Merter Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sayın UO sever arkadaşlar. Benim aklımda bulunan harika bir UO serveri fikrini açık edeceğim bu mesajda. Eğer bir elimizden tutan olursa bu server fikrini yerine getirelim diyorum. Sayın Paticik yetkililer : Sizden yardım rica ediyorum. Birazdan açıklayacağım UO dünyasında devrim yaratacak server fikrini gelin beraber gerçekleştirelim. Türkiyenin en kaliteli serverini kuralım. Pekala şimdi gelelim server fikirine : Ben bir gün düşünürken aklıma bir server fikri geldi ve bir kağıda bu fikiri karalamaya başladım. Saat akşam 7 den sabah 7 olana kadar karaladımki bir baktım bir hikaye ortaya çıkmış. Bir gün gök tanrı (göktürklerden alıntıdır) bir dünya yaratıyor. Bu gezegenin adı Hilarion. Hilarion ve diğer ırkları (arap , türk , elf , gnome , cüce) yaratılıyor. Script ve world denemeleri yaptım. Hilarion üzerinde 5 adet büyük imparatorluk var. Osmanlı , Arap İmp. , Elvinia İmp (elfler) , Grossia (gnomelar) , Covongourd (cüceler). Player ilk olarak oyuna girdiğinde hangi imparatorluğa mensup olacağını seçiyor. Sonra karşısına skill seçeneği çıkıyor. Craft , Mage , Warrior. Craft seçildiğinde yine karşısına iki seçenek çıkıyor. Ya serbest tüccar olacak yada imparatorluk ordusu için çalışacak (maaşlı). Mage seçildiğinde yine iki seçenek çıkıyor. Ya imparatorluk ordusuna katılacak yada serbest bir büyücü olacak. Warriordada aynı seçenekler çıkıyor. Oyuncularımız imparatorluk yanlısı olursa aylık maaş bağlanıyor ve en alt rütbe olan Piyade rütbesinden oyuna başlıyor ve savaşlardaki başarılarına yada üretim fazlalığına göre Şövalye hatta ve hatta Sadrazamlığa kadar yükselebiliyor ki krallar gm ler olacaktır. Serbest seçeneğini seçen arkadaşlarımız eğer bir guild kurarsa karşısına çok geniş seçenekler çıkıyor. Bu arkadaş guild üyelerinden oluşan ordusuyla şehir bile ele geçirebiliyor. O şehir onun guild şehri oluyor. Bu fikir genişletilebilir. Sayın baggio ve paticik yetkilileri ile ortak çalışarak beraberce bu serverı hazırlayabiliriz. Fakat buradan sayın Seynta Uo yetkilisi murat beyi şiddetle kınıyorum. Bir yıl boynca beni geçici host olarak kullandıktan sonra stafftan kovup afaroz eden sayın murat beyi. Sayın rütbesini hak etmesede sayındır. Sayın Paticik yetkililerine güvenim sonsuz. Bu bakımdan forumda fikrimi alenen söylüyorum. Gelin beraber çalışalım. UO tarihinde bir devrim yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 merter süper bir fikir bu fikrine bayıldım serverını acarsan hemen player veya Gm ne olarak istersen gelirim bu fikir beni acayip sardı valla açıksa hemen söle ip ni falan geleyim anınd a[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hakikaten çok ho$ bir fikir ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Merter şuana kadar duyduğum en iyi fikirlerden ki bu server 0 lag ile güzel bir host bulunurak açılırsa varya ortalığı sileriz Nebula :DDDD eueuheuh valla nebula kalmaz bence sadece bunu söylüyorum bide abartmışın 12 saat manyak gibi düşünürmü olm insan (:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 abiieee şimdiden sabırsızlanıyorum bu servera girebilmek için allaahhh keşke hemen açılsada girsem oynasam biraz.ama şahsen ben böyle güzeel bir fikri burada yayınlamazdım bazı karaktersiz kişilikler bu fikrini çalabilr diye düşünüyorum nebula kalmaz diyen arkadaşıma katılıyorum çünkü server daki bulunan özellikler gerçekleşirse süper bir Rp ortaya çıkabilir ! + Servera girmek için bir özgeçmiş falan istersen Rp yi güçlendirirsin saol görüşmek üzere[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ultima Online mantığına aykırı bu arada Bozacı / Şıracı Sözü mantığı geçerli oldu Mert ve saz arkadaslari :)[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bi Ara ottoman empire adlı bi server vardı hatta owneri kablonetin admini mi idi neydi birde ben yardım falan edecektim öle kaldı server bi zaman sonra gitti o ottoman empiredan mı bahsediyoruz hatırlıoyorum Sadrazamı filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Fikir güzel uyglumak zor umarım başarılı oluesun sorum olursa bana pm den ulaşabilirsin[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hll olsun ne diyim gerçekten yaratıcı bi zekanın ürünü gerçekten.eğer iyi bir host bulunur ve iyice detaylara girilirse çok iş yapar[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Mayıs 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Bi Ara ottoman empire adlı bi server vardı hatta owneri kablonetin admini mi idi neydi birde ben yardım falan edecektim öle kaldı server bi zaman sonra gitti o ottoman