Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hayıııııır flatout2 de oynadıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 xunn said: Mortis said: xunn öss sabahı lan partydeydi onu biliyorum. BIRAKIN BU İŞİN PEŞİNİ, UNUTUN ARTIK. Bundan yemediğin dayağı unutmadık halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ginaly said: 291 say2 koydum çocuğu. oha.. bende 248 yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 inandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 inandı ne demek ya YALAN MISÖYLÜYOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 lan sabah 8 de evden dersaneye sonra etüttü üstüne kadıköye derse gittim üstüne 1 saat 10 dakka dolmuş kuyruğunda dikildim kafamı kaldı nassını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ben de 40 50 arası bekliyorum.fenlerde yapabileceğim bi sürü soru vardı onlara yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aldım bugün kitapçığı. yarın dersaneden sonra sessiz biyere oturup dersanede çözcem, bakalım kaç net neyden yapcam. ona göre puan karşılaştırıp girseydim nerde olurdum diye tahmin yürütücem enazından =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 koç ünide girdik biz sınava lanet olası anfideki sandalyemi biyonik bi zımbırtımı oturtmadı paso aşağı kayıyordu.. Bide masalar nedense öne doğru eğimliydi arkamdaki 6 kere kitapçığını düşürdü tam yoğunlaşmışım arkadan bi ses "şşt can, kitapçık düştü kanka.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sonuçlar gelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 seneye girersin üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 açıklanmaz olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yeter lan bıktım bu konuyu güncellenmiş görmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar