Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 İğrenç facebook denyosu kızların resimlere yaptğı "Shopladım hopladım" tarzındaki iğrenç cümlelerine yeter birader! MİLLET YILLARINI VERİYO LAN O! ÜNİVERSİTELERDE BÖLÜMÜ VAR HAYVANLAR. Picasa ile 30 saniyede yaptığınız iğrençmi iğrenç resimlerinize ARTIK ŞOPLADIM FALAN YAZMAYIN LAN! Oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 global dünya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya yemişim globalini. YAZMAYIN YA. ayıptır. dünya kadar grafiker var memlekette. Ayaklansın artık bu insanlar. 11 yaşında bebeler pikasa denilen meretle resmi boğuklaştırıo. neymiş şoplamış. b.k şopladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 uyku tutmuyor sakın gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bebedir ne yapsa yeridir.ilgilenme boşver.hoplasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 gamma değerini arttırıp grafiker olduğunu iddia edenler de gördü bu güzel gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tamam fransuxa, not aldım. tüm tikican bağyanlara muhtıra yollıycaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 en güzeli girmeyiver faceboka, bitsin gitsin işde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Fransuxa said: ya yemişim globalini. YAZMAYIN YA. ayıptır. dünya kadar grafiker var memlekette. Ayaklansın artık bu insanlar. 11 yaşında bebeler pikasa denilen meretle resmi boğuklaştırıo. neymiş şoplamış. b.k şopladın. Grafiker dedigin adamin fotosoptan cok vektor programla isi olur. Daha cok matbaavari islere bakar. Tasarimci degildir grafiker dedigin. Ayaklanmak icin bir sebepleri yok yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 grafikerlik dandirik bi iş ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pikasa'mı o ne yav? bizde arkadaşla oturup 2 saat düşünmüştük bu hatunlar nerden biliyor photoshopta fotoğraflarını bu hale getiriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben de merak ediyordum. Bu hatunların Macbook u var arkadaşım. iPhoto da her türlü aksiyona girişiyorlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar