Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yahu verilen oylara baktımda, dalga geçen arkadaşlar var. Bu arada daha önceden Türkiyede olsaydım kütüğü fln Eskişehir'e aldırıp Büyükerşen'e oy verecektim. CHPnin eşşekliğine fln olur ya es kaza seçilemezse tek üzüleceğim kişidir. Hem onun için, hemde Eskişehir için üzülürüm. Hem de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 forza Melih Gökçek AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 DTP şu son zamanlarda yaptığı konuşmalarla çok saçmaladı ki saçmalayanlar herhangi parti üyeleri değil Emine Ayna Ahmet Türk gibi başkanlık yapmış insanlar. Ahmet Türk Emine Ayna'nın yanında solda sıfır gerçi şu dönem bu kadar tiksindiğim bir politikacı olmadı. DTP'ye bu seçimlerin başında tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşıyordum, ama özellikle Eminye Ayna'nın "bizden başka partiye oy veren kürt değildir","15 ağustos zafer bayramı" gibi sözleri ve tehditleri sebebiyle tiksindim partiden. yani parti'nin kilit isimlerinden hiç birinde hayır yok gerçekten, hayır olmadığı gibi bazıları çok tehlikeli ben tkpye verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ardeth said: DTP'ye bu seçimlerin başında tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşıyordum, adamlar terör örgütünün siyasal kanadı... bukadar net ve açık olan bişeye nasıl "tarafsız yaklaşıyodum" diyip pembe gözlüklerle bakarsınız, cokmu safsınız yoksa o ütopik ideolojilerinizmi sizi kör yapıyo anlamıyorum!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dtp bu ülkenin kurtuluşudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Shadow said: Ardeth said: DTP'ye bu seçimlerin başında tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşıyordum, adamlar terör örgütünün siyasal kanadı... bukadar net ve açık olan bişeye nasıl "tarafsız yaklaşıyodum" diyip pembe gözlüklerle bakarsınız, cokmu safsınız yoksa o ütopik ideolojilerinizmi sizi kör yapıyo anlamıyorum!? Ne demek istediğimi bile anlamadan ezbere saydırmışsın. Tarafsız yaklaşmak ne demek onu bile durup 1 saniye düşündün mü? Nasıl bu tavırları bu kadar başarılı ezberlettiriyorlar size hayret ediyorum. Eğer bir insan bir grup ya da parti hakkında yeterince fikri yoksa tabi ki o parti hakkında yeterince bilgi ve fikir edinene kadar yapması gereken şey partiye tarafsız yaklaşmasıdır. Özellikle etraf böyle ezbere konuşan insanlarla doluyken zaten bir parti hakkında etraftan duyduğum sözlere asla güvenmem. DTP'nin gündemini de eskiden bu kadar iyi takip etmediğim için sadece daha fazla fikir edinene kadar bekledim. Yaptığım şeyin etrafımdan bana yedirilen ideolojiler üzerine edindiğim bilgileri yorumlamaktan daha iyi bir strateji olduğuna inanıyorum. Şu nevrotik tepkilerinizle yoruyorsunuz gerçekten bazen beni. edit: sizin gibi yanlış bir yorum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ardeth ftw! Benim Belediye başkanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cons said: dtp bu ülkenin kurtuluşudur. Cons nasil uygun görüyorsa öyle olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dostum kimsenin kimseye bişi ezberlettiği yok. açıkcası ben böölesine kokuşmuş bi ortamda kimseye kendimi yakın hissetmiyorum ve bi politik görüşe sahip değilim. sadece atatürkü tanırım gerisinide iplemem... ama dtp ve türevlerinin bu ülke için ne denli tehlikeli olduğunu anlamak içinde prof olmaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hak ve eşitlik partisi Y0Q A6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 onlar katılmayacak yerel seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 YAQISHMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cons said: dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dtp Türkiye'den geçen kürt devleti yolunda en önemli adımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 malatyaspora oy vericem.. izzet altınmeşe rullaz! saçma bi başlık olmuş yalnız bu ha.. yerel de nerede veriyoruz oyu, o yerde sonracığıma adaylar kimler. yoksa buradan chp çıkacağı kesin gibi bişi. yok adam gibi cevaplayım istiyorsanız anketi; ibb'de chp (kemal abi) ve kadıköy'de chp değilde kim olursa.. evet! ama izzet altınmeşe parti kursun oy vermeyen şerefsizdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cons said: dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. ya evet senin gibiler sayesinde öyle özgür öyle barışçıl olacazki, bigün bi avuç toprağımız bile kalmayacak... süper tespitlerin var harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Shadow said: Cons said: dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. ya evet senin gibiler sayesinde öyle özgür öyle barışçıl olacazki, bigün bi avuç toprağımız bile kalmayacak... süper tespitlerin var harbiden toprak dediğin nedirki? insandan değerlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 her yurt dışına çıkan 1 avuç alıp getirse dünya türk olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cons acı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 botla bot olmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cons said: Shadow said: Cons said: dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. ya evet senin gibiler sayesinde öyle özgür öyle barışçıl olacazki, bigün bi avuç toprağımız bile kalmayacak... süper tespitlerin var harbiden toprak dediğin nedirki? insandan değerlimi? senin düşüncelerin çok ama çok hayalperest kalıyo, para para para diye geberen bukadar insanoğlu varken, kimse senin bu kafana uymaz. bizide sömürge ederler kendi ülkemizde, sonunda sap gibi ortada kalırız... kimsede gel elinden tutayım demez. gelişmemiş ülkelerin hali ortada, kimse insan daha önemli gel sana ekmek vereyim demiyo anca sömürmeye bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://questionabletopic.files.wordpress.com/2008/04/suicide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar