Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok küfür ediyorum hafızama, özdebir'i unutmuşum bugün!

Drall

Öne çıkan mesajlar

lanet olsun böyle şeye ya. ne bi alarm kurdum biyere ne bişey yaptım, unutmuşum özdebir sınavı olduğunu. daha yeni geldi aklıma. resmen lanet ediyorum şuanda şu güne kadarki çalışmama, lanet olsun lan böyle şeye!

yahu kendime bukadar küfrettiğimi hatırlamıyorum, aklımı başıma devşirmemi sağlıcak yada kendime yetebildiğimi görebilmemi sağlıcak yegane sınavdı belki de bu! kendimi denemek, hakikaten neymişim görmek istiyodum, şimdi bu şansın İÇİNE ETTİM resmen! komik bi biçimde bidaha olcak mı böyle bi sınav diye sorasım var, sormaya utanıyorum resmen. son bir kez; LANET OLSUN HAFIZAMDAN DA KENDİMDEN DE tiksindim şuanda =/

sınava girenlere soriyim bari, sınav nasıldı? =(
Sosyal ağlarda paylaş

valla bakıcaz artık. girilmedik sınavın davası olmaz sonuçta elimden bişey gelmez. oha lan çok üzüldüm resmen gidip ders çalışasım geldi o derece vicdanım sızladı. küfürü bıraktım ama enazından, işe yarar bi şekilde ceza veriyim kendime küfürden ziyade =/
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:
kolaydı bana göre ama kime sorsam zordu diyor.. çok salakça bitane hatam var:

251/1250 yi öyle bırakmışım 8 le çarpıp ondalık sayıya çevirmeyi unuttum :D

ondalık sayıya çevirmene gerek yoktu çünkü diğer 4 şık direkt olamayacak şeylerdi oldukça bariz bir şekilde.

Sınav çok da iyi bir sınav değildi bence ya, genelden sormamışlar, hazırlayan dersane direkt kendi müfredatında geldiği yere kadar sormuş(fen bilimleri hazırlıyomuş son 5 senedir diyolar) özellikle mat2'de çok barizdi bu. (karmaşık,trigo,toplamçarpım yoktu falan.(fbmde yapmamış onları daha zatensdf)) geo'da üçgenler haddinden çoktu; mat1'de problem çok azdı vsvsvsvs

kısaca kaçıran kişi çok üzülmesin =p 15 Mart'da varmış bida
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...