empiredan mı bahsediyoruz hatırlıoyorum Sadrazamı filan :D evet vardı öle bi server. kablo admini olması da beni baya etkilemişti. basta inanmamıstım ama sonra mailini verince ve maili alınca inandım :) ama sphere bilmiodu :) 51a dı o server :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yapilirsa cok guzel olur fakat bence herseyin turkce olmasi lazim.padisahim diyince altta lord bilmem ne surda olduruldu gibi alakasiz seyler olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ei hoş güzel fikir , clienti yaparım arkaya bi osmanlı ordusu resmi , önde Hilarion UO Shard peh kraldır , siz bi yapın da shardı lol :) scpler tamamsa sorun yok aslında , bide güzel bi verdata yapmak lazım yaparım da sunucunun gerçekten açılcağını kasıp da boş boş kapanacağını fln tamin ediyorum o yüzden bi sponsora oturun ne isterseniz yaparız.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ileri zeka :) su ip yi bi denermisiniz server acıkmı merak ettim :)) LoginServer=81.215.129.60,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bilgisayar acik ama server kapali[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 o nasıl oluyo? LoginServer=81.215.129.60,2593 tekrar dene.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Frp_Master'ın Dediği Gibi Sponsor Bulun Tamamen Bir Oturumunuzu Yapın Ondan Sonra Size Yardım Etcekler Olcaktır.. Demi ?[signature][hline]Yılların Geçişine Tanıklık Ettim ZamaN Perisiyle ... Sessizce Kış Geldi Bir Sabah Ansızın Soğuk ve Yağmurla ... Kimse Bilemedi Yaz Perisinin Neden Birdenbire Çekip Gittiğini Benden Başka .. Kimse İnanmadı Bana Ta Ki O, Yağmurla Bana Gelene Dek … [Bu mesaj RaVena tarafından 12 Mayıs 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 fikir güzelmiş[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Guzel fikir gibi, ama beni karistirmayin ehe, acmam ben server falan bu saatten sonra. Sphere'de de cok zor bisey o dediginiz, duzgun developerlar ile Pol/Runuo acilasi bir server bu. ps: Madem Osmanlilar bir irk/devlet olacak, niye server adi Ottoman, Hilarion daha iyi olur sanki dunyanin adi olarak?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet MAdem Osmanlılar FAln Olcak Serverda.. Neden The Hun's Veya Başka Bir Isım Olmuyor Sizce Daha Güzel Olmazmı ..?[signature][hline]Yılların Geçişine Tanıklık Ettim ZamaN Perisiyle ... Sessizce Kış Geldi Bir Sabah Ansızın Soğuk ve Yağmurla ... Kimse Bilemedi Yaz Perisinin Neden Birdenbire Çekip Gittiğini Benden Başka .. Kimse İnanmadı Bana Ta Ki O, Yağmurla Bana Gelene Dek … Everytime .. [Bu mesaj RaVena tarafından 12 Mayıs 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Elemanı biri fena etkilemis.. Adam Orta cagı resmen uo ya dokuyo, Osmanlılar flm... Keske soyledigin kadar kolay olsaydı.. Bende The Lord of The Rings The Return of The King'i dusunmustum ama okadar kolay olmadıgını anladım. Ya Turkiye'de okadar cok uo oynayan adam var. Hicbiri bunu akıl etmedi herhalde.. NEDEN ULKEMIZIN HARITASI UO HARITASI OLMASIN? Istanbul,Ankara,Bursa,Izmir vs.. gibi buyuk ticaret kentleri olur mesela.. Elimde imkanım olsa Ananoluyu UO ya dokerim, asıl ozaman Osmanlıyı tekrar yasatırız.. Osmanlı Devleti M.S Bilmem kac yılında Osman Bey tarafından Bursa'da kuruldu.. Ilk baskenti Bursa idi. Sonra Istanbul oldu, ticaret bakımından cok gelisti, zenginlesti. Bizanslılarla asırlarca savas yaptılar. Boyle birsey olsa muhesem olur. Belki tarihe geceriz.. :))[signature][hline][b]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Osmanlı Online :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben unlive i acmadan öncede düsünüyordum böle bi fikri ancak cok ayrıntı cok script cok zaman cok kafayı sıyırmak gerek . Aslında gerçekten cok gusel ancak Türk halkı kaldırabilirmi bilemicem [bknz : deişik map - ABI OLURMU COK DANDIK COK BUYUK SOSARIA PLS ] dialogları. Ama yaparsanız güzel olur diip geçerim ps: Sponsor bulmaktan kolay bişi yoktur .. Bi zaman sonra bunu ararsın. Esas zorluk bulduktan sonra başlar. Ayrıca SİZİ ÖMER ABIME TOKATLATIRIM!! taz :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hikaye guzel ve ilgi cekici, ancak saglam rp & frp & tarihciler tarafindan geli$tirip daha detayli hallere gelirse gercekten cok guzel olur.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 osmanlı arap anladıkda elf gnome ve cüce ne iş? osmanlı arap Gavur yapsan anlicamda gnome elf cüce bozuyor işi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eheh evet orası biras bozmuş yani kurtuluş savaşındada osmanlılar vardı ve büyücüler yoktu :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar