Soth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Simdi lvl 50 merce template i olarak aklimda 3 secenek var. 1. 41 slash 42 parry 50 dw 2. 44 slash 39 parry 50 dw 3.50 slash 50dw 31parry tabi bu hesaplarda auto oalrak gelisen thrustta gelen 12 skill dehesaplanarak yazildi. ben parry agirlikli dusunuyorum benim secenegim 1. si ama 2. de olabilir bilemiyorum biraz bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 50 slash 50dw 31parry dağıtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 41 slash 42 parry 50 dw derim[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende xayder gibi yapcaktım ama vazgectim 50dw 50 slash rest parry en mantıklısı merc olarak amacın en yuksek dmg vermek olmalı defansif ra larda alarak(mastery of parrying özellikle cunku parry den sonra gelen bir stun combosu var) bir canavar yaratabilirsin :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 28 parry ile istediğin kadar ra al pek fayda etmez olsa olsa van gölü canavarı olur[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 50 slash te gelen ametish-diamond combosu cok end yemesine rağmen inanılmaz hasarlar veriyo(muş) dual shadowsda onden olduğuna gore bir anytime stil combosu lazım bence[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 50 50 28(di benimki) en mantıklı ve güzel olani[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: PiNg, 10 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki: dağıtırsın Ne cabuk 50 oldun, milleti dagittin, bir de uzerine tavsiye saciyorsun ortaliga hoca sen? Kulaktan dolma bilgilerle ciddi konularda tavsiyede bulunmayalim lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 fikrimi sormuş ? en mantıklısı o gibi geldi :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sakin bacyo sakin hayırdır agresifiz bugun ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bilmiyorum bana dw styleları yetiyor, parry e 28 verirsen parry etme olasılığın şans gibi birşey olur 1vs1 veya 1vs2 savaşlar kısa sürer, bence defansa yüklenmek bu açıdan önemlidir ama ben dmg in babasını yapacam diyorsan ha o zmn alırsın 50 slash 50 dw gayet iyi dmgler verirsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yaa yok parry ediyosun abi cılgınlar gibi :) yani benimki edio :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Baggio, 10 Mayıs 2004 23:15 tarihinde demiş ki: said: PiNg, 10 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki: dağıtırsın Ne cabuk 50 oldun, milleti dagittin, bir de uzerine tavsiye saciyorsun ortaliga hoca sen? Kulaktan dolma bilgilerle ciddi konularda tavsiyede bulunmayalim lutfen. Hiç kasmayıp pl yapıyolar :) ne zevki kaldıysa[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hmm iyi o zaman benim char pendragonda öyle specli ama normal spec ime oranla %40 - %50 fark ediyor parry etmesi belki yeni patchdendir yada başka birşeydendir kim bilir :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yok ben su an slashi biraktım 41 de dw yi 50 yapıp parryide 42 yapacam. mercenin zaten stun eden style ida parry istiyor ki normal style olarak as-ds parry yapıncada ref.-hd coımbosunu kullanirim:) yeter bence. Tamamen style lara guvenmemek lazim bence fazla dmg verecez diye. sonucta bunlar end e bagli ve bi cok zaman end sorunu cekecegimiz icin parry daha mantıklı. sonucta end bittimi stylelarin bi onemi kalmıyor. herneyse bana bu daha mantıklı geldi boyle deneyecegim olmadı respec ederim[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 end bittimi parry nin diil koydugun damage in onemi articak ...[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayir abi o durumda zaten adam kesmen cok zor ama parry cok kritik anlarda yardimci olabiliyor. ve ben 41+15 slash veya 50+15 in cok sey degistireceginede inanmıyorum. yani 50 slashe terminator gibi olup da 41 slashde normal insan gibi olacagimiza inanmıyorum. herneyse herkese gore fikir degisir tabi zate dedigim gibi begenmessem respec ederim[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 1vs1 olsun ,8vs8 olsun eger endin bitiyosa sende bi terslik var demektir[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bide anlamadığım bişey var level 45 e kadar pl yapan biri neden rr9 merc le inatlasıyo?(kendini biliyo o :))[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 50 dw 50 weapon skill o kadar :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bitti :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ve ben 41+15 slash veya 50+15 in cok sey degistireceginede inanmıyorum. yani 50 slashe terminator gibi olup da 41 slashde normal insan gibi olacagimiza inanmıyorum. Bise soliim oyun hakkında nekadar bilgin var bilmioyorum ama senin verdigin asıl damge eger slash isen verdigin slash puanı kadardır ayrıca slash staylları arasında 44 ve 50 de iki vurus geliyorki baya fark ediyor tartısma yaratmak icin deil sadece insanlara yanlıs bilgi verme diye soluyorum. Saygılar[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 styledan ziyade dmg bakımındanda farkediyor çünkü ne kadar fazla ise slash skill in weapon skill inde o derece fazla olur e tabi bu da dmg i etkiler.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 moviesini salya sacarak izlediginiz gladricin specide 41slash di yanlis hatirlamiyosam (yanlisim varsa duzeltsin glad) 41slashlede terminator olunabiliyomus demekki heh[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dmg specte değil yürektedir :ppp thanatos ölüm tanrısıydı di mi? [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar