M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Selam değerli paticik.com üyeleri :) Bi arkadaşım oyuna başlamak istiyor,benim makinadaki WoW'u onun bilgisayara geçirip,sadece Wotlk paketini alsa yeterli olur mu ? Yoksa TBC'yi de almalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Tüm paketleri almanız gerekiyor, sonuçta siz oyunun kurulum cdlerine değil, içinden çıkan key'e para veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yazıcıoglundan korsan wow bul bitane kur onu crack yapma ama wow u kurarken sonra tbc yi yukle ama onun da crackini yapma sonra wotlk yükle onun da crackini yapma patchlerini indir sonra www.cracks.am [böyle bi site var ama girmeyin sapık gibi virüslü ddfg ]dan crackini indir kur ve oyna tebrikler wow oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben orjinal serverda oynuyorum.Zaten benim bilgisayarımda tamamiyle Wotlk kurulu,bendekini direk arkadaşa atacağımızdan kurulum la ilgili bi sorun yok yani :) Tek merak ettiğim tek olarak wotlk CD-key i alsa accountu yaratıp oyuna girebilir mi :) Ama sanırım giremiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hayır giremez wotlk nin arkasında zaten wow+tbc gerekir yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hayır dediğim gibi öncelikle ilk wow ile hesap açacak, sonra tbc'ye ve wotlk'a upgrade edecek acc.ını. 3 paket alcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hımm teşekkürler arkadaşlar :) yaklaşık 140TL ye gelecek o zaman tüm paketler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 aynen öyle.. korsana hayır :) ama sen arkadaşını oyunu kopyalıyarak bi sürü patch indirmekten kurtarırsın.. extra olarak bilgisayarındaki virüs ve trojanlarıda hediye edersin.. ( iyi bir virüs programı ile tara vermeden önce çok fazla var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sadece battle chest alın 60 liraya, wow+tbc. zaten o 70 leyene kadar wotlk ucuzlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Masquerade said: Sadece battle chest alın 60 liraya, wow+tbc. zaten o 70 leyene kadar wotlk ucuzlar. :P oha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya çocuk lifeless çıkar da 1 haftayı bulmadan 70 lerse charını? bu arada düşündüm de 1 haftaya 70 lemek için çok da lifeless olmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 günde 2 saat oynasın kasar dmi 70e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben 1-1.5 ayda falan 70ledim günde 2 ile, 0 profession ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hımm o battlechest te iyiymiş 10 Lira gibi bi karı oluyo :D Bursa'da varsa hemen onu alalım.Hatta maddi olarak zorlanırsa Wotlk'da sonra alır dediğiniz gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ozii_x said: aynen öyle.. korsana hayır :) ama sen arkadaşını oyunu kopyalıyarak bi sürü patch indirmekten kurtarırsın.. extra olarak bilgisayarındaki virüs ve trojanlarıda hediye edersin.. ( iyi bir virüs programı ile tara vermeden önce çok fazla var ) +1 ozi bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar