Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 lanet olsun böyle şeye ya. ne bi alarm kurdum biyere ne bişey yaptım, unutmuşum özdebir sınavı olduğunu. daha yeni geldi aklıma. resmen lanet ediyorum şuanda şu güne kadarki çalışmama, lanet olsun lan böyle şeye! yahu kendime bukadar küfrettiğimi hatırlamıyorum, aklımı başıma devşirmemi sağlıcak yada kendime yetebildiğimi görebilmemi sağlıcak yegane sınavdı belki de bu! kendimi denemek, hakikaten neymişim görmek istiyodum, şimdi bu şansın İÇİNE ETTİM resmen! komik bi biçimde bidaha olcak mı böyle bi sınav diye sorasım var, sormaya utanıyorum resmen. son bir kez; LANET OLSUN HAFIZAMDAN DA KENDİMDEN DE tiksindim şuanda =/ sınava girenlere soriyim bari, sınav nasıldı? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 öss yi kaçıranlar var boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 boşver zor oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben de girmemistim zamanında,cok bi olay degil rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Özdebir ilkokulda falan yok muydu ya? öss öncesi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kolaydı bana göre ama kime sorsam zordu diyor.. çok salakça bitane hatam var: 251/1250 yi öyle bırakmışım 8 le çarpıp ondalık sayıya çevirmeyi unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Her şerde bi hıyar vardır boşver. Kötü geçip moralinin bozulma riski de vardı sonuçta. Ben ocaktan sonra hiç bi denemeye girmemiştim moralim bozulmasın diye. Küfretme kendine kib bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 özdebir ne ya, yoktu bile burda. olsa da bi halt edemezdim pfs. çok kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 osman ve mükemmel öss hazırlık metodları, moral bozulmasın die denemeye girmemek haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 KAYBETMEYEYİM DİYE ÖSS YE GİRMEDİM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 valla bakıcaz artık. girilmedik sınavın davası olmaz sonuçta elimden bişey gelmez. oha lan çok üzüldüm resmen gidip ders çalışasım geldi o derece vicdanım sızladı. küfürü bıraktım ama enazından, işe yarar bi şekilde ceza veriyim kendime küfürden ziyade =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cons said: KAYBETMEYEYİM DİYE ÖSS YE GİRMEDİM BEN. Olum adama moral vermeye çalışıyoruz burda sanki sen girdin denemelerede bana laf söylüyorsun; uyanamadık işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ooo noktalı virgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ÖZDEBİR sınavının işlevi kazık soru sorarak öğrencinin ruh halini bombok yapmak, üstüne ana babasıyla kavga edip kafayı sıyırmasını sağlamaktı benim zamanımda. İyi yapmışsın girmemekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hahah noktalı virgül de öle kullanılmaz oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cons said: ooo noktalı virgül. Evet eğitimdeki topiğimden öğrendim; kullandım ve çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Birisi össye girmeyi unutmuştu sanki paticikte, yanlış mı hatırlıyorum. Yok galiba başvurmayı unutmuştu dskfj Buldum. Xunn: http://forum.paticik.com/read.php?21,3191736,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 xunn öss sabahı lan partydeydi onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 matematik geometri fizik kimya kolay idi. biyoloji zor geldi bana, gerçi sor yapabildim mi diğerlerini diye evet diyemem. türkçe falanda zor geldi bana edit: 2 tane daha var lan özdebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 osman trolleme topici, carpicam agzina. cok uzulme yahu, alip kendin coz, kendi denemelerine gore de yorumla. dunyanin sonu degil yani, ossyi kaciranlar var mi bilmiyorum da pricelessmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Privhunter said: kolaydı bana göre ama kime sorsam zordu diyor.. çok salakça bitane hatam var: 251/1250 yi öyle bırakmışım 8 le çarpıp ondalık sayıya çevirmeyi unuttum :D ondalık sayıya çevirmene gerek yoktu çünkü diğer 4 şık direkt olamayacak şeylerdi oldukça bariz bir şekilde. Sınav çok da iyi bir sınav değildi bence ya, genelden sormamışlar, hazırlayan dersane direkt kendi müfredatında geldiği yere kadar sormuş(fen bilimleri hazırlıyomuş son 5 senedir diyolar) özellikle mat2'de çok barizdi bu. (karmaşık,trigo,toplamçarpım yoktu falan.(fbmde yapmamış onları daha zatensdf)) geo'da üçgenler haddinden çoktu; mat1'de problem çok azdı vsvsvsvs kısaca kaçıran kişi çok üzülmesin =p 15 Mart'da varmış bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Osso said: Her şerde bi hıyar vardır boşver. Kötü geçip moralinin bozulma riski de vardı sonuçta. Ben ocaktan sonra hiç bi denemeye girmemiştim moralim bozulmasın diye. Küfretme kendine kib bye. oha ahah ocaktan sonra denemeye girmemek. asıl ocaktan sonra girmek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ozaman 15 martta bi efsane yaratiyim eniyisi =P teşekkürler valla moralim düzeldi. 20 soru çözdüm tükendim bi de, birazdan adamakıllı soru çözmeye başlarım, 2 haftadır ders çalışmıyorum yazılıymış şuymuş buymuş derken =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adam iddialı lan ea2 diilsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cık mf. ayrıca o birazdan gelmicek gibi ya. ben kesin tatilin ikinci haftası çalışmaya başlıcam günü gününe çalışıcam! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar