplanarak yazildi.
ben parry agirlikli dusunuyorum benim secenegim 1. si ama 2. de olabilir bilemiyorum biraz bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon
Katil-ne olacagi belli olmayan merce
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
Sosyal ağlarda paylaş

Bende xayder gibi yapcaktım ama vazgectim 50dw 50 slash rest parry en mantıklısı merc olarak amacın en yuksek dmg vermek olmalı defansif ra larda alarak(mastery of parrying özellikle cunku parry den sonra gelen bir stun combosu var) bir canavar yaratabilirsin :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 10 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
dağıtırsın

Ne cabuk 50 oldun, milleti dagittin, bir de uzerine tavsiye saciyorsun ortaliga hoca sen? Kulaktan dolma bilgilerle ciddi konularda tavsiyede bulunmayalim lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum bana dw styleları yetiyor, parry e 28 verirsen parry etme olasılığın şans gibi birşey olur 1vs1 veya 1vs2 savaşlar kısa sürer, bence defansa yüklenmek bu açıdan önemlidir ama ben dmg in babasını yapacam diyorsan ha o zmn alırsın 50 slash 50 dw gayet iyi dmgler verirsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 10 Mayıs 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
said:
PiNg, 10 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
dağıtırsın

Ne cabuk 50 oldun, milleti dagittin, bir de uzerine tavsiye saciyorsun ortaliga hoca sen? Kulaktan dolma bilgilerle ciddi konularda tavsiyede bulunmayalim lutfen.
Hiç kasmayıp pl yapıyolar :) ne zevki kaldıysa[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben su an slashi biraktım 41 de dw yi 50 yapıp parryide 42 yapacam. mercenin zaten stun eden style ida parry istiyor ki normal style olarak as-ds parry yapıncada ref.-hd coımbosunu kullanirim:) yeter bence.
Tamamen style lara guvenmemek lazim bence fazla dmg verecez diye. sonucta bunlar end e bagli ve bi cok zaman end sorunu cekecegimiz icin parry daha mantıklı. sonucta end bittimi stylelarin bi onemi kalmıyor. herneyse bana bu daha mantıklı geldi boyle deneyecegim olmadı respec ederim[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon
Sosyal ağlarda paylaş

hayir abi o durumda zaten adam kesmen cok zor ama parry cok kritik anlarda yardimci olabiliyor. ve ben 41+15 slash veya 50+15 in cok sey degistireceginede inanmıyorum. yani 50 slashe terminator gibi olup da 41 slashde normal insan gibi olacagimiza inanmıyorum. herneyse herkese gore fikir degisir tabi zate dedigim gibi begenmessem respec ederim[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon
Sosyal ağlarda paylaş

ve ben 41+15 slash veya 50+15 in cok sey degistireceginede inanmıyorum. yani 50 slashe terminator gibi olup da 41 slashde normal insan gibi olacagimiza inanmıyorum.

Bise soliim oyun hakkında nekadar bilgin var bilmioyorum ama senin verdigin asıl damge eger slash isen verdigin slash puanı kadardır ayrıca slash staylları arasında 44 ve 50 de iki vurus geliyorki baya fark ediyor tartısma yaratmak icin deil sadece insanlara yanlıs bilgi verme diye soluyorum.

Saygılar[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...