Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 başıma ani bir ağrı girdi. majezik içtim. midem bulandı. kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 elim titriyor. beyin kanaması geçirirken baş ağrısı çekiyormuş ya insanlar, majezik içince baş ağrısı geçiyor. peki beyin kanaması geçirsen de farkına varmaz mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ne yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 en son yemek yiyeli 5 saat oluyor ama :( yazamıyorum ellerimin titremesinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 düşük tansiyon=el titremesi+baş ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 beyin kanamasıyla ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bilmem tümör var o zaman. ani bir baş ağrısı girdi, durup dururken. boynum da ağrıyor. eller titriyor. kustum fln. aniden hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 doğru tansiyonum düşmüş olabilir. ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 en son 5 saat önce yemek yemenden kaynaklanıyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayraniç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tokum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayaklar tutmuyor ya. ayağa kalkamıyorum yani. yataktayım zaten. en iyisi uyumaya çalışayım ama midem bulanıyor. gözlerimi de bir yere odaklayamıyorum. neyse teşekkürler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tuzlu bi şeyler atıştır ve ayrıca ciddiyse uyuma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yat zıbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ikbal mi yaptı acaba? 5 saat önce ikbal de sucuk vs. yedim. ikbal den oldum olası tiksinirim zaten, arkadaş hatrına yedim sayılır. acaba zehirlendim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayran iyi geliyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayran almam için biraz yürümem gerekecek. 100 metre kadar. düşüp bayılıcam gibi geliyor, kalkamıyorum. en iyisi yatmak. çubuk kraker buldum yattığım yerde onu yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 son bi kaç gündür ortalama kaç saattir pc başındasın (sabit oturuyosun) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ortalama 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 aslında anlattıklarının neredeyse tıpkısı anamın başına gelmişti bikere. ama onunki migren yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 majeziği ac karna mı içtim bakayım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 5 saat öncesinde yemek yemiştim ama tokluk hissine sahiptim. gerçi hep tokum sadece halsizleşince yemek yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bi de dişilerde kısırlık ediyor majezik diorlar.erkekleri bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 essek herif agrı kesicilerin cogu ac karna alınmaz.bi kere bir vermidon ile evebeyn yatagından başlayarak koridoru gecen, tuvalete uzanan guzargaha kusmuştum. pisletmediğin mekan kalmadıgı saydıgım guzargahta.evde yalnızdım öluyorum sanmıştım. ve hepsi aç karna ilaç almaktan olmuştu.demir hapı deil ki bu anam.hemen bişiler ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Migren : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar