quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kredi kartı ya da 2aylık pre paid cardlar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kredi kartı ile bi sakatlık olmaz herhalde babamı bu konuda ikna etmek zorda.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 blizzard bu konuda cok güvenilir ama su sıralar oyunda cok hacklenme oluyor dikkat etmek gerek. en mantıklısı pre paid cardlar 2aylık alıyorsun kafan rahat oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tamam kardeşim cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 acc'ın hacklense bile kredi kartıyla sorun yaşamazsın hıc bı zaman. en olmadı sanal kart kullan, cogu ınsan oyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Gayette gerek yok guide a fln, sıfırdan başlayan birini oyuna çok güzel adapte eder wow, ve level kasarkende professionları çok daha kolay kasarsın. Zaten lvl kasmayı sorun haline getiren bir oyun değildir wow, çok çabuk olur her şey, death penalty fln yoktur hatta bi süre oyuna girmeyince bonus exp alırsın fln. Wowda gear fark yaratır bu yüzdende gear toplamak kolay değildir, onun için bişeyler yapman gerekir. Sosyal hayatı sıfırlamaz korkma "başarılı" bir oyuncuysan ve yapman gereken şeyleri çok çabuk bi şekilde yapabiliyosan, sonradan yapacak bişey kalmayabilir. İstersen gider extradan pvp heroic dungeon yaparsın istersen gider arkadaşlarınla sinema yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Türklerin fazla olduğu bi yere git.. Abi sen çok bilgiliymişsin şu... bu.. o.. bunlar... nedir de.. Sabaha kadar anlatsın.. hatta kendi bilmediklerini bile anlatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sen mümkünse oynama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ozii_x said: Türklerin fazla olduğu bi yere git.. Abi sen çok bilgiliymişsin şu... bu.. o.. bunlar... nedir de.. Sabaha kadar anlatsın.. hatta kendi bilmediklerini bile anlatsın.. BattleStarGalactica =]]]]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Darkwall said: sen mümkünse oynama pls kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mulgear ÖM at geiq yaparız ^_^ istersen size gelelim muhabet ederiz.. wow üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 arkadasım kaç kere reddedicem seni AaaaaaAAaa (kedili resim yok burda :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 viole said: Darkwall said: sen mümkünse oynama pls kim ?babz anlayan anladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mulgear6 said: arkadasım kaç kere reddedicem seni AaaaaaAAaa (kedili resim yok burda :( ) eheh kuşlu resim bul ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Darkwall said: viole said: Darkwall said: sen mümkünse oynama pls kim ?babz anlayan anladı =) anlayan anladı değil kimse bişi anlamadı kime dedin diye basit bi soru sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sana demiş işte off yani neyi kurcalıyon bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ver ağzının payını derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Todesengel said: ver ağzının payını derim ben gangrende seni yörünge dışı tutmak isteyecektir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sağane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ingilizcen yeterli değilse türklerin bol olduğu bir serverda başla derim, karazhan yada grim batol gibi (karazhanda çok türk var grim batol da öyle diye duymuştum) ingilizcen yeterli ise www.wowwiki.com çok güzel bir rehberdir. oradan classlar hakkında gayet güzel bilgiler alabilirsin, gerçi istediğin classı bulana kadar hepsini denersin heralde :) otokontrol sistemine güveniyosan güvenin boşa çıkabilir, şimdiden hazırlıklı ol buna :D oyunda addon adı verilen oyuna yardımcı ufak programcıklar var, www.curse.com güvenilir bir sitedir oradan indir. questhelper addonu level kasarken en yakın arkadaşın olacaktır. level kasarken oyunun mantığını çözmeye başlarsın, takıldığın yer olursa paticiğe başlık aç yardım gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 2 dk makara yapim dedim bu kadar üzülüp canın sıkılcağını bilseydim..söylemezdim şaka yau şaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tamam uzatmaya gerek yok şakaydı evet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Neyse arkadaş istediği cevabı almış bu arada Trollük yapan arkadaşlar tekrarı görülürse bölümden uzaklaştırılıcakdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar