Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni üyelik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam değerli paticik.com üyeleri :)

Bi arkadaşım oyuna başlamak istiyor,benim makinadaki WoW'u onun bilgisayara geçirip,sadece Wotlk paketini alsa yeterli olur mu ? Yoksa TBC'yi de almalı mı ?
Mesaj tarihi:
yazıcıoglundan korsan wow bul bitane kur onu
crack yapma ama wow u kurarken
sonra tbc yi yukle ama onun da crackini yapma
sonra wotlk yükle onun da crackini yapma patchlerini indir
sonra www.cracks.am [böyle bi site var ama girmeyin sapık gibi virüslü ddfg ]dan crackini indir
kur ve oyna
tebrikler wow oynayabilirsin
Mesaj tarihi:
Ben orjinal serverda oynuyorum.Zaten benim bilgisayarımda tamamiyle Wotlk kurulu,bendekini direk arkadaşa atacağımızdan kurulum la ilgili bi sorun yok yani :) Tek merak ettiğim tek olarak wotlk CD-key i alsa accountu yaratıp oyuna girebilir mi :) Ama sanırım giremiyor :(
Mesaj tarihi:
aynen öyle.. korsana hayır :)

ama sen arkadaşını oyunu kopyalıyarak bi sürü patch indirmekten kurtarırsın.. extra olarak bilgisayarındaki virüs ve trojanlarıda hediye edersin.. ( iyi bir virüs programı ile tara vermeden önce çok fazla var )
Mesaj tarihi:
Hımm o battlechest te iyiymiş 10 Lira gibi bi karı oluyo :D Bursa'da varsa hemen onu alalım.Hatta maddi olarak zorlanırsa Wotlk'da sonra alır dediğiniz gibi :D
Mesaj tarihi:
ozii_x said:
aynen öyle.. korsana hayır :)

ama sen arkadaşını oyunu kopyalıyarak bi sürü patch indirmekten kurtarırsın.. extra olarak bilgisayarındaki virüs ve trojanlarıda hediye edersin.. ( iyi bir virüs programı ile tara vermeden önce çok fazla var )

+1 ozi bey
  • Yeni Oluştur...